Prvosnažilky po 35-ke
Ahojte, nájdu sa tu nejaké prvosnažilky po 35.- ke, ktoré sa pokúšajú o prvé bábo ? A ako dlho ?
@gelinka75 angelika prosím ťa, keď si objednala ten gél, došiel ti nejaký email k tomu? niečo, že potvrdzujú prijatie objednávky a do koľkých dní ti to dojde alebo niečo podobné? lebo doteraz, keď som odniekiaľ objednávala niečo z netu, tak vždy došla spätná odpoveď a teraz ani cek 😕 a tak neviem, či je to o.k. ....
a ak sa môžem opýtať ešte akým teplomerom si meriate baby BT? ja som doteraz merala digi, ale niekde písali, že to nie je spoľahlivé.... 😕
som sa nemohla vôbec zapojiť do debaty, lebo čo mne dnes robí PC 😠 vkuse mi vypadáva net... ani neviem, či mi toto vôbec odošle... už minimálne po 5správ som vám každej napísala a nič neprešlo a vypadol net.... 😠 😠
... no aleluja... prešlo 😖
@lubanka az teraz mi dosiel email, ze to expedovali, vcera valovica a dnes gel, tak cakam kedy to dojde, ja som davala cez postu, lebo mam po krk vsetkych kurierov, stale sa s nimi musim handrkovat kde byvame a nevedia to najst a podobne dristy, ja mam obycajny teplomer taky ortutovy, aj dr. vravel, ze tie su najlepsie
@gelinka75 neviem a je mi to jedno, on može osocovat ludi a ja mam byt ticho. sefka to vie, akurat sa smiala že mi poriadne udieraju na rozum tie hormony, to bolo cele konstatovanie......som sa jej zastala a valstne som priznala že to som ja spravila, čo je fakt, ale idu po nej a vsetko jej chcu nasit
ale su aj take pásikove na čelo 😀

@azzura je tam jedna stara dr. a ta hovori, ze treba zacat s prikrmami v 6 mesiaci a co som uz tu videla tak krmia deti od 2.mesiaca, tak si vyber co je spravne