Prvosnažilky po 35-ke
Ahojte, nájdu sa tu nejaké prvosnažilky po 35.- ke, ktoré sa pokúšajú o prvé bábo ? A ako dlho ?
paaaaaaaaaaaaa a pekný víkend
@azzura 😀 😀 😀 dobre... (angelička sleduj... keď sa vytočí, je v tom 😀 ) som počula, že pri kojení mlieko môže udrieť na mozog, ale ty si prvý prípad, kedy zisťujem, že tak môže urobiť zmena stavu... 😝
dobre... odhlasujem sa z koníka 😀 ešte, že bývam ďaleko, že Monička 😀 😀 😀 dúfam, že neovládaš nejakú "džiudžicu" 😀 😀 😀
@janap76 od 3DC - 7DC: ráno 3tabl., obed 2tabl., večer 2tabl... tak som to brala aj predtým a vyšiel mi krásne pozitívny ovu test a tiež som si tak cítila vaječník, že som myslela, že vyskočím z kože... akurát, že to bol pravý vaječník a ten mám pobabraný 😖 mohol by sa konečne zobudiť aj ľavý 😵
@yaya1 ja som ich plánovala nasadiť od 1DC... ale nemávam pravidelný cyklus a mrcha mi meškaláááááá.... tak som ju nasadila tuším 50DC... a o 5dní mi konečne dorazila mrcha... to mi poradili kočky, že takto začať užívať... a aj na MK som niekde čítala, že tiež ich takto nejaká holčina začala brať, jej to povedal gynďák, že to nenarobí žiaden problém a nenarobilo... nakoniec otehu 😉
ahojte žienky pjosím vás pekne aký to zázračný gelik spomínate pomôže aj mne ??? ☹ ☹ 😒

@gelinka75
@lubanka tak sa mi to krasne cita ako o mne pismenkujete 😀 mozno zjatra vas prekvapim poklesom, takže budte online a poobede ked dovarim a upracem tak vam oznamim BT 😝