icon

Prvosnažilky po 35-ke

dada7701
11. apr 2012

Ahojte, nájdu sa tu nejaké prvosnažilky po 35.- ke, ktoré sa pokúšajú o prvé bábo ? A ako dlho ?

azzura
8. feb 2013

@gelinka75
@lubanka tak sa mi to krasne cita ako o mne pismenkujete 😀 mozno zjatra vas prekvapim poklesom, takže budte online a poobede ked dovarim a upracem tak vam oznamim BT 😝

azzura
8. feb 2013

paaaaaaaaaaaaa a pekný víkend

gelinka75
8. feb 2013

@lubanka 😀 vsak to, mozeme len sledovat co dalej bude s nasou azzurkou 😝 lebo nas este strepe ako janka

lubanka
8. feb 2013

@azzura 😀 😀 😀 dobre... (angelička sleduj... keď sa vytočí, je v tom 😀 ) som počula, že pri kojení mlieko môže udrieť na mozog, ale ty si prvý prípad, kedy zisťujem, že tak môže urobiť zmena stavu... 😝
dobre... odhlasujem sa z koníka 😀 ešte, že bývam ďaleko, že Monička 😀 😀 😀 dúfam, že neovládaš nejakú "džiudžicu" 😀 😀 😀

janap76
8. feb 2013

@lubanka 😀 😀 😀 😀 čooo džiudžicu ???? 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀

janap76
8. feb 2013

@gelinka75
@lubanka ďakujem Vám dievčatá moje 😉 🙂 😵 a budem sa snažiť Vás nakaziť 😉 😉 😉

janap76
8. feb 2013

@lubanka tu sóju máš forte ? koľko dávaš denne ?

lubanka
8. feb 2013

@janap76 bojové umenie 😀

lubanka
8. feb 2013

@janap76 od 3DC - 7DC: ráno 3tabl., obed 2tabl., večer 2tabl... tak som to brala aj predtým a vyšiel mi krásne pozitívny ovu test a tiež som si tak cítila vaječník, že som myslela, že vyskočím z kože... akurát, že to bol pravý vaječník a ten mám pobabraný 😖 mohol by sa konečne zobudiť aj ľavý 😵

lubanka
8. feb 2013

@gelinka75 😵 čítala som ten tvoj fotoblog... dúfam, že ti tam čoskoro aj ja dám príspevok a vychválim tie kvapky 😉

yaya1
8. feb 2013

@lubanka prosim ta, tie kvapky si zacala tiez az 1 DC ? je na to nejaky dovod ? lebo ja som si ich prave nasadila v polovicke cyklu 😒 😒

lubanka
8. feb 2013

@yaya1 ja som ich plánovala nasadiť od 1DC... ale nemávam pravidelný cyklus a mrcha mi meškaláááááá.... tak som ju nasadila tuším 50DC... a o 5dní mi konečne dorazila mrcha... to mi poradili kočky, že takto začať užívať... a aj na MK som niekde čítala, že tiež ich takto nejaká holčina začala brať, jej to povedal gynďák, že to nenarobí žiaden problém a nenarobilo... nakoniec otehu 😉

mates777
8. feb 2013

@azzura neboooj, raz sa aj na nas slniecko obrati...🙂

yaya1
8. feb 2013

@lubanka mne sice nemeska, ale uz som to nevedela vydrzat, potrebujem mat pocit, ze uz mi nieco pomaha 😎 tak drzme si palce, aby sme sa coskoro pripojili k janke

gelinka75
8. feb 2013

@lubanka akurat dorazili tie kvapky bola tu postarka, tak este cakam na gel 🙂 no to aj ja dufam, ze mi potom tam napises ako fajne to tento mesiac zabralo a hned si tehu, prajem ti to lubka a aj sebe 😵 😵

yaya1
8. feb 2013

@janap76 ja mam dostat az okolo 20.2. a teda pri dobrej konstelacii hviezd, IUI by mohlo byt okolo 5.3. 🙂 dufam, ze tentokrat to uz vyjde a k samotnemu IUI sa vobec dostanem 🙂

gelinka75
8. feb 2013

@mates777 matka no co ako? hodila si rec s tvojim ci ee

lubanka
8. feb 2013

@gelinka75 ... tak gél je doma... mám z neho zmiešané pocity... 😖 no len dúfam, že pomôže, keď už sa premôžem a použijem ho... 😒

gelinka75
8. feb 2013

@lubanka a co sa ti nepaci? 😀

lubanka
8. feb 2013

@gelinka75 😝 😝 😝

gelinka75
8. feb 2013

@lubanka budeme maturovat v posteli, azzura vravela, ze treba pockat po naneseni 15min 😝 😝 😝 😀

lubanka
8. feb 2013

@gelinka75 ... som to čítala v letáku... 😒 že sa to používa štýlom naniesť, poumývať riad, povešať bielizeň a ide sa na vec... 😀

kalista32
8. feb 2013

ahojte žienky pjosím vás pekne aký to zázračný gelik spomínate pomôže aj mne ??? ☹ ☹ 😒

kalista32
8. feb 2013

@lubanka vďaka 🙂 🙂 🙂 😉

kalista32
8. feb 2013

@lubanka no tak deda a áááá ešte keby som vedela cenu 😒 aáááá či to zabralo 😉 😉 😉 a za akú dobu 😔 😔 😔

lubanka
8. feb 2013

@kalista32 tak šup šup objednávaj, nech sa nám tu všetkým rýchlo zadarí a potom si vytvoríme patent na otehotnenie a budeme na tom ryžovať 😀 😀 😀

lubanka
8. feb 2013

@kalista32 hmm tak či to zaberie neviem... ale ja už skúšam všetko čo kde-kto spomenie... nikdy nemôžem vedieť, čo zaberie na mňa... 😉 a ja som do všetkého už toľko investovala, že jeden gél ma už nezruinuje... 😀 😉 ak chceš tak vydrž mesiac, potom ti poviem, ako som dopadla 😀

gelinka75
8. feb 2013

@lubanka to je aka romantika 😀 este sa dosmejem, ked si to tam budem rvat 😀

gelinka75
8. feb 2013

@lubanka lubka ty zrazu budes taka plodna po tych vsetkych pripravkoch, ze sa zadari raz dva 😀