Prvosnažilky po 35-ke
Ahojte, nájdu sa tu nejaké prvosnažilky po 35.- ke, ktoré sa pokúšajú o prvé bábo ? A ako dlho ?
Ahojte dievcata...
@lubanka Ľubka prepáč ale mňa sa nezbavíte 😀 😵 🙂 😉 no dúfam že môj drobec bude potom toľko spinkať ako ja teraz 😀 😀 😀 asi som nikdy v živote toľko nespala 😀 😀 😀 no a ten teplomer nejaký si si už kúpila ? prosím ťa len mi sľúb že keď to náhodou nevýjde hneď prvý mesiac, tak to nevzdáš 😉 😉 😉 ......"sajrajt " 😀 😀 😀 😀 som zvedavá čo na to mm povie 😀 😀 😀 😀 😀
@lubanka a zabudla som Ti povedať že aj v sobotu a aj v nedeľu mi na chvíľku vyšla teplota na 37,2 ....ja viem že to nie je "horúčka" ...len som sa zľakla či na mňa niečo nelezie....a vždy váham či brať nejaké tehu vitamíny na 1 timester alebo nie....keby bolo leto, tak nepoviem, zjem oveľa viac ovocia a zeleniny ....ale teraz .....čo myslíš ? poraď mi 😉 😵 🙂
@mates777 trošku slniečka by nám urobilo dobre ..... aj u nás vkuse sneží..... Maťka vôbec sa nedivím že ti je tak ako ti je....aj všetkým babám ktorým sa to stalo.... neviem si predstaviť ako by som sa z takého pádu zdvihla 😢 ☹ ....ale povedz čo nové .... ktorý ste teraz v poradí ???
daco na mna lezie, kycham a kaslem 😠 😠 zajtra mam ist k zubarovi, ist ci neist, bohvie ako budem na tom zajtra
ahoj, clovek aj chce byt v dobrej nalade, ale nejak to nejde....toto 2.IVF je cudne.....takže dnes som dosla na utz, sestricka po hodnej dobe dosla že ci nemam ich kartu, lebo ju nevedia najst......potom dosla opat že ci som si nezmenila meno....potom si ma zavolali do zadu a vysetrili, a doki mi hovori že nemate tu injekcie setricky Vám ukayu ako na to a ja že netreba, a on že preci?? ja že ved toto je moje 2.IVF a že tak preco mate prazdnu kartu.....takže mi zalozili novu kartu kde je prd....a ked som sa pytala že kedy kotrola tak že zavolajte poobede v piatok a povedia že kedy cez vikend ......
@gelinka75 ja som piekla iba bublaninku s ovovcím a nato polevu... koláč typu že "jednoducho Mária" 😀 nebol veľmi čas, som na rýchlo strepala koláč, urobila koložvársku kapustu a utekala pomáhať mm nosil drevo do kotolne a to teda bola riadna fuška 😝 včera som jak lazar "meditovala" akurát polievku zeleninovú som urobila... 😀 😝 som sa prekonala "kvalitným" nedeľným obedom... 😀 😀
dnes mi je po tom vsetkom co som od noveho roka až po dnes do placu....preco same polena.....dnes som ani nedosla do prace a už sa na mna vsetci vyrutili a tak som opat hucala ako minule, som z nervami v koncoch, i ked navonok som ok a smejem sa, ale skor som schopna na psychiatriu. Vcera som svoju 7 injekciu oslavila vracanim 10x som navstivila wc....už to zacina 😒
no myslím, že som mala začať skôr lamentovať, že ten mm sajrajt nedošiel 😀 (presne tak to bolo minule s tým gélom... 😀 a na druhý deň dorazil 😎) práve mi doručil ekonóm lístoček, že sa mám zastaviť na pošte... 😠 😠 😠 hlavne, že celý čas sedím v kancli a tá krava poštárka si ani námahu nedala a rovno hodila do schránky lístok, že nezastihnutá.... 😠 tá naša pošta je "za všetký drobné" ...sa tam pretrhávajú chuderky poštárky... 😠 😠 😠 teraz budem lietať po poštách... akurát mám nato čas 😠 ale hlavne, že už dorazil...
@janap76 no je to zvlastny pocit...sem tam som v pohode, sem tam mi je do revu...najviac ma serie na tejto nespravodlivosti ta bezmocnost...
a sem tam moj chlap...ze uz zrejme nebude chciet ani pocut o umelom...
na druhej strane sa tesim na adoptka...zatial sme 13. v poradovniku, cize ak by totakto islo aj nadalej.....predpokladam ze najneskor na jesen by bejbatko mohlo byt u nas 🙂
@azzura joj... ☹ aj tebe je tak zle po injekciách ☹ to je hrozné... mne tiež zvykne byť zle, ma napína a tak... pár krát som aj ja letela na wc... toľko si toho stále musíme "odsrať" (pardón) a keby to aspoň bolo úspešné...
fakt je divné, že ti odžrali kartu 😕 to čo má byť? a v PC nemajú žiadne záznamy? nech to doplnie do novej karty... veď to sú dôležité inf. , ktoré môžu ovplyvniť priebeh tohto IVF...
@azzura aj mne sa zdalo, ze pri druhom IVF sa mi stale daco pokasle, aj cystu mi museli pichat, internista sa stahoval, musela som zhanat noveho, same kraviny sa mi stavali, ale to je cudne, ze nemas kartu 😕 kam ju dali? inak aj mne harbo, ze sestricky vam ukazu pichanie a ja kukam na neho, ved toto je moje druhe IVF, ani necital co bolo predtym, karta tucna ako penazenka milionara, same lajstre, asi sa mu nechcelo, podla mna to maju uz rutinu to kazdemu hovorit, ze ukazu pichanie, kontrola zvykne byt na 6 den stimulacie, dnes nasadzujes lieky? tak preto ti kazali volat v piatok, lebo ti to vychadza na vikend a este nevedia kedy robia, nebud smutna, vsetko je naprd, ale bude sa to lepsit
@lubanka konecne ti to doslo, tak mm moze zacat a je nato pripraveny? ja mam z mojho len mindraky, lebo furt mu musim tie tabletky pripominat, nestaci, ze ja beriem same somariny este aj jeho musim odsledovat, v noci o polnoci som do neho rvala tabletku, aj vodu som mu napustila 😠 😠 😠 niekedy ma z neho poraza, poviem, ze tabletku si dal? ze este nie a nic sa nedeje par hodin 😠 😠
@gelinka75 ok, tak si ma upokojila...a cez vikend mi zoberu aj krv???? Dufam že kartu najdu, vsak sa spytaj Daduš, ani ta nechapala setricku ked furt s nejakou blbostou na mna vybehla......
Ozaj povedz Dadke že kto je ta vychrtla slecinka co tam pobehuje, lebo ona si mysli že harbova žena a le jeho žena je taka starsia pekna pani 😵

@janap76 no čau 😵 som myslela, že si "zdrhla" do nejakej inej témy... stále si tu bola, písala a písala a teraz celý víkend ani cek... 😀 a ty napíšeš, že si "drichmala"... 😀 😀 😀 to je dobre, aspoň si si oddýchla a vraví sa, že keď spíš, tak to prospieva babuliatku... 😵
dnes som 8DC... cítim sa ok... 😀 prečo? ty si podarená 😀 tehotná sa pýta netehotnej ako sa má? 😀 😀 nemalo by to byť naopak? 😀 😀 ja zatiaľ len bobtnám 😀 😀 a čakám či vzklíčim 😀 😀 😀 ale mm "sajrajť" ešte vždy nedorazil... tak neviem, kedy chce prísť 😠 už by ho mal pomaly začať užívať... 😝