Prvosnažilky po 35-ke
Ahojte, nájdu sa tu nejaké prvosnažilky po 35.- ke, ktoré sa pokúšajú o prvé bábo ? A ako dlho ?
@gelinka75 moja viem presne o com rozpravas...ale neboooj hlavu hore...caka ta dalsie kolo IVF a ver tomu, ze bude uspesne...
ved toto uz co je??? sme si vsetky slubili ze 2013 bude nas stastny rok 😉
ja ked si predstavim ze moje biologicke hodiny uz aj dotikavaju, tak ma ide svihnut...boha, za mesiac 39.... 😠
@azzura ano aj cez vikendy beru krv, raz som bola v sobotu na kontrole a vzali mi a potom utz a potom mi sestricka volala co mam dalej robit, cez vikendy volaju oni 😉 neboj kartu najdu, mne minule nasli dole v archive, uz ma zalozili ako tehu a pritom som dobehla ze MA 😠 neviem ktora to je harbova zena, este som ju nevidela, ako som bola v nemocnii tak to oddelenie kde sm bola mala na starosti nejaka Harbulakova...
@mates777 no tak rychlo to uteka, zacali sme riesit car tesne po mojej 36tke a uz mi taha na 38 a babo nikde, len sama bolest, je to na prd cele, janka tu napisala ze nevie ako by prezila to co my co sa im stalo take, no ako, nijako, fungovala by si nadalej s neskutocnou bolestou 😠 @janap76 ty ale nad takym ani nerozmyslaj..vsetko bude ok
@gelinka75 to dôverne poznám... už ho vidím jak to bude brať, presne ako si opísala... 100x ho upozorním a aj tak zabudne, takže keď mu to nenarvem do úst, tak to nezoberie 😖 ... ale len nech skúsi... som tak nabrúsená teraz, že už radšej v predstihu ich bude užívať 😠 to je neuveriteľné, čo všetko my musíme a čo "až" oni nechcú... 😠
@gelinka75 daj mu prečítať pár článkov o umelom... je tam zvýšené riziko potratov a predčasných pôrodov... ono prirodzené počatie je najlepšie kvôli tomu, že telo je nachystané a schopné prijať plod... a pri umelom ho "chceme presvedčiť", že to chce... a nie vždy to dopadne dobre... veď len tu na MK (a sama to tiež vieš 😔 ) je koľko takých báb, že ET úspešné a po pár týždnoch... 😔 😢
takže nech nešpekulujú a činia sa... 😵 😉
@gelinka75 vidíš? 😀 😀 ono to na nete vyzeralo srandovne... ale keď som to videla na živo... fúúú 😖 ale všetko v živote je "tenkrát po prvé"... a možno nakoniec sa nám (mm) to bude páčiť... 😝
áno už som začala merať BT, ale ten "špeci" teplomer sa mi zdá, že je ešte debilnejší, jak tie čo mám doma... meriam už 3.deň a teplota 35,9 - 36,0 😕 také nízke ani nepamätám... ale pravda je, že predtým som merala zo spodu, ale to je hrozne nepraktické a ešte k tomu som to stále potom "hodinu" sterilizovala, lebo som sa bála, aby som si niečo nezaniesla... tak som teraz začala v ústach merať... a čítala som, že tam zvykne byť teplota aj o 2stupne nižšia... uvidíme ako budem pokračovať.... už som si aj jeden ovu test (pre info) urobila... teraz je zlé, že ja neviem kedy mi ovu (a či vôbec nabehne) keďže do seba pumpujem aj kvapky aj sóju... no snáď ju vystihnem a niečo z toho bude...
ahojte dievcata, mozem sa ku vam pridat? druhy missed abortion minuly tyzden v 14t ☹ po stvrtom IVF v Brne a styridsiatka za mnou uz pred dvoma rokmi☹ potrebujem niekoho, kto mi da vzpruhu, ze to pojde a nasla som vas...
dakujem
@gelinka75 my sme mrazacikov nikdy nemali.. Mali sme 3 krat normalne IVF a vzdy nam dve vlozili a ostatne neboli na mrazenie vhodne.. A posledne sme mali soft a tam sme mali ledva ledva 2 vajicka, ktore vlozili a jedno sa uchytilo... Az na to, ze dnes som dostala odpoved z Brna, ze teda skusat mozme, no ze sanca je rovnako mala ako doteraz a aj to nie s jasnym vysledkom, lebo riziko vyvojovych vad tu je velke ☹ takze ani odtial mi dnes neprislo nieco super pozitivne ☹
@enia74 ahoj, síce reagujem neskoro ale čítam si to až teraz. Skús sa na to čo si písala pozrieť akoby očami Tvojej kamarátky a predstav si čo by si jej na to povedala Ty. Viem že láska poriadne zamotá hlavu, sama viem o čom píšem, ale daj šancu aj iným mužom okolo Teba, skús, možno budeš prekvapená a nikdy nevieš čo Ti život prinesie. Keby Ťa mal skutočne rád tak Ti nikdy nepovie že by bol rád keby si mala dieťa o on Ti bude občas venovať svoj čas a pomôže Ti okolo bývania. To si budeš hovoriť ak by sa to umelé podarilo a budeš na Vianoce sama lebo on bude so svojou rodinou? A to dieťa? Ja viem, je plno slobodných mamičiek, ale prosím, skús sa nad tým zamyslieť a dať si šancu hlavne sebe samej. Ja viem, je to veľmi, veľmi ťažké, ale ak nezačneš za seba bojovať teraz tak kedy? Držím Ti palce, bude to ťažký boj, ale veľmi Ti budem držať palce.
@gelinka75
@lubanka
@azzura
caute zienky, tak ja som bola dnes na vyvolavacke, uz mi meskali, pravdaze , sprosta, som si primyslela o dva dni viac, nech ma pozrie... meskaju tri dni aj s dneskom...tak ma pozrel, a dal mi vyvolavacku...co myslite, kedy ju dostanem? mala som asi este pockat na prirodzeny cyklus, kedy dostanem, teraz je to vo hviezdach...myslite, ze mi to posunulo normalny menzes, alebo mam cakat skor, pripadne neskor? no, ja....inac, lekar mi slubil, ze mi davku na mimum tych inekcii, tak ak to splni, tak zacnem brat fytosoju a este si urcite nieco pozhanam, nech to konecne vyjde..ale ten primar mi toto slubuje uz vyse pol roka, tak je to vo hviezdach... 😕
@zvolsiinylogin ahoj, ty si brala nejake lieky? lebo nie je mi jasne preco mas cakat na prirodzeny cyklus, alebo to myslis kvoli vyvolavacke? tu soju mozes skusit, tebe by asi pomohla napravit cyklus
@gelinka75 myslím, že máš pravdu... asi začnem od zajtra merať normálne, lebo také meranie je o ničom 😖 a okrem toho, chcem si porovnať graf s predošlými, či majú tie moje "medikamenty" efekt... a takto ako porovnám, keď meriam inak... už aj ten teplomer môže robiť rozdiel...
ktorý DC si? ešte dlho ti treba čakať? (za predpokladu, že ti mrcha príde normálne)

@mates777 no ale dost ste sa posunuli, tie stavy poznam, niekedy ma to sunda, najnovsie sa rozrevem ked vecer leziem z vane a kukam na seba v zrkadle, ze uz nemam zilky na prsiach atd. proste to stale niekde je vo mne a caka na prilezitost kedy mozem byt smutna...neviem co s tym ☹