icon

Prvosnažilky po 35-ke

dada7701
11. apr 2012

Ahojte, nájdu sa tu nejaké prvosnažilky po 35.- ke, ktoré sa pokúšajú o prvé bábo ? A ako dlho ?

gelinka75
11. feb 2013

@lubanka dnes som 25DC a zvykla chodit na 28DC, takze tento tyzden niekedy ma dojst, uvidime 🙄 vidim, ze ani ty nie si nejak v dobrej nalade 😖 vsetky sme tu zrazu nejak mimo 😠

lubanka
11. feb 2013

@gelinka75 to bude tými neúspechmi stále... (okrem Janky, aspoň že u nej je to o.k.) všade kecajú, že úspešný rok na tehotné... že tohoročné deti budú šikovné, empatické... človek sa snaží jak blázon a furt nič!!!... nejak ma opustil elán... a aj pozitívna energia sa niekam zašila... 😖 mám pocit, že tá túžba ma zadusí už.... ja nemyslím na nič iné už... a to si stále hučím dookola, aby som to vypustila z hlavy, lebo z toho nič nebude... myslím, že ma zasa začína chytať depka... radšej som sa ani veľmi do debaty nezapájala, aby som vás nenakazila, ale myslím, že nás depkujúcich je tu asi viac... 😖

gelinka75
11. feb 2013

@lubanka asi tak ako si napisala, idem sa nato vyspat, zajtra mozno prideme na ine myslienky..uz chcem jar a teplo

zvolsiinylogin
11. feb 2013

@gelinka75 no, cakam, lebo si myslim, ze by sa mi spustila aj tak prirodzene, bol by to normalny cyklus, takto cakam, co so mnou ta vyvolavacka urobi...asi odidem od gyndosa svojho, nic nevidi, krv nebere, rovno do mna napchal vyvolavacku, ani krv nezobral...a ze pridite o rok...a stale si len meria dajake utvary...videla som jeho manzelku, je psychiatricka, ale vypada, ze je alkoholicka, take ubohe chude stvorenie a on nebude lepsi...raz som s nimi mala vystup, ked som brigadovala za pokladnou...fu, to bolo, isli sa na mna hned stazovat veducej, velmi neprijemny parik...nerozumiem si s tym doktorom ani ako s odbornikom , ani ako s clovekom...pojdem na konzultaciu k hartelovi, ak sa nespusti do 10 dni, jeho zena je moja obvodna...hadam, s nim to bude lepsie...
ja mam strach z takych debilov gyndosov, odisla som od jedneho blazna, co mi vyvolal potrat, ked som bola mlada a tento mi nie je tiez dajako po chut.. 😢

cora41
12. feb 2013

@lubanka moja, ked citam tvojich anjelickov, tak mi idu slzy.. ale neboj, vsetko velke sa rodi z bolesti!! ked si to nevzdala doteraz, tak preco by si mala prave teraz? Pozri na mna, dva potraty, 4 krat IVF, pomaly 43 rokov, doktori skor skepticki ako optimisticki a idem dalej.. Nadej na zdrave dietatko mam malu, ale ta nadej ma zobudza kazde rano.. A musi aj teba! ked to teraz vzdas, tak to nikdy nebude... sme zeny, najsilnejsie stvorenia na zemi.. spolu to zvladneme, neboj🙂

azzura
12. feb 2013

dobre ranko...už ma ten sneh serka ....
@gelinka75 vcera som si zacala pichat stimulku a nechcela ist, mala som hrosiu kozu, mm kukal ako si to tam rvem a nic, tak som sla o kusok dalej a furt nic, vcera bol au den

gelinka75
12. feb 2013

@zvolsiinylogin aj ja mam podobneho gyndosa, ja mu mam hovorit ake vysetrenia potrebujem, inak je v pohode, vysvetli vsetko a vela rozprava, len nejak teraz ako chodim aj do car a vidim ten rozdiel ako tam funguju lekari a tento tak to je aky rozdiel.. tiez rozmyslam o zmene lekara, len neviem ku komu mam chodit, pripada mi to vsetko jedna banda 😠

gelinka75
12. feb 2013

@azzura pocuj videla som tvoje teploty, to stale nie si na beznych pred ovu teplotach, test uz nic? aj telo sa brani, ja len dufam, ze ak nahodou si tehu a davas tie hormony, len nech ti aj vklad spravia 😀 ze mimi v bruchu a nato este vklad 😀

gelinka75
12. feb 2013

@azzura aby som pravdu povedala aj mne sa na zaciatku branilo a isla aj krv, ale neskor to zas islo lepsie, musela som veelmi opatrne prepichovat kozu, nie silou ale len prilozit a trocha zatlacit a islo, vnutri to uz islo ok

gelinka75
12. feb 2013

inak som chora, musela som aj zubara zrusit, kaslem, kycham, nos plny..a to som väcsinou len doma, sem tam idem nieco vybavit 😠 😠 😠

azzura
12. feb 2013

@gelinka75 cau, ani kamoske sa nepacia tie teploty, ale vcera bol stet neg. a dnes som si uz ani nemerala ani netestovala. Vsak ked som sa uz dostala cez vrchnu kozu tak to bolo uz ok, ale ja som asi bola v mi 🙂 n. hroch

azzura
12. feb 2013

@gelinka75 aj ja kycham, mam plny nos a boli ma hrdlo a pokasliavam, ja len že sa mi to nerozbehne ako pri 1.IVF....vsak sa ani niet co cudovat ked je take debilne pocasie. Takže cajickovat, a potit sa.

janap76
12. feb 2013

@lubanka Ľubka moja...jak dumkám tak dumkám....ja fakt neviem kto je v Paneláku na vozíčku 😀 😀

gelinka75
12. feb 2013

@azzura no dufam, ze ta to prejde, ale zas ked mas znizenu imunitu, ze telo lepsie prijme embrya 😉

gelinka75
12. feb 2013

@cora41 do ktoreho centra chodite?

gelinka75
12. feb 2013

@azzura predoperacne uz vybavujes?

azzura
12. feb 2013

@gelinka75 na šak uvidime čo z toho vsetkeho bude 🙂 už mas doma vsetky pripravy na snaženie 😀

azzura
12. feb 2013

@gelinka75 ešte nie, stale špinim, takže moč by bol ....

janap76
12. feb 2013

@azzura dobré ránko 🙂 Monička a ty berieš ešte tie veci od toho liečiteľa ?

azzura
12. feb 2013

@janap76 ahoj Janulka tehulka 🙂 strasne krasne sa to znie 😵 . Nie už neberiem, lebo neviem ci by to bolo dobre kombinovat s hormonami

janap76
12. feb 2013

@gelinka75 ...bre ránko ....ja som na tom ako ty ...sem tam idem von....strašne dúfam že neochoriem....vraj má byť takto ešte celý február 😒

janap76
12. feb 2013

@azzura 😵 🙂 😉 jasné rozumiem. Aj včera si zvracala ?

cora41
12. feb 2013

@gelinka75 ahoj moja🙂 my chodime do Brna do Reprofitu..., z KE slusna dialka, no uz to pomaly pozname naspamat 🙂 a ty?

azzura
12. feb 2013

@janap76 nieeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee, vcera som sla spat s paralenom, lebo mi bolo choro, cela lava strana...hlava, hrdlo, oko bolelo. Už dnes je trosku lepsie, ale zas si dam dnes paralen apojdem spat, ale uvidim ci pojdem na tanecky, ani minule som uz nebola 😖

azzura
12. feb 2013

@cora41 ahoj, ako v Brne, vraj to tam je o 100% lepsie ako na SR

gelinka75
12. feb 2013

@janap76 ty sa chran ako mozes, ked som bola tehu tak som bola na tom lepsie, teraz ma kazdy druhy den aj boli hlava a teraz toto s tym prechladnutim, musela som to niekde nachytat, uz minuly tyzden ma bolelo hrdlo a preslo mi to na sliznice

gelinka75
12. feb 2013

@cora41 kazdy chvali ten reprofit, ak ti pomohli, tak pomozu znova, len asi teraz tiez musis mat povinnu prestavku..a mala si soft cyklus tam si brala ake lieky? my chodime do GF, nastastie s poctom embryi u nas nie je problem, vzdy prezili vsetky co sa oplodnili, minule 7 a teraz 11, len nam sa na prvy KET vobec nerozmrazilo 5 ks, teraz mame zmrazenych 9, z toho 6 zmrazili tesne po oplodneni tak som zvedava ci sa rozmrazia..lebo inak budeme musiet do 3 IVF, ja chodim do Gyn-Fivu

gelinka75
12. feb 2013

@cora41 to chodite na vylet dobre daleko, aj tam prespavate?

gelinka75
12. feb 2013

@azzura presne tak som bola vecer, isla som spat s paralenom 😖 mame vsetko na snazenie a zatial nic nemozem len cakat na ms, chcela by som uz zacat aj cvicit ale musim pockat do kontroly, kazdy den spinim 😠

janap76
12. feb 2013

@cora41 držím Vám prsty 🙂 😉