Prvosnažilky po 35-ke
Ahojte, nájdu sa tu nejaké prvosnažilky po 35.- ke, ktoré sa pokúšajú o prvé bábo ? A ako dlho ?
@azzura Monička mija, inak na tie zuby som vyskúšala všetko a jedine čo mi pomáha je 100% tee tree oil od australian body care ...predávajú to v lekárni ...to si dám na tampón a tlačím tam kde ten zub má vyrásť...výborne to uľaví 😉 ...vždy keď sa dá tak sa snažím vyhnúť ibalginu...moja nevlastná segrička je zdravotná sestra a tá ma vždy kvalitne sprdne za ibalgin 😉 😀
Dobre ranko baby...
90 dnovu drzim aj ja uz druhy tyzden....takisto potrebujem dat dole 10 kg po tych hormonoch...som naliata ako sacok s vodou 😒
@gelinka75 Angelička či nebudeš ten prípad ako ja ...že ti nemá kde vyrásť ...toto si na to neskúšala ? http://www.australian-bodycare.sk/produkty.php?...
ja to musím mať doma vždy 😀 😀 😀 a keď chytím prievan, kvapnem si jednu kvapku na vatu a šup do ucha - výborné...zuby keď si umyjem s týmto, dlhšie vydržia bez povlaku... som od neho závislá 😀 😀 😀 😀 😀 😉 ale teraz keď som tehu, tak si ho nedávam, pre istotu 😉
@gelinka75 u nás je toľko snehu, že môj malý pes ráno pri venčení zapadol 😀 😀 😀 😀 ani ja nikam nejdem. Mm už hlásil že na Valentína nič nemám riešiť, že on už dostal Valentína 😉 tak možno akurát cez víkend niekam pôjdeme...keď budú lepšie cesty...teraz je všetko zasypané snehom 🙂
@gelinka75 moja, ja zatial velke nic a tusim ani nemam chut. dnes je prave tyzden, co nam odisiel Theo a myslim, ze ta nalada sa nam do zajtra rapidne nezmeni, sme radi, ze to ide pomaly k lepsiemu. takze najkrajsi darcek bude tusim milovanie po 4 mesiacov bez ziadneho umyslu, len tak, ako dvaja, ktori sa lubia🙂 tesim sa 🙂
@gelinka75 ja som na to maniak 😀 😀 😀 😀 a je to dobré na veeeľmi veľa vecí ...ale zo začiatku som kúpila aj iné, nie 100% ...a to bolo o ničom....a keď som chorá ako ty, tak si to mažem pod nos, naparujem sa s tým a kvapkám si to na noc na vankúš....lepšie sa mi dýcha a zabíja to bacil ...môj mm sa smeje že ja to normálne zbožňujem 😀 😀 😀 😉
co mam varit, poradte nieco z kuracieho, mame vela cvikloveho salatu a druhe sme uz zozrali 😀 😝

@gelinka75 tak aj ty si mala zub mudrosti 😀 😀 Počujte, nejak zaciname mudriet, vsak uz bolo načase 😀 😀 😀 vsak aj ja dufam.
Ozaj aj u vas furt snezi?už ma to nebavi furt odhadzovat sneh, ide ma už z tejto bielej zimy porazit