icon

Prvosnažilky po 35-ke

dada7701
11. apr 2012

Ahojte, nájdu sa tu nejaké prvosnažilky po 35.- ke, ktoré sa pokúšajú o prvé bábo ? A ako dlho ?

azzura
13. feb 2013

@gelinka75 tak aj ty si mala zub mudrosti 😀 😀 Počujte, nejak zaciname mudriet, vsak uz bolo načase 😀 😀 😀 vsak aj ja dufam.
Ozaj aj u vas furt snezi?už ma to nebavi furt odhadzovat sneh, ide ma už z tejto bielej zimy porazit

janap76
13. feb 2013

@azzura Monička mija, inak na tie zuby som vyskúšala všetko a jedine čo mi pomáha je 100% tee tree oil od australian body care ...predávajú to v lekárni ...to si dám na tampón a tlačím tam kde ten zub má vyrásť...výborne to uľaví 😉 ...vždy keď sa dá tak sa snažím vyhnúť ibalginu...moja nevlastná segrička je zdravotná sestra a tá ma vždy kvalitne sprdne za ibalgin 😉 😀

gelinka75
13. feb 2013

@azzura no len o chvilu nebudes moct ani tabletky na bolest 😖

azzura
13. feb 2013

@gelinka75 ja som mm kupila milku bonbonieru, co reklamovali v TV a muž sa nad nou rozplyval a inac asi pojdeme niekam si sadnut, ale až v piatok alebo cez vikend. Ty??

azzura
13. feb 2013

@janap76 a ja ibalgin beriem ako lentilky, ale teraz som si davala paralen, lebo som myslela že na mna nieco leze a to leze zub a robi sarapatu v tele 😠
To mas fajn, ked maš sestru zdravotnu sestru

mates777
13. feb 2013

Dobre ranko baby...
90 dnovu drzim aj ja uz druhy tyzden....takisto potrebujem dat dole 10 kg po tych hormonoch...som naliata ako sacok s vodou 😒

gelinka75
13. feb 2013

@azzura ja som tiez kupila milku, len neviem ci tu z telky, je taka srdieckova a este cervene vino, asi spravim srdieckovu tortu a chlebicky, no ale k tomu sa musim dostat do obchodu a ako pozeram von tak nikam nepojdem ☹

azzura
13. feb 2013

@gelinka75 ale to až ked budem tehu a to je sete dalekooooooooooooooooooo. Ozaj teraz ked pojdem cez viken na kontrolu tak uz by mohli vidiet dake foliky, ci??

janap76
13. feb 2013

@gelinka75 Angelička či nebudeš ten prípad ako ja ...že ti nemá kde vyrásť ...toto si na to neskúšala ? http://www.australian-bodycare.sk/produkty.php?...
ja to musím mať doma vždy 😀 😀 😀 a keď chytím prievan, kvapnem si jednu kvapku na vatu a šup do ucha - výborné...zuby keď si umyjem s týmto, dlhšie vydržia bez povlaku... som od neho závislá 😀 😀 😀 😀 😀 😉 ale teraz keď som tehu, tak si ho nedávam, pre istotu 😉

azzura
13. feb 2013

@gelinka75 ja mam stvorcovu a je tam nakreslene srdiecko a bonbony su srdieckove, ale vo vnutri je v polke plnka a v druhej polke oriesky. My vinco budeme pit až po OPU, kedže je vraj dobre na prekrveneie sliznice 😀 😀 😀

mates777
13. feb 2013

@gelinka75 juj Angelika, ja nemam paru co idem kupit na Valentina...dajte nejaky dobry TIP 😀

janap76
13. feb 2013

@gelinka75 u nás je toľko snehu, že môj malý pes ráno pri venčení zapadol 😀 😀 😀 😀 ani ja nikam nejdem. Mm už hlásil že na Valentína nič nemám riešiť, že on už dostal Valentína 😉 tak možno akurát cez víkend niekam pôjdeme...keď budú lepšie cesty...teraz je všetko zasypané snehom 🙂

janap76
13. feb 2013

@azzura šak ja mám tú moju nevlastnú ségričku neskutočne rada ...len je ďaleko a je mi za ňou smutno...aj za jej deťmi, mojimi kŕstňatkami 🙂

cora41
13. feb 2013

@gelinka75 moja, ja zatial velke nic a tusim ani nemam chut. dnes je prave tyzden, co nam odisiel Theo a myslim, ze ta nalada sa nam do zajtra rapidne nezmeni, sme radi, ze to ide pomaly k lepsiemu. takze najkrajsi darcek bude tusim milovanie po 4 mesiacov bez ziadneho umyslu, len tak, ako dvaja, ktori sa lubia🙂 tesim sa 🙂

gelinka75
13. feb 2013

@janap76 idem si o tom nieco nastudovat, zatial to nepoznam 😉

cora41
13. feb 2013

@mates777 jeeeej super 🙂 tak som rada, ze sme dve 🙂 ja sice iba 3 den, no rozhodla som sa merat svoj uspech po kazdych 4 cykloch, nech sa vytesujem🙂

janap76
13. feb 2013

@cora41 určite to bude najkrajší Valentín 🙂 😉 😵

gelinka75
13. feb 2013

@cora41 mne lekar zakazal aj sex, kvoli infekcii, tak neviem ci to pre vas neni skoro, ale asi podla toho ako sa citis

azzura
13. feb 2013

@janap76 viem že ju maš rada, stale o nej básniš, super že mate taky krasny vztah...ja mam tak rada brachov, iba tie svagrinky sa mi moc nevydarili, som mala taku predstavu že budeme kamosky.....hold realita je ina

cora41
13. feb 2013

@azzura jasne ze ich bude vidno🙂 super!! 🙂 🙂 🙂

azzura
13. feb 2013

@mates777 ahoj Maťka

gelinka75
13. feb 2013

@mates777 a ide ti to dole s 90 dnovkou?

cora41
13. feb 2013

@janap76 urcite bude 🙂

gelinka75
13. feb 2013

@azzura bude vidno, opytaj sa kolko ich tam vidia, mne naposledy ani neratal, mate ich tam dost a hotovo 😉

cora41
13. feb 2013

@gelinka75 tak si dame ochranu🙂 a ja som mala aj antibiotika, tak sa nejako nebojim, bude ako ma byt 🙂

janap76
13. feb 2013

@gelinka75 ja som na to maniak 😀 😀 😀 😀 a je to dobré na veeeľmi veľa vecí ...ale zo začiatku som kúpila aj iné, nie 100% ...a to bolo o ničom....a keď som chorá ako ty, tak si to mažem pod nos, naparujem sa s tým a kvapkám si to na noc na vankúš....lepšie sa mi dýcha a zabíja to bacil ...môj mm sa smeje že ja to normálne zbožňujem 😀 😀 😀 😉

gelinka75
13. feb 2013

co mam varit, poradte nieco z kuracieho, mame vela cvikloveho salatu a druhe sme uz zozrali 😀 😝

azzura
13. feb 2013

@cora41 tak dufam že bude lepsia alebo aspon taka uroda ako pri 1.IVF

gelinka75
13. feb 2013

@cora41 vidis ochrana ma nenapadla, ani pomaly neviem co to je, pri tom vsetko snazeni

azzura
13. feb 2013

@gelinka75 neboj spytam, vsak aj ja budem zvedava. S tou vodou to zas flakam 😠