Prvosnažilky po 35-ke
Ahojte, nájdu sa tu nejaké prvosnažilky po 35.- ke, ktoré sa pokúšajú o prvé bábo ? A ako dlho ?
@gelinka75 nie, už nemeram, už je to pase...už som nasmerovana na umele a ine ma nezaujima. Ja si tiež myslim že nieco z toho nasho arzenalu pomohlo.....i ked to dopadlo na prd, ale kazda nova skusenost je krok vpred. Viem že ak nevyjde IVF tak budeme skusat prirozdene a opat vselico nakupim a potom ked nic, tak posledne IVF chcem ist do ineho Car, lebo tuto to ide dole vodou.....
@gelinka75 asi sa bojí, že zle zaúčinkujú a mu ho "vcucne"... 😀 😀 😀 mne toto raz povedal mm, keď ho boleli kríže a behal na wc... hovorím, že si sa prechladol... dám ti čaj... a namiesto urologického som mu dala ženský.... 😀 😀 😀 a keď som mu povedala čo vypil... vypľaštil oči a hovorí: mi ho vcucne a premení sa na "lindolínu pindolínu" 😝
ja viem, že nepísala... ona písala, že už sme tak zúfalé, že ktorá čo napíše, tak sme nato hneď všetky jak osi... a keby, že zavalaším, že sa natieram h.vnom... tak to po mne zopakujete... 😀 😀
@lubanka lubka podla mna vas najväcsi problem je, ze by ste mali viac sexovat 😀 😀 😀 aj harbo to raz v telke povedal, ze keby sa pary viac snazili tutu mutu namiesto inych veci tak by nepotrebovali pomoc, ale som mudra co, aj u nas to vsak nie je s tymto moc ruzove, pomaly 13 rokov spolu a to uz je ine ako prve roky

@lubanka a prečo by si nerobila sviečku, vsak zapoj aj mm do toho, nech ti vytiahne nohy hore 🙂 . Ja som dobra, ja sa do nikoho nepustam 😝 😝 😝