icon

Prvosnažilky po 35-ke

dada7701
11. apr 2012

Ahojte, nájdu sa tu nejaké prvosnažilky po 35.- ke, ktoré sa pokúšajú o prvé bábo ? A ako dlho ?

gelinka75
13. feb 2013

@cora41 no ved mozno nic, ale aspon to skusim 😀 a zas neviem preco sa lubka citi z neho ako slapka, ved aj utros si davas tam dole a neviem co..aaale ja som zatial nevyskusala tak neviem ako sa budem citit 😝

lubanka
13. feb 2013

@gelinka75 vy ste spolu toľko ako my... tak ma chápeš... tak ako aj ja teba... dnes som povedala, že mm príde z práce (a ja tak isto) berieme psov a hajde von... prechádzka, beh... to je jedno, hlavne vyvetrať hlavu, vyplaviť endorfíny... snáď sa ľady pohnú... keď mi mm stále vraví, že je psychicky vyťažený z práce... čo v konečnom dôsledku aj chápem, veď ešte pred nedávnom som bola toho súčasťou a keď že sa to už psychicky nedalo zvládnu, tak som zmenila zamestnanie...
no uvidíme, za pokus to stojí a keď nič, tak pohyb na čerstvom vzduchu, len prospeje... 😉

lubanka
13. feb 2013

@cora41 prepáč, stratila som "niť"... čo malo byť načo dobré? myslíš gél? alebo strúhadlo? 😀 😀 😀
píšeš, že si bola na IVF v KE? a u koho? ja chodím do SPLNu ku Hredzákovi... ☹

azzura
13. feb 2013

@cora41 fuuu, ty si poriadne v predu. Tak davaj....v brne si ako samoplatca, ale tam sa tiež na nas vztahuje že do 39 možme dať žiadosť do poistovne, chodis tak ako casto, alebo vsetko ti robia doma a ty im posles len vysledky......pocula som vselico...
To tam chodite autom ci vlakom, a potom odtial ako?? ved je to na konci ci zac. brna ....

azzura
13. feb 2013

@gelinka75 ale ani vela sexovat nie je dobre, lebo telo si zvykne na spermosky a aj to može byt dovod neplodnosti....to som zas ja citala a potom pride "pošmyknutie" a hned si tehu, lebo dosli nove a neokukane spermoše 🙂 🙂 🙂

lubanka
13. feb 2013

@gelinka75 máš pravdu... ja som z počiatku mala problém aj s tým utrošom... 😖 vlastne doteraz mi to veľmi nevonia (myslím, že to asi všetkým), ale toto vnímam ako liek... ale gél... 😕 ale to bolo prvý krát... to prejde... taký to bol zvláštny pocit, že si tam niečo dávam... aby niečo bolo... neviem to vysvetliť, ale snáď to prejde... no uvidíš, ako to budeš vnímať ty... a ja myslím, že mm odradil ten gél, lebo keď nevedel, že som ho použila bol v pohode a keď dorazil do spálne a zbadal na stolíku balenie... bolo po srande 😖

azzura
13. feb 2013

@lubanka a naco si mu to povedala a preco si to neschovala do suflika, ked vies ako reaguje na taketo veci. Tak dnes keby sa pytal tak povedz že už nemas viac toho, on ani nezisti že tam nieco mas 😉

lubanka
13. feb 2013

@azzura lebo som rúra... 😖 raz som ho tak vytočila s ovu testom... bol v kúpelni na komode položený... prišiel za mnou, samozrejme brzda jak hrom... ja zlosť, vybliakala som sa na neho, koľko do mňa vošlo a druhý deň mi povedal, že keď videl pozitívny test, tak dostal šok, že "potvrdené, je to tam a teraz ideš... musíš... " a ako nepovedať, keď neviem, či niečo je alebo nie je v pláne... ako vedieť dopredu, že sa grófovi uráči... 😖 no niečo vymyslím... 😖
... môj mm je nejaký divný... 😖 musím si dať inzerát, že vymením partnera... 😝

cora41
13. feb 2013

@lubanka ja som chodila ku Hermanovi, ale kedze sme si vsetko platili a v zivote sme nedostali ani len prijmovy doklad a mala som pocit, ze nie som pacient ale iba zdroj prijmu, odisli sme do Brna, kde sme mali najprv normalne IVF a potom soft - a na ten sme otehotneli... Nedam dopustit na Brno... naozaj.. a ceny niekde uplne inde

azzura
13. feb 2013

@lubanka ty len nedavaj žiadny inzerat, možeš dostat ešte horsie...ved on nie je zly, iba bojo....proste je v strese že teraz to musi dat, lebo je den D a on to tak chce až sa boji že zlyha a vsetko sa poserka pre neho. Mne to tak raz mm vysvetlil, takže odtedy ho do nicoho nenutim a nechavam veci plynut...i ked som bola prekvapena že na ten gel sa strasne tesil, sam ho tam aplikoval a potom pozeral na hodiny ci preslo 10 min 🙂

cora41
13. feb 2013

@azzura moja, chodime autom, spime v Blave a rano ideme hodku do Brna. potom rovno domov do KE. ides tam iba 2x, raz na vyber a potom na vklad, rast folikulov posielas mailom a oni ti obratom poslu dalsie kroky. Za obycajny soft - kedze som samoplatca po 39 rokoch som spolu aj s liekmi platili 1800 EUR a za soft 650 EUr.. U Hermana za obycajny sme platili aj s liekmi okolo 3000EUr a soft nam v zivote neponukol, lebo ho nerobi.. V Brne mas ISCI v cene a PK tiez..
Da sa to a pristup je taky, ze este len vojdes do dveri a uz ti veria, ze sa to podari

gelinka75
13. feb 2013

@lubanka ved ja ta chapem, sme na tom rovnako 😉 😅

azzura
13. feb 2013

@cora41 super, tak to som chcela pocut, takže to nie je ani take narocne ako som si predstavovala. Budem silno uvazovat. Soft je min. stimulka a nativ je prirozd. cyklus, vsak.....neboj raz sa to podarí 🙂 Vsak sme este mladice. Moj gyn. ked som nadavala na vek, že som stara na prvorodicku tak mi povedal že ma 3 prvorodicky vo veku 40,45 a 47 🙂 .

gelinka75
13. feb 2013

@azzura aj moj dr, hovoril, ze sice nie som najmladsia ale ze nas vek je este v pohode 😉 samozrejme na tie mlade okolo 30rokov uz nemame 😖 len ja som vo svojej 30 mala uplne ine plany a nie rodit deti tak teraz si to vyzieram
m

janap76
13. feb 2013

@gelinka75 ja som robia sviečku posledné takmer 2 roky skoro po každom sexíku 😀 😀 😀 😀

janap76
13. feb 2013

@lubanka
@cora41 baby nechodíte náhodou do toho istého CAR ?

janap76
13. feb 2013

@lubanka @cora41 myslím keď si cora chodila ešte do CAR v KE ....prosím ťa, vadilo by Ti keby si nám povedala svoje krstné meno ?

cora41
13. feb 2013

@azzura no ja uz tiez nie som prvorodicka, ja uz mam vlastne 3 deti z prveho manzelstva, ktore sa skoncila neuspesne☹ okrem teda deti) a s mojim terajsim manzelom uz zijem 8 rokov a pred dvoma rokmi sme sa rozhodli, ze by sme chceli mat nase spolocne... a to nam teda moc nejde, lebo sme uz starusikovia ☹

mates777
13. feb 2013

@azzura no ved vies, ze bol velky problem dostat ho vobec do centra...az po naozaj talianskom vyhroteni situacie pochopil, ako strasne mi na tom zalezi a teda suhlasil, ze raz a dost.
Cize ten raz uz mame za sebou... 😖
a na druhej strane..tabletky, vitaminy a vsetko okolo toho to bude problem..to on si jednoducho neda... urcite budu jeho argumenty ze on je uz stary proste, alebo neviem co si zase vymysli...je to cele zle...popri tom viem, ze aj on velmi chcel aby sme mali mimi...on sa upol na adopciu strasne...
😒

cora41
13. feb 2013

@janap76 a ako dlho si ju robila? a malo to zmysel?

cora41
13. feb 2013

@janap76 nevadilo: monika 🙂

mates777
13. feb 2013

@cora41 je toto si ani nemala pisat o pristupe v Brne a o cenach...zase mi ide vrtat v hlave, ako toho mojho presvedcit...ze este jeden jediny x by sme to mohli skusit ☹
ja sa za par dni totiz to uz tak isto stavam samoplatca 😖 ale inak mi hrabe ako keby som mala 20 😉

cora41
13. feb 2013

@mates777 moja, Brno ma excelentne vysledky poslednu dobu, daju ti kopec moznosti, rozne vysetrenia a ich labak je najlepsi... ja uz mam 43 pomaly a rozhodla som sa, ze skusim minimalne 2x soft a mozno aj 4x soft - za cenu jedneho CAR v KE a so 4 moznostami... ked sa nepodari, potom to vzdavame, lebo byt mama v 45 je uz o slucku...

mates777
13. feb 2013

@lubanka Lubka presne viem o com pises...ja som to zistila aj u svojho chlapa...oni to totiz povazuju asi za ujmu na psychike...hrozne...ja ked si predstavim ako som prvy x isla z domu s ampulkou na spermiogram...to sa jednoducho neda...chlapov to vyplasi ked vidia poz. ovu testy, gely, vitaminy a planovany sex to jednoducho nefunguje... moj si uz mysli asi, ze mi splnil co slubil a je v klidku...to nevie co ho este caka.... 😎 alebo to neviem ja, ked mi rupnu nervy z toho, ze nespolupracuje...

mates777
13. feb 2013

@cora41 Monika prosim ta a v tom Brne chodite do Heliosu? alebo ako sa vola to CAR?

lubanka
13. feb 2013

@mates777 no mne už asi tie nervy rupli... lebo ja to beriem normálne jak zradu... 😠 čo už no...

janap76
13. feb 2013

@cora41 stotožňujem sa na 101% percentom s tvojím názorom na Brno .... a aj keď to posťovňa neprepláca, nie je to drahšie ako na Slovensku, kde to poisťovňa akože prepláca. Mne napísalo do IP veľmi veľa kočiek, a takých čo najprv chodili do CAR na Slovensku .... a každa jedna iba s tým že nech idem tam, že sa to nedá porovnať ....tak nakoniec sme sa rozhodli že tam ideme, len som čakala pokiaľ dojde mrcha a že tam zavolám a dohodnem termín. A mrcha už nedošla 😀 😀 😀 😀 😀 inak teší ma Monika / jednu tu už máme 🙂 / ja som Jana 🙂

janap76
13. feb 2013

@mates777 reprofit .....inak v Brne sú myslím 4 CAR 🙂 tak ? @cora41

mates777
13. feb 2013

@lubanka Lubka to rupli aj mne a nie len raz...chlapi to neberu ako zradu..je to tazke, ja mam ale ten isty problem ako aj ty...
my sme spolu 8 rokov a ked si predstavim nas sex. zivot do obdobia, kym sme nezacali riesit babo a teraz....fuuuu to sa neda ani porovnavat...

mates777
13. feb 2013

Zienky myslite si, ze na vyziadanie mi daju dokumentaciu v CAR??? Bude im asi jasne, ze chcem skusit stastie niekde inde...