Prvosnažilky po 35-ke
Ahojte, nájdu sa tu nejaké prvosnažilky po 35.- ke, ktoré sa pokúšajú o prvé bábo ? A ako dlho ?
@janap76 to mi je jasne ze bude musiet absolvovat spermiogram...boheeees ved to je to najmeneeeeeeeeeeeej...ved mozme byt niekde na hoteli alebo kde..ja uz neviem ako by som ho učičikala len aby dobre bolo...
fakt som ale este nenabrala odvahu zacat pokusat...aleeeeeee budem mat narodeniny...tak si pockam ci sa ma opyta co by som si zelala...
ja viem presne o com pises...ano teoria nam je vsetkym jasna....ja som uz naozaj skusala kadeco...
inak ked sa moj chlap dozvedel, ze to vie jedna moja znama, tak sme tak strasne pohadali....ako keby sme boli jedini co toto vsetko musia absolvovat...a to keby som vam porozpravala ake sceny boli pri prvej navsteve CAR!!!! by ste sa tu valali od smiechu...aj ked v ten moment mne teda nebolo vsetko jedno... 😠
boha...clovek by si povedal, ze v 46 ke bude chlap trosku inak reagovat na taketo situacie...svihne ma raz z neho zeny 😵
😀 😀 😀 😀 teraz som taky rehot chytila, supla som doobeda paralen grip, lebo mi je otrasne, a neche to prejst a teraz kukam, ze som si zobrala z muzovho selezinu a nie paralen, potom sa cudujem, ze mi tabletka nepomohla 😠 😠 sakra
inak včera som stretla známu... išla s kočiarom.... sama. Prekvapená som bola riadne, odkiaľ má dieťa... ale to ešte nebolo nič, v porovnaní s tým, akú story mi potom porozprávala... riadne skúšala moje nervy... 😠
povedala, že žila s partnerom 5rokov... otehu... keď mu o tom povedala, tak ju vraj donútil ísť na potrat... 😠 😠 😠 😠 😠 tak išla... ale že ju to zobralo, tak sa po pár mesiacoch rozišli... o pár týždňov spoznala iného, vraj to bola láska jak hrom... a ona samozrejme zasa otehotnela (prosím pekne to bolo v časovom odstupe 4mesiace!!!) a keď to zistila (že je tehu) tak zistila, že vážený má okrem nej aj mnoho ďalších... tak sa zbalila a pricestovala domov... aj s bruchom...
povedzte mi aká je toto spravodlivosť!!!!!!! niekto si nechá zobrať jedno dieťa, aby vzápätí čakal druhé... a niekto sa tu ide zblázniť... behá pomaly maratón, aby nejaké došlo a nič... 😠 😠 😠 by som takej žene už žiadne dieťa nedopriala!!!!
@lubanka hold taky je život, čím si vacsia svina a mrcha tym sa mas lepsie. Dnes ma kolegyna nasrala na obede, že by som nemala jest maso lebo je popolcova streda a ja no a, nejde o tom co jem ale ako sa chovam...a ona že ked umrieme tak ona nam bude kyvat z neba a ja že, to už mi bude prd platne, ked tu na zemi mam peklo. Ja že cim si hosrí tym sa mas lepsie a tak sme si vleteli do vlasou ako vzdy ked sa bavime o takychto veciach.
Ma serie, lebo velka katolicka ale ked zistila že je tehu tak chcela ist na potrat, nastastie to odislo same a furt je s tym chlapom, proste ona este nechecla byt tehu resp. nevie ci chce byt s nim a to sa snim taha už 3 roky
@lubanka
@gelinka75 no tyo napadlo minule aj mna, ked sme mali doma s mm vymenu nazorov ohladne toho co ja prezivam pri IVF a co on...a tak som len skonstatovala že skoda že sa nemožem sama oplodnit a bolo by po probleme ale ani chlapov by sme nepotrebovali....vsak ma to odovzdat len ejakulat a božekuje 2 tyzdne predtým a ked si picham pred nim do brucha tak mu pride zle a že "silne" pohlavie
@azzura povedz jej,že keď ti chce kývať z hora, tak zakaždým, keď s tým trubirohom zaľahne do postele, tak musia ísť na "plný plyn"... inak hreší tak, že aj keby do konca života na suchároch žila... nepomôže jej to... keď už tak chce poúčať... 😖
ja mám tiež "slabosť" na také svätuškárky, čo v prvom rade v kostlku kľačia, ruky spínajú aké sú oni sväté a vylezie to pred kostol a začne klábosiť... tiež jednu takú poznám... keď nám zomreli chlapci po celom meste roztrúbila, že ja som v blázinci, že mm sa so mnou rozvádza, lebo mi to nevie odpustiť a že už má aj náhradu za mňa... som vtedy povedala, že taká "hajzlová misa", ktorá je plná hoven, ma nasrať nedokáže... pardón za slová...

@mates777
@lubanka inak ja som môjmu mm v októbri a novembri vždy trepala o tom, ako je nesmierne dôležité aby som to vypla z hlavy ...že inak neotehotniem...ale že som krava lebo to neviem / bola tam aj hádka, lebo bol pozitív ovu test a on bol unavený - presne viete o čom hovorím / a furt som o tom točila ...prisahám skoro denne ....a k tomu som sa snažila aby okolo ovulky sme snažilkovali obdeň .... a on mi vravel ...však na to nemysli...a ja stále že sa to nedá veď musím strážiť ovu testy, jesť tú sóju merať BT ...... a že on nemusí nič, tak to asi ťažko pochopí .... a on si to nejak tak vysvetlil že mi musí pomôcť,no nepúovedal mi nič..... a keď sme potom šli do KE, nevzala som ani ovu testy ani teplomer ... on to tak urobil že cca od možno 10DC sme sexikovali fakt každý druhý deň... mne to došlo až potom....aaaaale pre neho bolo dôležité že to režíroval on a nie testy a teplomery .... chcem tým povedať, že porozmýšľajte či ich neviete nejako trošku tak nejak ošaliť.... ja som si tie dva mesiace sťažovala furt....ale sama na seba .... zle sa mi to tu vysvetľuje ...rozumiete mi ? 😉 🙂 😵