icon

Prvosnažilky po 35-ke

dada7701
11. apr 2012

Ahojte, nájdu sa tu nejaké prvosnažilky po 35.- ke, ktoré sa pokúšajú o prvé bábo ? A ako dlho ?

azzura
13. feb 2013

@lubanka maš pravdu.....ale je to tak, ludia co vodu kazu sa ale tym neriadia....a to je smutne. treba ich proste ignorovat.....ale niekedy ti tak necitlivo dokazu brnknut na tvoju ubolenu dusu. co už raz sa im to vrati.....

lubanka
13. feb 2013

@azzura 😀 😀 😀 minule som doma povedala, že daj Pane Bože, nech otehotniem už len preto, aby on MUSEL byť pri pôrode... a aj keby sa rozpučil, tak by tam musel byť... ho vidím, by s ním šľahalo o zem jedna radosť, on len porezaný prst vidí a jojčí... by ho kriesili... ale toto by som mu dopriala a z celej duše!!!
pri mm si vždy poviem, že ďakujem farmaceutickým spoločnostiam zato, že vymysleli lieky, aby sa ženy choré na zápal pľúc mohli postarať o svojich mm chorých na nádchu... 😠

azzura
13. feb 2013

@lubanka 🙂 dnes triafaš do živeho, pišeš čistu pravdu....čo ved su to len chlapi.......ja som tiež mojmu pohrozila že bude pri porode a mala si vidiet tie oci, skoro mu vypadli z jamok

azzura
13. feb 2013

@lubanka šefka bola pred chvilou vtipna, že či sa mi nechce ist von a ja že NIE, lebo potrebuje silonky, ktore sa jej roztrhli a bude mat rokovanie, a ja že si obuj cižmy. je normal do takeho nečasu ma pre hovadinu vyhnat 😒

cora41
13. feb 2013

@mates777 nie moja, to sa vola Reprofit 🙂

lubanka
13. feb 2013

@azzura nemá chodiť v nečase v sukni... prechladí podvozok... a bude kýchať 😀

cora41
13. feb 2013

@janap76 tak to je super sprava, ze si otehotnela prirodzene 🙂 ja take stastie nemam, ale nevadi, hocijako, len nech je to tehulkovanie 🙂

azzura
13. feb 2013

@lubanka hahaa, ona rada ukazuje podvozok, po 40tke jej svihlo 😀 😀 😀

lubanka
13. feb 2013

inak ten nečas, ktorý sme my tu mali minulý týždeň... ten teraz dorazil k vám... nezávidím vám... mm včera išiel cez Slovensko, tak povedal, že sa to v miernejšej podobe ťahá k vám... 😖

lubanka
13. feb 2013

@azzura 😀 😀 😀 😀 😀 ďalšia snažilka? 😀 😀 😀 😀 😀

cora41
13. feb 2013

@azzura moji su uz velki, syn ma 22, dcera 20 a este jeden syn ma 12... 🙂 vsetci su uplne skveli, no toto nase by bolo nase, z lasky a pre nasku 🙂

azzura
13. feb 2013

@lubanka snazilak už nie, ale jej udrel vek na rozum a oblieka sa ako jej 15 rocna dcera

lubanka
13. feb 2013

@cora41 😕 😕 😕 niečo mi ušlo? ty máš 3detičky? prepáč ak si to tu už písala, ale asi som niečo preskočila, lebo ja len zírám teraz... to sú čie deti? tvoje? partnerove? a tie sú z prirodzeného počatia?
Bože, mne už tak šibe... ja už delím tehu na prirodzené a umelé.... ☹

azzura
13. feb 2013

@cora41 fuuuuuuuuuuuuuuuu, to su ale velke deti, to uz aby si sa chystala na babku 😀 takže su v poho keby bol surodenec

lubanka
13. feb 2013

@azzura ja som myslela, že reku sme si písali s Angelikou a Maťou, že nám snažilkovanie udrelo na mozog... a ty si písala, že po 40.ke jej švihlo... 😀 😀 😀 tak reku či nie je od nás z "klubu" 😀 😀 😀

cora41
13. feb 2013

@lubanka nie moja, to su moje vlastne 🙂 a prirodzene... ja som v "mladosti" otehotnela este len z pohladu na vyklad... co by som teraz za to dala...🙂

cora41
13. feb 2013

@azzura no ten najmladsi minuly tyzden ked som potratila, ani nesiel do skoly, tak sa mojko z toho zrutil, ze mi plakal dva dni☹ a ja este v nemocke - no depka jak svet 😢 😢 😢

azzura
13. feb 2013

@lubanka nieeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee, ona je len moja šefka=magorka, my take problemy nebudeme mat, nas druha puberta nechyti, my budeme plienky riesit a potom už budeme stare ....

azzura
13. feb 2013

@cora41 jeeeej, zlaty to synacik. tak to mas vydarene deturence 🙂

lubanka
13. feb 2013

@cora41 mám pre teba recept 😀 keď niekedy zaberalo len na výklad pozerať... teraz skúste zmenu... nech na teba hodí svoje "clipky"... 😀 😀 😀 😀 určite to pomôže 😉
... dúfam, že sa neurazíš... ja sa pokúšam srandovať, lebo som dnes podráždená z toho môjho mm... 😖 a nechcem pustiť zlú náladu, tak robím aj tu v kancli somariny... 😉

lubanka
13. feb 2013

@cora41 😢 😢 😢

lubanka
13. feb 2013

@azzura no a mám to... asi budem nasledovať tvoj vzor... aj ja si asi zbalím veci a idem k rodičom 😠 snažila som sa držať... teraz volal mm, kvalitne sme si skočili do úsmevu a je to... ďalší zmarený mesiac... 😠povedal,že on nechápe, čo som podráždená a čo plaším... času vraj dosť 😠
...som nevedela, že podľa neho mať dieťa v 50.tke je úplne normálne... 😠

cora41
13. feb 2013

@lubanka ja nie som urazliva 🙂 len neviem, ci si myslela "slipky" alebo "clipky" to nemam potuchy co to je 🙂

lubanka
13. feb 2013

@cora41 slipky... ale ja to volám clipky... 😉 a minule som počula super názov na ženské tangá... že akože záhorácky ... TRI NICI V RICI 😀 😀 😀

azzura
13. feb 2013

@lubanka ja odkedy som to spravila, tak sa drži na uzde. Ja som bola vtedy vo velkom amoku, proste som isla ako stroj, zbalila veci, natiahla na teplaky vetrovku, jeho odsotila a este stihla vynadat, nastartoval a isla, až pred nasimi som si uvedomila co som spravila a co poviem doma, ale vedela som že sa nemožem vratit, lebo by si myslel že už ma to preslo a tak som mame povedala co sa stalo a ked sa otec pytal, tak mu mama povedal že zas chytila nervy...nakolko ma poznaju, tak to beru ako normalnu vec, ale lutovali mojho mm že co mu stvaram ale nik nelutoval mna....aspon som si doma oddychla a poskladala myslienky

mates777
13. feb 2013

@lubanka to ako keby som svojho poculaaaaaaa...ze co sa plasiim...casu dost 🙂 vsetko je tak, ako ma byt... 😎

janap76
13. feb 2013

@azzura Monička a bola si včera brušákovať ? 😉

azzura
13. feb 2013

@janap76 nebola, ved vcera mi islo celu lavu stranu rozhodit, som bola rada že som dosla domov a šup do postele, nejak to flakam, min tyzden som tiez nebola lebo som riesila tie moje testy a teraz toto

lubanka
13. feb 2013

@gelinka75 i sa pýtala, či necítim vaječník... cítim, ale nie ten správny... ja by som potrebovala ľavý a nie pravý 😖 a neviem, či je to tými kapkami alebo sojou, ale ja som tlak v ňom cítila už tuším okolo 4DC... dnes som 10DC a mám pocit, akoby mi tam niečo zavadzalo...

gelinka75
13. feb 2013

@lubanka budes mat brutalnu ovulku, uz len zabezpecit tutu mutu 😉