icon

Prvosnažilky po 35-ke

dada7701
11. apr 2012

Ahojte, nájdu sa tu nejaké prvosnažilky po 35.- ke, ktoré sa pokúšajú o prvé bábo ? A ako dlho ?

gelinka75
14. feb 2013

@janap76 😀 😀 😀 😀 to sme si dali hned po obede, este je makka, teraz som ju dala do chladnicky 😀

azzura
14. feb 2013

@gelinka75 mnáááááááááááááám, teraz by som si dala kustiček, normalne že mnamky vyzera a radsej o chuti ani nehovor

cora41
14. feb 2013

ani mi nevravte, co tu peciete, lebo ja mam dnes ovocny den a vseeetky sladkosti sveta budem jest az ked budem tehulka🙂

gelinka75
14. feb 2013

@janap76 Cesto: 1,5 salky muka, 1 salka cukor, 1 prasok do peciva, 30g kakao, zmiesat, pridat 1 salku mlieka, pol salky oleja, 2 PL rumu, 1 PL octa, zmiesat, vyliat do tortovej formy, praca asi tak na 3 minuty 😀 Krem: 6 dcl mlieka, 2 malinove pudingy, 1 vanilkovy cukor, uvarit na puding, nechat vychladnut, vymixovat s polkou masla a cukrom podla chuti, korpus prekrojit, natriet dzem, nato krem, dat vrch a poliat, ozdobit podla fantazie, pouzila som 2,5 dcl salku a odvazila som kolko je to muky, asi 280gr.

gelinka75
14. feb 2013

@cora41 kuk strana predtym

azzura
14. feb 2013

@gelinka75 angelicka kedže si domka, nechceš nastartovat ferari a urobit kazdej roznos po kuštičku aby aj mm ostalo 😀 😀 😀 😀

gelinka75
14. feb 2013

@azzura 😀 este som chora 😝 😝 😝 ale vies, ze by som vas rada ponukla, tak aspon chute robim

lubanka
14. feb 2013

Baby... tak som práve dorazila od kaderníčky a v kancelárii obrovská kytica tulipánov a na nej lístok... od mm!!!!!!!! došiel ekonom a hovorí... kvety doniesla donášková služba, tak som ich prebral... dúfam, že som mohol...
fúúú tak ten môj mm je tedy číslo... jeden deň ma naserie a druhý... 😵 dnes viem, prečo som si ho vzala... 😉

janap76
14. feb 2013

@gelinka75 ďakujem moja, cez víkend ju urobím ....že ocot ? hmmm a múku polohrubú ? a maslo do krému dávaš že Palmarin ? alebo klasické maslo ? koľko má cca priemer tvoja forma ? ja mám 28 cm....tak keď ty 24 ....tak to dám zo všetkého ešte 1/2 navyše 🙂

gelinka75
14. feb 2013

@janap76 no tak to budem rada, ked vyskusas, davala som polohrubu muku, maslo hera, moja forma ma 24 cm tak daj viac aby si nemala moc nizke, a ano ide tam aj ocot aj ja som sa cudovala ale vobec ho tam necitit 😝 piekla som na 180 a potom som znizila na 175 stred bol este makky, skusala som sparadlom a cca 30 minut sa to pieklo

gelinka75
14. feb 2013

@lubanka krasa lubka, aky je tvoj mm romantik, ja som zatial nic nedostala, ze moj darcek len caka a pride poobede 😀

lubanka
14. feb 2013

@gelinka75 a bude mať aj mašľu s rolničkou? 😀 😀

azzura
14. feb 2013

@gelinka75 vsak aj ja som chora, tak si aspon bacile vymenime 😀 😀 😀

lubanka
14. feb 2013

@azzura dnes nie som k.o. dnes som torpédo, hurikán, ľadoborec... mám toľko elánu, že môže ísť raziť kryhy na severný pól... 😀 😀 😀 koho treba kam posunúť? 😀

azzura
14. feb 2013

@lubanka 😀 😀 😀 vidiš moja, nič sa neje take horké ci ako je to príslovie 😉 takže kyticka ty načančana...........fuhaaaa to dnes ked budu blesky hromy tak to viem že u vas je čoro moro 😀 😀 😀

azzura
14. feb 2013

@lubanka aleeeeeeeeeee, ked si tu nebola tak baby pisali nejake depkujuce spravy.....

lubanka
14. feb 2013

@azzura 😀 😀 dnes to isto nebude, lebo mm včera večer vystrieľal celý zásobník... 😀 😀 😀

lubanka
14. feb 2013

žiadne depky dnes... ruším!

azzura
14. feb 2013

@lubanka takže vcera nakoniec bolo niečo 🙂 ani si sa nepochvalila. Ved ti volal do prace a vravela si že ste sa opat chytili

azzura
14. feb 2013

ja mám šefku na zastupitelstve, takže robim ako leniva vcielka 🙂 🙂 🙂

azzura
14. feb 2013

@gelinka75 ozaj mam dotaz, ked este spinim možem ist na moc??? Lebo takto dlho mi to este netrvalo???

lubanka
14. feb 2013

@gelinka75 angelička videla som tvoju tortu 😉 je úžasná a isto výborne chutí... och či by som si teraz dala kúsok (dva kúsky 😀 ) a ja pre mm nemám nič iba ten hrnček s ktorým som mu plánovala dať po hlave... 😀 😀 a on mi ešte aj veršík zložil... a že "nech mi pripomenie jeho lásku v každej dobe"... normálne začínam byť nesvoja, že čo ja teraz vymyslím... 😖 mal sa nato vykašľať a mala by som pokoj...
😀 😀 😀 ja som hrozná ani tak, ani tak mi nie je dobre... 😀 😀

lubanka
14. feb 2013

@azzura chytili... prišla som domov a začala sa baliť... prišiel za mnou, vyvalil oči a v strachu mi vytrhol kufor z ruky, že čo to robím... keď som povedala, že odchádzam, tak sa roztriasol, kľakol na kolená a začal prosiť, aby som neodišla, že bezo mňa ani dýchať nevie... no a bolo... 😝

lubanka
14. feb 2013

@azzura no myslím, že na moč nie... až keď skončí...

azzura
14. feb 2013

@lubanka fúúúúúúúúúúúúúha, dobre divadielko ste mali doma ale hlavne že daco bolo.....neboj ten tvoj ta ma velmi rad, inac by to vsetko nerobil....tak ako aj my aj oni maju tažke chvile ked maju strach a nevedia co skor, tak radsej nerobia nic.....ved sa aj hovori že ženy z venuše a miži z marsu

azzura
14. feb 2013

@lubanka aleeeeeeeeeeee, a to budem dokedy cakat do OPU, potom ako mam ist na interne, ved sa mi to krati...sakra

gelinka75
14. feb 2013

@azzura a moc spinis? ja som tiez brala moc ked som malinko spinila a bol v pohode

azzura
14. feb 2013

@gelinka75 nie, iba malinko....ale ked hovoris že ty si tak sla, tak idem, lebo som na zajtra objednana na krv a moc, vysledky budu až buduci tyzden a to by som uz mala si ist odsediet interne

gelinka75
14. feb 2013

@lubanka dakujem, je chutovo vyborna, este by som si dala, ale nemozem byt pazrava 😀
citam co ste mali za scenu a preco si vlastne chcela odist? mna este mm nenasral tak, zeby som sa mala zbalit, aj ked uz sme mali raz v zivote situaciu, ze som mu povedala, ze nam davam tyzdnove ultimatum

azzura
14. feb 2013

@gelinka75 lubka chcela ist po mojom vzore, nastastie to neurobila ale tie kufre boli dobre @lubanka