icon

Prvosnažilky po 35-ke

dada7701
11. apr 2012

Ahojte, nájdu sa tu nejaké prvosnažilky po 35.- ke, ktoré sa pokúšajú o prvé bábo ? A ako dlho ?

lubanka
14. feb 2013

@azzura 😵 my sme ochotnícke... 😀 😀 😀 inak ti poviem, že keby som vedela, že to pomáha, tak to už dávno urobím... ale ja som vlastne len podľa tvojho vzoru išla 😀 len som nikam nedošla... 😝 vlastne došla... o izbu ďalej 🤐

janap76
14. feb 2013

@lubanka miluje ťa ako koňa 😉 😉 😉 🙂 🙂 🙂 😵 😵 😵 😀 😀 😀

azzura
14. feb 2013

@lubanka 😀 😀 vidiš, aspon vieš že bez teba nevie dychat, ci co ti to povedal...takže kufre zabrali a teraz si ta bude hyckat ako na zaciatku 😉 aj o izbu dalej je uspech 😀 😀 😀

azzura
14. feb 2013

@lubanka ja som dnes dostala krasnu basnicku, cakala ma v praci 😝 , kvietky aj tak vyhravaju

lubanka
14. feb 2013

@azzura nevyhravajú... báseň od srdca je nado všetko... 😉 a vôbec je úplne jedno čo ktorá dostaneme... podstatné je, že nás manželia ľúbia a myslia na nás... aj keby len s lízankou došiel... je to jedno 😉

azzura
14. feb 2013

@lubanka ja viem, vsak už to je uspech že nas po tom vsetkom co im vystrajame maju radi a chcu by s nami. Ja mam niekedy pocit, že na jeho mieste by som sa už niekam poslala ...ale asi je to o tej velkej laske co pisu knihy 😀 😀 😀 😀

lubanka
14. feb 2013

@gelinka75 lebo som mala pocit, že je mu úplne jedno, že sa snažím... že on to má na... 😖 a ešte tie jeho reči... keby bol vtedy pri mne a nie iba v telefóne, tak ho fakticky prizabijem... 😠 ale doma som zistila, že som sa mýlila... on si zisťoval na nete, čo ešte by mohol brať... okrem toho sajrajtu, čo som ja objednala... čo by mu ako tak urovnalo psychiku...
počuj to vážne ide do tej torty ocot? 😕 😕 keď som si opisovala recept... my oči z jamiek vypadli... 😀

gelinka75
14. feb 2013

@lubanka hej ocot 😀 inac tu je ten recept na korpus, len prave vtedy mali na vareche technicky problem, tak som to spravila tak od oka co som si zapamätala a vyslo to aj tak, rozdiel je len, ze som dala mlieko namiesto vody http://varecha.pravda.sk/recepty/americka-cokot... @janap76

gelinka75
14. feb 2013

@lubanka dobre, ze ste sa pomerili, vidis predsa nato mysli aj ked o tom nerozprava 🙂

azzura
14. feb 2013

@lubanka ozaj a aky učes maš? velka zmena ci len tak uprava

cora41
14. feb 2013

@gelinka75 ved prave!!! 🙂

lubanka
14. feb 2013

@azzura len úprava...boli odrasty... už skoro 4.mesačné 😝

gelinka75
14. feb 2013

@lubanka fuuj ale som sa najedla, chlebicky, torta, cervene vino, aj sviecku sme zazali...romantika 😝

lubanka
14. feb 2013

@gelinka75 mi niečo hovor... sme sa nedávno vrátili z večere a tak som sa nie najedla, ale nažrala, že už ani vody sa nevládzem napiť... a to ešte mm namiešal dring... som zvedavá, kto ho vypije... 😖

gelinka75
14. feb 2013

@lubanka co ste mali dobreho? 🙂

lubanka
14. feb 2013

@gelinka75 ja som si dala kačacie prsia na brusnicovej omáčke, k tomu opekané zemiaky a zeleninová ryža a mm mal nejakú diabolskú somarinu (ja neznášam pikantné jedlá) ... potom sme si dali štrúdlu s vanilkovou zmrzlinou a šľahačkou - klasika a nakoniec káva.... tak si vieš predstaviť aká som natrieskaná a to som zjedla len polovicu svojho jedla, zvyšok som si dala zabaliť a zjedla to moja hafanana... aj ona mala Valentína 😀

gelinka75
14. feb 2013

@lubanka dobre menu 🙂

lubanka
14. feb 2013

@gelinka75 menu síce dobré, ale tú tvoju tortu nemali... mala som na ňu chuť... 😀 ale kuchári také dokonalé dielo nedokážu urobiť... niet nad tvoje šikovné ručičky 😉 fakt vyzerala dobre 😵 a bez vajec... klobúk dole (iba ten ocot mi stále vrta v hlave 😀 ) a čo nato mm? bol prekvapený čo? chutila mu? dúfam, že ocenil tvoje kulinárske schopnosti, upiecť tortu s minimom surovín dokáže iba šikovná gazdinka s obrovskou fantáziou 😵

gelinka75
14. feb 2013

@lubanka to som zbuchala za par minut, tak som sa ponahlala, lebo mm stepoval predo dvermi, ze je hladny a ja som ho vymkla z kuchyne, ze robim prekvapko, raz dva som tam hodila krem a poliala, nebol cas na nejake väcsie upravy 😀 pouzila som co sme mali doma, nebola som v obchode asi tyzden tak ani vajcia nemame 😝 zvyknem robit torty aj na narodky, k nasim na nejake oslavy a tak..viac ma to bavi ako len kolac upiect 😉 mm chutila torta, jemu chuti vsetko co ja spravim, ozaj a ty si co nakoniec kupila pre mm?

azzura
15. feb 2013

Dobre ranko...............Maťka tak ako bolo vcera? aky mas protokol????

azzura
15. feb 2013

Čitam že ste mali krasneho valentina 😉

azzura
15. feb 2013

@lexus77 tak ako vcera?? zas som sa kopla a pytam sa inej, ja som ale popleto 😠 to ta choroba co na mna leze pekne krasne 😠 😠

cora41
15. feb 2013

ahojte dievcata, dobre ranko🙂 tak ja som vcera prisla domov a na stole ma cakalo 5 nadhernych oranzovych ruzi a manzel este v praci 🙂 musel to kupit niekedy poobede, prist domov to priniest a potom sa vratit... tak mi to prislo cele luto, ze som potom preplakala cely vecer☹ asi tyzden na zahojenie takej rany je strasne malo a chcem zazrak...
do toho mi vcera vecer jedna kocka napisala, ze pravdepodobne ak sa nam potvrdi infekcia, tak to bolo z amnio a babatko bolo zdrave, takze sme ho vlastne zabili☹ a to som uz bola na dne...☹

azzura
15. feb 2013

@cora41 ahojko, jaj moja tak ma to vsetko mrzí ale tie ruže muselei aspon trosku potesit a zistila si že mas užasneho mm

cora41
15. feb 2013

@azzura to urcite🙂 ja to viem odkedy som ho prvy krat v zivote uvidela.. tak som sa zlakla, ze ho stratim, ze som ho uhnala k tomu, aby ma miloval nadosmrti🙂 je jedinecny a uzasny... to je pravda a prave preto by som mu chcela dat syna, s ktorym sa bude chvalit do celeho sveta...

cora41
15. feb 2013

a aspon nejaka dobra sprava, drzim od pondelka 90 dnovu dietu a dnes rano po prvom cykle 4 dni mam dole 2.5kg!! 🙂 🙂 🙂 🙂 viem, ze je to vela, no aj tak rychlo som naberala pocas tehotnosti, tak hadam to tak aj rychlo odide

janap76
15. feb 2013

@cora41 Monika je mi to ľúto....a to som sa hrozila toho že aj u nás príde chvíľa kedy sa budeme musieť rozhodnúť či amnio áno alebo nie...tak už je to myslím rozhodnuté. Toto čo sa stalo bohužiaľ tebe, som počula už dosť často. Ale mm si uhnala 😉 😉 😉 výborného 😉

janap76
15. feb 2013

@azzura 🙂 čau polepetko náš 🙂 @lexus77 Ivka vravela že dnes nám napíše 😉 a ty dnes voláš do CAR ? alebo už rovno ideš na odbery ?

cora41
15. feb 2013

@janap76 urcite mas pravdu.. mozno keby som trosku viac pockali a isli neskor... same mozno mozno.. uz to teraz neporiesim a len sa modlim, aby nam nebo este dalo jednu sancu. jednu jedinu a poslednu a slubujem, ze to uz nepokaslem 😔 😔 😔 😔

janap76
15. feb 2013

@cora41 moja zlatá, ale ty si nič nepokašlala !!!