Prvosnažilky po 35-ke
Ahojte, nájdu sa tu nejaké prvosnažilky po 35.- ke, ktoré sa pokúšajú o prvé bábo ? A ako dlho ?
caute baby
@cora41 niečo ti poviem... urobila si čo si urobila... keby to malo byť, bolo by to aj keby do teba nabúral traktor... žiadne podobné myšlienky... lebo si skončila... viem čo ti vravím, keď nám odišli chlapci cca pol roka (a pravdu povediac ešte dnes mávam také stavy, že čo ak, ale potom ich rýchlo odoženiem) som žila v tom, že keby som ja bola na tom psychicky lepšie, tak by ešte vydržali, keby som možno ešte menej chodila, tak by možno.... to sú somariny!!! (prepáč musím kričať,ale keď nastáva taká situácia... ideálny je preplesk 😉 ) žiadne keby... je to ako malo byť... vieš koľko som ja prečítala príbehov, že deti narodené oveľa skôr ako moji chlapci.... žijú, sú zdraví a nič im nieje... a moji nie... nebudem nad tým plakať a rozmýšľať... toto už bolo... ja chcem vedieť čo bude!!!! nezabúdajte baby, že sme sa dohodli (a toho sa držme), že nás čakajú samé "fajnotky" a tento rok to dáme aj keby som mala ísť "vykradnúť" decák a osobne vám robiť donáškovú službu až domov!!! 😠 😉
@cora41 mrzi ma co ti ta baba napisala, moze a nemusi to tak byt, mohol tam byt kludne iny problem ked maly nemal tu nosovu prepazku, presne pre toto by som ani ja nesla na amnio, ja som proti tomu, keby vyslo na utz vsetko ok, nikto by ma tam nedostal, aj ked to geneticka odporucala, u vas bolo vsetko ostatne v poriadku nie?
@cora41 ale to si má vyčítať ten čo tam zaniesol infekciu, nie ty moja....ty si tu amnio nerobila, ty si urobila len to čo ti dr odporúčal ! sebe nič nevyčítaj, dobre ? predstav si že by som ti ja písala to čo píšeš ty ...určite by si mi povedala to isté. LEBO JE TO PRAVDA 😔 súhlas ? 😉
Ahojte babenky moje
@janap76 vcera bol svagor za svokrou a zastihol tam lekarku, sprdla ho, ze 2 tyzdne sa nezaujimal o jej zdravotny stav, chapes? my sme ju tam stale nahanali aj tak nakoniec sme hovorili s inym lekarom a okrem toho ona neni nesvojpravna, ze nepochopi co jej hovoria, len to by jej asi museli zrozumitelnejsie vysvetlovat, takze ma vela bielych krviniek a nieco s oblickami, ze stale nevedia a buduci tyzden budu vysledky nejakych vysetreni, takze po 2 a pol tyzdni vieme tolko co na zaciatku, ja by som ju mala ist sprdnut, ze za taky cas nevedia co jej je
@lubanka si skvela🙂 😵 😵 😵 😵 ja viem, ze mas absolutnu pravdu a nastastie ma to nedrzi cele dni, len mam este take smutne stavy a potom zase je lepsie... viem, ze nema zmysle rozmyslat nad tym, co keby - lebo sa to nevrati.. a ja uz len terajsia mrcha a po buducej stimulka!!! 🙂 🙂 🙂 hura, keby som to tak vsetko stihla este v 43, tak som lepsia ako Monika Belucci 🙂 ta to stihla az v 45 😀 😀
@gelinka75 ano bolo, aj NT sme mali iba 0.9... no potom o tyzden este stale nebola a vysledky z krvi mi vysli 1:30, az potom som si vlastne uvedomila, ze uz iba kvoli veku by mi vysli 1:35, takze som bola v norme.. len strach z downa bol obrovsky a chore dietatko by sme nezvladli, nie sme taki silni ako ostatni rodicia... uz to nevratime, teraz kazdy den je lepsie a snad....

@janap76 mojko, toho sa bojim, ze ak sa potvrdi ta infekcia, do smrti si budem vycitat tu amnio... ale ty si tym nezatazuj hlavku a teskaj sa z drobceka🙂 mozno ta vsetky rychlo dobehneme - bodaj by 🙂