Prvosnažilky po 35-ke
Ahojte, nájdu sa tu nejaké prvosnažilky po 35.- ke, ktoré sa pokúšajú o prvé bábo ? A ako dlho ?
ahojte babulky🙂 dnes je u nas v Kosiciach krasne a rozmyslam, ze sa pojdem poobede lyzovat🙂 vobec som to neplanovala, no kedze mozem, tak sa pojdem asi poobede ukludnit🙂 vcera som volala o vysledky z histologie, este neboli ani nahodou - tak asi preto, aby som mala pekny vikend.. A kedze mi davate dobru naladu kazdy den, tak sa vzdy rano tesim, co si tu pocitam..
Ja dnes dam asi spenat, zemiaky a volske oko - dnes mozme pri tej mojej diete jest len zeleninu so zemiakmi alebo s ryzou, takze rodina nema na vyber 🙂 ale take LANGOSE!!!! to by som si teda dala no nerobila som to nikdy v zivote 🙂 takze klobuk dolui 🙂
@cora41 cauko, langose su uplne jednoduche, obyc. kysnute cesto vyvalkane do kruhu das upiect do oleja, dnes som robila jogurtove, ale uz som robila aj smotanove a zemiakove 😉 je to v pohode, len potom nemam rada to upratovanie po kysnutom ceste a po oleji ktory je skoro vsade 😝 raz za cas sa da
@gelinka75 ahojko, takže dnes je Dadka VIP, mohla spat na lazdej posteli, sla jedina na OPU a robi ju Stenova. Ja som dopadla zle, na P starne cca 3-4 foliky ale len jeden domintny 11mm a L strane detto, bola mila a vsetko mi ukazovala, pitala sa kedy a ako picham. Samozrejme kedže nemam furt kartu, podla mna si nedaôi ani namahu ju hladat, tak som jej musela vysvetlovat že to je moje druhe a atd. Zvysili mi davku puregonu z 150 na 250 IUI a v pondelok kontrola, vraj zle reagujem 😒 .
Asi to bude tak ako z clostilom, 1x uzsne foliky a potom to uz slo dolu vodou.....ja sa nejak nekamaratim s hormonami....daslie IVF asi budem musiet ist až o rok..... furt sa nejak nedari, tto IVF je cudne....ja chcem už dobre 😢
@zvolsiinylogin aj ja som na cakacke, dnes 30DC od kyretu a zaial nic 😠
@azzura 😀 😀 fuha naozaj vela, a stale blves od toho? 😖 pijes dost vody? si asi len v polovici tak este chvilu to potrva, ja som mala max 375 ked mi raz dvihli ale minule som mala cely cas iba 300 a islo to dobre, mojka nejak to vydrz, nech tie vajecniky daju co mozu a potom si oddychnes
@gelinka75 no nepijem, vsak aj dadus mi nadavala....ale kedže soplim a hrdlo uz menej pobolieva tak vsetko musim zohrievat a to ma nebavi ako ked zoberis flasu a pijes, ale skusim sa polepsit. Co mi ine ostava iba vydrzat, ta tvoja dr. je fajn, konecne clovek ktoremu nevadi ked sa niekto pyta.....aj mi otocila obrazovku a ukazovala a bavili sme sa aj ked som sa obliekala.....maš recht. Neboj, nevzdam sa a Dam to, nedovolim nikomu ma opat zlomit
@gelinka75 moja, mne uz myslim dosla na 21dc po kyrete....no co uz, tak pockas...ale viem o jednej, co jej uz po kyrete neprisla vobec 🙂 😉 ..sa hovori, ze kyret je pohnojenie...drzim ti palceky
@azzura moja, hlavu hore!! ja po poslednom softe som na kontrole folikov bola "poucena"tu v KE, ze je to uuuplne zbytocne, lebo je tam len jeden dominantny folik a aj ten je maly.. bola som skormutena, v Brne mi pridali hormony.. nakoniec sme mali 2, uplne ze super a z toho jeden bol nas maly Theo... takze nezufaj, absolutne nic nie je stratene a ver, ze staci JEDEN!!! 🙂
jeeeej dostala som srdiecko🙂 dakujem z celeho srdiecka🙂 dnes som bola baby lyzovat na 2 hodiny, az mi tak dusa pookriala, slniecko, biely sniezik a ziadne depky🙂 a dnes vecer mam naplanovany sexo vecer po 4 mesiacoch!!🙂 tesiiiim sa 😀 😀 😀 😀
@zvolsiinylogin no to mi nehovor, ze nedojde 😝 musim ist dalej a toto ma len zdrzuje 😠 aj ja som mala krvacanie na 14-16 den ale ovela slabsie, ja neviem ci to uz ratat ako mrchu alebo nie, alebo co, no nic budem musiet pockat, sex sme nemali tak nema preco nedojst
boli sme za svokoru, zas bola napojena na transfuziu, zaciatkom tyzdna ide na biospiu z miechy, alebo z obliciek, som zvedava co sa z tohoto vykluje, citila sa lepsie, mala teploty tak jej posunuli vysetrenie o tyzden, dufam, ze nebude mat nieco vazne 😖
@gelinka75 nie? 😠 tak je to najlepsie, vydrzat 😀
och mne je dnes tak zle... myslím, že som asi urobila somarinu s tými sojami a kvapkami... asi toho je na mňa veľa... bolia ma kríže, ale že hrozne, vaječníky hrozne tlačia až do nôh mi to vystreľuje a zle sa mi chodí a brucho nafúknuté... od žalúdka mi je zle už 3. deň ☹ testy stále slabé... neviem, čo to má byť 😖 neviem, či odstaviť kvapky či čo... keď to tak bude pokračovať, tak do konca týždňa strelím... a podráždená som... celý deň dnes len vrčím 😠 a vkuse mám chuť na sladké... ako keby som mrchu mala dostať 😕 ale som len 13DC... tak nechápem... a včera som mala na toaleťáku málinko ružové... nechápem čo sa so mnou deje...
@zvolsiinylogin ani by som nepovedala 😀 ty co ako sa mas
@gelinka75 nic nove....sedim doma, je vikend, zajtra som s drahym cely den na chate...a v pondelok rano do prace...
@zvolsiinylogin a snazite sa intenzivne? 😉

zienky,som 33 dc, citim bolesti dole a stale neprisla 🙂 ...esteze mam tu vyvolavacku v sebe, tak iba cakat...vlastne mala som dva dni po tri kvapky, ale bral mi vzorku na cytologiu - bola to rocna prehliadka, tak asi z toho, a ostalo to iba na toaletaku...