Prvosnažilky po 35-ke
Ahojte, nájdu sa tu nejaké prvosnažilky po 35.- ke, ktoré sa pokúšajú o prvé bábo ? A ako dlho ?
@gelinka75 aj tak si niekedy myslim, ze vsetko ma zmysel a aj tieto nase nestastia sa stali kvoli niecomu. Nemam potuchy preco, ale obycajne to zistime neskor a da nam to potom zmysel... takze teraz len hlavu hore a nech ti uz rychlo pride mrcha, lebo to je super skvely zaciatok.. Kolko dni mas od kyretu?
paaaaaaaaaaaaaaa a krasny zbytok dna
No kočky ....konečne som sa zastavila...som KO...na obed sme boli pre žiadanku na gyn pre endokrinologičku, mám zvýšený nejaký hormón. Tak sme si išli sadnúť na endo ...no po cca hodinke sme to vzdali, lebo môj žalúdok tam nechcel byť 😝 a dohodli sme sa so sestričkou že prídem zajtra ráno o 7 hod. Bože dúfam že nemáme nejaký veľký problém 😒 zajtra Vám napíšem 🙂
ahojte dievcata, dobre rano🙂 tu v KE mame otrasny den, vsetko je zachmurene, prsi, no pocasie uplne ze na depku...
Idem si dnes po vysledky z histoly, tak mi drzte prsty... 😕

@cora41 tak dufam, ze to nebude aby si si nic nevycitala, proste nemohla si vediet dopredu ci sa take stane alebo nie, nevycitaj si to, ale viem ja tie si vycitam, ze som mohla mozno viac urobit aby som takto nedopadla, len uz fakt neviem co, ostala som doma, niekedy rozmyslam co mi mohlo uskodit