Prvosnažilky po 35-ke
Ahojte, nájdu sa tu nejaké prvosnažilky po 35.- ke, ktoré sa pokúšajú o prvé bábo ? A ako dlho ?
ahoj dievčatá...ja dnes 30 Dc a mrcha zatial nikde,ale ved uvidíme,snád čoskoro dorazí nech môžem okúsiť to dalšie čo nasleduje pred IVF 😉 😉 😉 😉 😉
hmmm som sa napapala....neboli sme na obede, lebo kamoska musela ist do Billy a tam som si kupila 2ks tlacenky...mnam, som si na nej zgustla...akurat som nasmradila v kancli 😀 😀 😀
@lexus77 ivka ja som si pri 1.IVF nechcela dat ES, furt ma na každej kontrole presviecali o vyhode, ale vnutorne som citila že ho nechcem, ale po OPU ma prehovorili, ale teraz si fakt nedam...podla mna zbytocne vyhodene peniaze....asi aj to bol problem potom pri rozmrazovani. Citala som na MK že ked mas ES tak sa nerozmrazia, vsak ked su kazdych 20 min. fotene. Ale to zavisi od teba...spytaj sa aj gelinky
ozaj to cervene vinko mam pit po OPU??
@gelinka75
Veľmi rada 🙂. Beriem acidum folicum, to mi predpísala hematologička, a to je až 10 mg v jednej tablete, teraz už len jednu denne a Pyridoxin ako jeden z vitamínov B6, ale určite sa môže aj celý komplex vitamínov radu B. Na krvičku chodím každé 3 mesiace a podľa výsledkov to pani doktorka rieši, už som mala aj pichacie obdobie 😒 , keď som mala veľmi krátky čas zrážania krvi. Tak nech sa Ti len krvička dobre drží 🙂 🙂 🙂 !

@gelinka75 ale su aj take pripady 😢 ja som strasna pesimistka 😠