icon

Prvosnažilky po 35-ke

dada7701
11. apr 2012

Ahojte, nájdu sa tu nejaké prvosnažilky po 35.- ke, ktoré sa pokúšajú o prvé bábo ? A ako dlho ?

gelinka75
22. feb 2013

@lubanka a aj testy robis kazdy den? a hlien je nejaky alebo nie..sakra preco treba po vsetkom patrat, uz budeme ako stopovacie psi 😝

lubanka
22. feb 2013

@gelinka75 😀 😀 čo v noci o 3h... mne sa už nechce ani na obed, keď som čulá... 😀 😀 😀 mne, keď sa zadarí, tak budem dvojnásobne šťastná... 1.) že konečne čakáme mimino... 2.) že minimálne 9mesiacov mám pokoj... 😀 😀 😀

lubanka
22. feb 2013

@gelinka75 robím, aby som poprípade neprešvihla... ten mesiac som za nich vytrieskala už skoro 50eur 😖 a hlien 😕 Angelika ja neviem zistiť, aký kedy mám... stále si ho síce kontrolujem na papieri, ale nejak sa neviem v ňom vyznať 😠 akurát viem rozlíšiť, že po mrche som suchá a potom sa objaví... ale kedy je vaječný, kedy mliečny, kedy vodový 😕 mne to pripadá stále všetko rovnako "mazľavé"... 😒

gelinka75
22. feb 2013

@lubanka 😀 😀 hovoris mi z duse, mala som pokoj 2 mesiace a zas to tu je 😖

gelinka75
22. feb 2013

@lubanka to nie na papieri skusaj ale prstami tam dole 😝 vajecny by si hned zbadala, ten je ako bielko velmi klzavy, vodovy je tiez trocha klzavy ale tecie, kremovy je hustejsi a taky do biela, este je nejaky lepkavy a ten je skoro nic ten sa neda ani rozoznat

lubanka
22. feb 2013

@gelinka75 keby mi toto niekto povedal pred pár rokmi, ako sa mi "to preje"... tak neuverím 😀 😝

lubanka
22. feb 2013

@gelinka75 no dobre... idem popátrať 😀 o minútu podám správu 😝

gelinka75
22. feb 2013

@lubanka ide to s nami dole kopcom 🙂 dobru noc idem dokukat s mm film a spat 🙂

lubanka
22. feb 2013

@gelinka75 dobrú aj tebe 😉
... mimochodom subjekt hodnotený ako vodový 😀

cora41
22. feb 2013

@lubanka mojko, budem s tebou, lebo podla Jonasa to mam presne v rovnaky den ako ty, ibaze o tretej rano 🙂 ale budik si nastavovat nemusime, hlavne, ze sa posnazilkujeme vecer predtym🙂 chi chi

lubanka
22. feb 2013

@cora41 😀 😀 😀 super to budeme všetky aj s Angelikou v rovnakom čase na pôrodnici 😀 😀 ona to má dnes... a 5dní hore-dole 🙂

cora41
23. feb 2013

ahojte baby, dobre ranko🙂Velmi vas zdravim z KE, kde dnes pekne svieti slniecko do toho snehu a je to uzasny pokojny pocit 🙂 este dnes mame dve baby - inac su velmi zlate - a zajtra VOLNOOOO🙂 a spokojny manzelino, ze vsetko islo ako po masle 🙂
chcela som sa vas spytat, vo stvrtok som si robila ovu TEST a bol teda riadny ( no este stale mohol byt z tehu, lebo su to iba 2 tyzdne po MA) a robila som si ho dnes a uz je polovicny... Mohla to byt teda aj ovulka alebo iba snivam? ☹

cora41
23. feb 2013

@lubanka tak to uz sa bude rodi v trojke 🙂 a potom tie prekecane noci, namiesto toho, aby sme sa vyspali🙂 tie nase deturence budu kukat ako puk, ake maju SUPER SKVELE MAMY 🙂

gelinka75
23. feb 2013

@cora41 podla mna to bolo este z tehu, podla toho ako rychlo odburavas HCG, ja som este aj na 19 den po mala HCG 108

gelinka75
23. feb 2013

@cora41 u vas slnko u nas sneh, snezi ako fras 😠

cora41
23. feb 2013

@gelinka75 asi mas moja pravdu... len som sa tak trosku chcela vytesit, ale aspon mi to HCG ide dole.. a po kolky dnoch ti uplne zmizlo? tych 100 si mala este dlho?

u nas nesnezi a nie sme na lyziarskom zajazde 😀 😀 😀 😀

gelinka75
23. feb 2013

@cora41 ani my nie sme na zajazde a snezi ako sialene, take vlocky padali, snad mali aj 5cm priemer 😅

ja som mala na 7 den po HCG 1806, na 19 den HCG 108 a teraz som 37 den, vo stvrtok som bola u gyndaka a skonstatoval, ze to je uz nizko a netreba merat, ze to klesa, takze neviem ci teraz mam, iba ak by som pouzila nejaky test ale nechce sa mi to minat, podla mna uz asi nie, lebo sa mi zda, ze sa mi spamätava cyklus a vidim to na ovulku ale ci naozaj to neviem

gelinka75
23. feb 2013

@lubanka vodovy je dobry to je jeden z dvoch najplodnejsich 😉 ja som stale na pred ovu teplote http://www.fertilityfriend.com/home/gelinka75

lubanka
23. feb 2013

@gelinka75 @cora41 aj my máme slniečko 😵 konečne... neviem po koľkých dňoch sa konečne ukázalo... až mám lepšiu náladu 😵

lubanka
23. feb 2013

@gelinka75 fúúúú 😕 tak keď tak vysoko je pred ovu teplota... tak ja som tam (som 20DC) ešte ani nedorazila... 😀 a dnes som ešte hlbšie spadla... 😖 tak nechápem, včera robím "vyšetrenie" hlien vodový... aspoň myslím, lebo prst bol ako keby som umyla pod vodou a neosušila... a ja dnes ešte nižšie s teplotou zíjdem 🙄 no čo... som proste "originál" 😀 😀 😀

lubanka
23. feb 2013

@gelinka75 keď sa ti chce tak mrkni http://www.fertilityfriend.com/home/3f427d

vieš čomu nerozumiem... mala si egg hlien, cítila si, že je ovu... tak prečo je teplota pred ovu?

gelinka75
23. feb 2013

@lubanka ja to mam beznu pred ovu teplotu, po ovu mavam od 37,0 do 37,3 ako kedy 😉 ty mas nizsie teploty aj to je v poriadku, ale dnes si zas sakra klesla 😠 zaznac aj ten hlien vcerajsi, asi sa ti ovulka blizi ked je taky hlien

gelinka75
23. feb 2013

@lubanka lebo tie hlieny egg a vodovy zvyknu byt tak do 1 dna pred ovu, v den ovu uz nie su, vysychaju, den ovu uz nie je taky plodny ako tie dni pred tym, no len ja som tiez zvedava ci mne ta ovu dojde, este som nemala takuto situaciu

lubanka
23. feb 2013

@gelinka75 aspoň nám nehrozí stereotyp 😀 koho by bavilo mať každý mesiac v grafe to isté a na deň presne 😝 takto je to napínavejšie 😀 😉
čo dnes varíš? ja asi len urobím hovädziu, v polievke uvarím aj kúsok karé, k tomu zemiaky a na pare brokolicu... tak budeme mať aj polievku (už aj na zajtra) aj druhé... a zo zvyšku mäsa zajtra urobím rizoto 😵

cora41
23. feb 2013

@lubanka SUPEEEER 🙂

cora41
23. feb 2013

@gelinka75 jasne, ze dojde, kde by chuda chodila 🙂

gelinka75
23. feb 2013

@lubanka aj som skusala hlien a dnes sa mi zmenil na kremovy, uvidime zajtra teplotu 😝

varila som karfiolovu polievku s krupicovymi haluskami, vytiahla som z mrazaku karfiol, mam zamrazene a nabalene 😝 taka rychlovecka, este mame kolace a trocha zo sosovicoveho privarku, bude sa dojedat, zajtra neviem co, asi upeciem krkovicku v trube a k tomu zemiaky a klasika vyvar s rezancami, budes nieco piect? to kare len take varene? 😨

gelinka75
23. feb 2013

@cora41 musi 😀 lebo uz to nejak dlho taham..dnes je 37DC 😕 moj najdlhsi cyklus v zivote aj ked po zakroku 😔 ty co dnes varis?

lubanka
23. feb 2013

@gelinka75 áno to môj mm tak má rád 😖 mäso z polievky, k tomu nejaká dusená zelenina a uvarené zemiaky omastené bylinkovým maslom... ale vlastne pre mňa je to len dobre, lebo to sa v podstate uvarí samo 😀 😝

cora41
23. feb 2013

@gelinka75 moja dnes som upiekla kurca stonozku a k tomu salatik z cinskej kapusty a vecer mame palacinky a baby zajtra o siestej rano odchadzaju a ja mam VOLNOOOOOO 😀 😀 😀 😀 😀