Prvosnažilky po 35-ke
Ahojte, nájdu sa tu nejaké prvosnažilky po 35.- ke, ktoré sa pokúšajú o prvé bábo ? A ako dlho ?
@janap76 ahoj dakujem no neviem co stoho skusim 😉 tento cyklus sa ma ujal primar gyn a por oddelenia bola som sa mu stazovat na nojeho lekara 😀 tak znova vsetko dokola folikulometria progesteron prolaktin ak bude vsetko ok tak laparka ci su vajcovody prechodne lebo aj ked on pozna moj stav povedal ze nevidi dvovod preco nemozem po 1a pol roku otehu
@gelinka75 si moja spinila az do 30DC? to ma tiez caka??? ja sa teda nadejam, ze max 33 a mrcha je tu... no uvidime.. Je tiez pravda, ze este tak nepravidelne kazdy druhy den spinim - je to velmi malicko, ako keby iba maly hnedy vytok raz za den a potom 48 hodin nic... takze neviem, ci je to normalne alebo co je to vlastne..ale uz neriesim, ked pride, pride, len nech velmi nemeska, aby som na zaciatku aprila mohla stimulkovat...🙂
@cora41 to spinenie aj u mna bolo take, ze nie stale, tak pred obedom zacalo a poobede skoncilo, takze to nebolo cele dni, ale aj tak som znacila, ze bolo 😖 no nic ine nam neostava len cakat, dnes ma boli brucho ako pri ovu, ale neviem ci to nebude z toho tutumutu zo vcera, ze sme sa rozsupli a mam nejaku vnutornu svalovku 😅 🤐 prajem ti nech ti rychlo pride, aby si mohla pokracovat co najskor
boli sme za svokrou, takze zobrali jej vzorku a cakame na vysledok, som zvedava co dojde, dufam, ze nastavia potom liecbu a bude mat pokoj, uz je pomaly mesiac v nemocke 🙄
@gelinka75 moja, to si mala to spinenie niekolko hodin? lebo ja iba ako keby jeden krat spinavy vytok a potom nic.. A uz sme mali aj tutu mutu🙂 a dokonca tusim aj skoro kazdy druhy den ( ta prestavka 4 mesacna teda urobila zazrak) a zatial toho nie je viac a ani menej... no presne, co uz... neriesim, nosim intimky a sportujem a je mi psychicky podstatne lepsie ako minuly tyzden. Cas naozaj lieci a nejako verim, ze to este raz vyjde... a ty moja ides do CAR alebo budes skusat prirodzene?
@cora41 hej par hodin asi tak 2-3 a potom to prestalo, ale bolesti som nemala ziadne, a tie intimky ti nerobia zle? ja som davala a z toho mam podrazdene tam dole, zda sa mi vsak, ze uz je to lepsie ako to bolo tak snad to aj prejde pomaly, cas lieci aj ja sa citim lepsie, len si nesmiem spomenut a viac o tom rozmyslat, lebo som tam kde som bola , v kybli, do car mozem ist az po 3 mesiacoch, dr. vravela v aprili sa mam prihlasit, ideme na KET, no len teda musim mat mrchu, zatial skusame prirodzene, asi ste tak isto nie? len ze ty ides na soft
@gelinka75 moja, pri prvom sme mali 9 a oplodnilo sa 8.. Pri druhom sme mali 11 a oplodnilo sa 7 a pri tretom v Brne sme mali 13 a oplodnilo sa 6 a nakoniec tie, ktore nam vkladal boli druhotnej kvality.. Takze potom sme sa rozhodli pre SOFT a mali sme 2, oplodnili sa 2, vlozili sa 2 a jeden z nich THEO je uz v nebicku ...☹
ahojte baby, prisla som vas sem aspon pozdravit, nemam cim by som sa zapojila, u mna ziadna extra novinka...tak reku aspon ahoj vam napisem
@cora41 vzdy je to lepsie v prirodzenom prostredi, a mrazacikov ste mali ci nie? asi ten soft je lepsie riesenie, mne to dr, vysvetlovala ze pri IVF sa niekedy vylucia vajicka ktore by neprisli na rad a tym sa stane, ze aj ked vznikne embryo tak sa prestane vyvijat, proste cele zle, ale preco to dojde az do par tyzdnov a potom koniec 😖
tak 7 vajok, krvacala so co pi 1. ivf nebolo

@gelinka75 mojko, to je celkom slusne, ja som taky dlhy zatial este nemala, po minulom MA mi nabehla tusim do 33 dni, takze uvidim teraz... ani necitis ziadne bolesti?
ak by Ti neprisla mozno este tyzden, tak by som isla k lekarovi, aspon ti povie, ako to vyzera.. co ty na to?