icon

Prvosnažilky po 35-ke

dada7701
11. apr 2012

Ahojte, nájdu sa tu nejaké prvosnažilky po 35.- ke, ktoré sa pokúšajú o prvé bábo ? A ako dlho ?

cora41
23. feb 2013

@gelinka75 mojko, to je celkom slusne, ja som taky dlhy zatial este nemala, po minulom MA mi nabehla tusim do 33 dni, takze uvidim teraz... ani necitis ziadne bolesti?
ak by Ti neprisla mozno este tyzden, tak by som isla k lekarovi, aspon ti povie, ako to vyzera.. co ty na to?

gelinka75
23. feb 2013

@lubanka to je take zdravsie, mne maso moc nechuti ked je len varene, to zjem tak len ak je ze varene kuracie drobky a z toho maso, inak to musim mat riadne ochutene, ale vyprazanemu sa vyhybam to ani nerobievam, väcsinou v rure, gulase, sote a tak

gelinka75
23. feb 2013

@cora41 ano dr. kazal dojst na sono ked dojde mrcha alebo ak nedojde tak tiez mam dojst za tyzden-dva 🙄 ziadne bolesti, len ten egg hlien ma prekvapil predvcerom, ja som velmi dlho spinila az do nejakych 30DC potom to uplne prestalo

gelinka75
23. feb 2013

@cora41 uz sa tesis, ze budes mat volnejsie vsak? neviem si predstavit starat sa o tolko deti naraz, mne staci kde dojde svagrina s detmi na vikend a som KO, uplne relaxujem ked odchadzaju

chorucka
23. feb 2013

@janap76 ahoj dakujem no neviem co stoho skusim 😉 tento cyklus sa ma ujal primar gyn a por oddelenia bola som sa mu stazovat na nojeho lekara 😀 tak znova vsetko dokola folikulometria progesteron prolaktin ak bude vsetko ok tak laparka ci su vajcovody prechodne lebo aj ked on pozna moj stav povedal ze nevidi dvovod preco nemozem po 1a pol roku otehu

cora41
23. feb 2013

@gelinka75 ani mi nehovor... ale oni uz su velke, takze to nie je ako o male deti.. predsa len 17 a 15 sa celkom da.. A kedze som im vymyslela sport kazdy den a vecer film, tak su KO statocne a ja to nemam az take zle🙂

cora41
23. feb 2013

@gelinka75 si moja spinila az do 30DC? to ma tiez caka??? ja sa teda nadejam, ze max 33 a mrcha je tu... no uvidime.. Je tiez pravda, ze este tak nepravidelne kazdy druhy den spinim - je to velmi malicko, ako keby iba maly hnedy vytok raz za den a potom 48 hodin nic... takze neviem, ci je to normalne alebo co je to vlastne..ale uz neriesim, ked pride, pride, len nech velmi nemeska, aby som na zaciatku aprila mohla stimulkovat...🙂

gelinka75
23. feb 2013

@cora41 to spinenie aj u mna bolo take, ze nie stale, tak pred obedom zacalo a poobede skoncilo, takze to nebolo cele dni, ale aj tak som znacila, ze bolo 😖 no nic ine nam neostava len cakat, dnes ma boli brucho ako pri ovu, ale neviem ci to nebude z toho tutumutu zo vcera, ze sme sa rozsupli a mam nejaku vnutornu svalovku 😅 🤐 prajem ti nech ti rychlo pride, aby si mohla pokracovat co najskor

gelinka75
23. feb 2013

boli sme za svokrou, takze zobrali jej vzorku a cakame na vysledok, som zvedava co dojde, dufam, ze nastavia potom liecbu a bude mat pokoj, uz je pomaly mesiac v nemocke 🙄

cora41
23. feb 2013

@gelinka75 moja, to si mala to spinenie niekolko hodin? lebo ja iba ako keby jeden krat spinavy vytok a potom nic.. A uz sme mali aj tutu mutu🙂 a dokonca tusim aj skoro kazdy druhy den ( ta prestavka 4 mesacna teda urobila zazrak) a zatial toho nie je viac a ani menej... no presne, co uz... neriesim, nosim intimky a sportujem a je mi psychicky podstatne lepsie ako minuly tyzden. Cas naozaj lieci a nejako verim, ze to este raz vyjde... a ty moja ides do CAR alebo budes skusat prirodzene?

gelinka75
23. feb 2013

@cora41 hej par hodin asi tak 2-3 a potom to prestalo, ale bolesti som nemala ziadne, a tie intimky ti nerobia zle? ja som davala a z toho mam podrazdene tam dole, zda sa mi vsak, ze uz je to lepsie ako to bolo tak snad to aj prejde pomaly, cas lieci aj ja sa citim lepsie, len si nesmiem spomenut a viac o tom rozmyslat, lebo som tam kde som bola , v kybli, do car mozem ist az po 3 mesiacoch, dr. vravela v aprili sa mam prihlasit, ideme na KET, no len teda musim mat mrchu, zatial skusame prirodzene, asi ste tak isto nie? len ze ty ides na soft

cora41
23. feb 2013

@gelinka75 ja moja idem na soft, lebo ja som sice mala po normalnom IVF dost vajok, no vyzera, ze neboli take kvalitne. a kedze po MA sa budem snazit uz po 2 mrche, ani by to nebolo dobre, davat tam normalne IVF... takze tak

janap76
24. feb 2013

@cora41 ja by som ten utros tiež radšej ešte brala, ale on mi ho už nepredpísal 😖

janap76
24. feb 2013

@azzura Monička dnes sa drž, budem na teba myslieť, uvidíš že budeš mať super plodné jajka 😉

gelinka75
24. feb 2013

@cora41 a kolko ste mali vajok pri IVF?

gelinka75
24. feb 2013

@azzura aj ja na teba myslim, asi uz ta napichli tak nech je co najlepsi vysledok a daj potom vediet, drzim palce 😵

cora41
24. feb 2013

@janap76 tak ked uz ho nemas, tak uz naozaj nic.. neboj, vsetko bude dobre🙂

cora41
24. feb 2013

@azzura aj tu v KE na TEBE velmi myslime, nech mate iba tych naj naj naj bojovnickov a rychlo nam daj vediet, 🙂

cora41
24. feb 2013

@gelinka75 moja, pri prvom sme mali 9 a oplodnilo sa 8.. Pri druhom sme mali 11 a oplodnilo sa 7 a pri tretom v Brne sme mali 13 a oplodnilo sa 6 a nakoniec tie, ktore nam vkladal boli druhotnej kvality.. Takze potom sme sa rozhodli pre SOFT a mali sme 2, oplodnili sa 2, vlozili sa 2 a jeden z nich THEO je uz v nebicku ...☹

gelinka75
24. feb 2013

@cora41 a mali ste aj PK, mala si celkom dost vajicok asi uz naozaj neboli az take kvalitne ☹

cora41
24. feb 2013

@gelinka75 moja stale pri normalnom IVF sme mali PK, no pri tom softe, kedze sme mali iba dva, som si povedala, ze im bude lepsie u mna ako vonku... a mala som strasnu vieru, ze to vyjde....

lubanka
24. feb 2013

@azzura ako Monika? myslím na teba a dúfam,že ti práve oznámili akú kvalitnú úrodu si "zniesla" 😉 😵

gerdusha
24. feb 2013

ahojte baby, prisla som vas sem aspon pozdravit, nemam cim by som sa zapojila, u mna ziadna extra novinka...tak reku aspon ahoj vam napisem

gelinka75
24. feb 2013

@cora41 vzdy je to lepsie v prirodzenom prostredi, a mrazacikov ste mali ci nie? asi ten soft je lepsie riesenie, mne to dr, vysvetlovala ze pri IVF sa niekedy vylucia vajicka ktore by neprisli na rad a tym sa stane, ze aj ked vznikne embryo tak sa prestane vyvijat, proste cele zle, ale preco to dojde az do par tyzdnov a potom koniec 😖

gelinka75
24. feb 2013

@gerdusha ahoj, ani u nas nic noveho 😖 akurat cakame azzurku so spravami z OPU

gerdusha
24. feb 2013

@gelinka75

a kde bola? prepacte, necitala som vsetko...nepamatam si, do ktoreho car chodi

gelinka75
24. feb 2013

@gerdusha chodi tiez do GF 😉

azzura
24. feb 2013

@gelinka75 ahoj, wstrofem je na rast sliznice? jeto tky kruh s červenymi tabletkami_

azzura
24. feb 2013

tak 7 vajok, krvacala so co pi 1. ivf nebolo

gerdusha
24. feb 2013

@azzura

ahoj...neviem, aku si mala stimulaciu...ale vyzera to byt na fajn pocet,nie?