icon

Prvosnažilky po 35-ke

dada7701
11. apr 2012

Ahojte, nájdu sa tu nejaké prvosnažilky po 35.- ke, ktoré sa pokúšajú o prvé bábo ? A ako dlho ?

mates777
8. jún 2012

@gelinka75 gelinka tesim sa s tebou...drzim prsteky, aby vsetko pokracovalo tak, ako ma 😀

gelinka75
8. jún 2012

@mates777 diky baby na dalsie sono idem az buduci stvrtok alebo piatok, dr. povedal, ze ako chcem 😀 asi mi vtedy vezmu aj krv, tak dovtedy budem len pichat 🙂 strasne vela ludi bolo v centre, rada bab na krv a na injekcie a vsetky miesta na sedenie obsadene, ale postupne sa to vyprazdnovalo, islo to rychlo @azzura

azzura
8. jún 2012

@gelinka75 v CAR je vzdy vela ludi. Takže vo stvrtok ideme akože spolu na sono 🙂. Uz mas aj prax v pichani 😀 😀

gelinka75
8. jún 2012

@azzura ja som tam bola uz asi 10x ale asi prvy krat som videla tolko ludi, vzdy nam davali termin neskor bud na obed, alebo poobede, a ty ides ale k svojmu dr. nie? 😀

azzura
8. jún 2012

@gelinka75 hej svojmu, ved preto som napisala že akože 🙂 . Ja som videla tych moc ludi ked som bola na I.IUI

gelinka75
8. jún 2012

@azzura ved som si myslela, skoda, mohli sme skocit na kavu 😀

azzura
8. jún 2012

@gelinka75 vsak raz sa stretneme na kave 🙂 vsak ti donesiem tehly, ti ich nasukam do kocika 🙂

gelinka75
8. jún 2012

@azzura dobre plati 😀 😀

azzura
8. jún 2012

@gelinka75 alebo ked ty budes na materskej a ja zacnem chodit do CAR, tak si dame rande... Uz chcem aby si tu ukazovala //, strasne ti to prajem a potom @mates777 bude druha a medzi tym @zvolsiinylogin

gelinka75
8. jún 2012

@azzura seba si zabudla, ze ja budem na materskej a ty tiez 😀 😀 jaaj dobre je to snivanie do buducna 😀 😀 😝 😝

azzura
8. jún 2012

@gelinka75 seba som nevedela kam pichnut 🙂 ja sa doplnim priebežne, zatial to vidim cierne, ale urcite sa niekde strcim, ked pochytam vsetky tehule 😀 😀 😀

gelinka75
8. jún 2012

@azzura no dobre, aspon naladu mas lepsiu dnes, tak som rada 😉 😀

mates777
8. jún 2012

@azzura @gelinka75 babyyyy asi budeme musiet ako tehule zorganizovat stretko 😀

azzura
8. jún 2012

@gelinka75 😀 dnes sa idem povozit, pisali mi z citroena ze maju predvadzanie noveho auta a vramci toho mi zadara vycistia klimu

azzura
8. jún 2012

@mates777 @gelinka75 ja som za vsetkymi 20timi

gelinka75
8. jún 2012

@azzura super, aj ja mam c3 cervenu, ale mne nic nedoslo, klimu nemam asi preto 😀

azzura
8. jún 2012

@gelinka75 ja mam modru 😀 😀 😀 ja mam manualnu, ale obcas sa chova ako keby tam ani nebola

gelinka75
8. jún 2012

@azzura ja som nechcela klimu, som velmi zimomriva a asi by som ju ani nikdy nezapla 🙂

azzura
8. jún 2012

@gelinka75 ja som chcela, lebo v lete clovek v aute skapina. A ked prenasam psa od nasich k nam, tak ten ma jazyk az po zem 😀

gelinka75
8. jún 2012

@azzura ano aj ja skapinam, len radsej som v teple ako v klime 😀

azzura
8. jún 2012

@gelinka75 vsak ja tu klimu nemam na plne pecky 😲

gelinka75
8. jún 2012

@azzura no vsak viem, ze sa to da nastavit, ale ja mam aj tak nejaku averziu voci klime 😔

dada7701
autor
8. jún 2012

baby, ak nie je ovulka, môže test ukázať aj druhu čiarku - samozrejme slabšiu, alebo nie je vôbec žiadna....dnes som natrafila na názor, že aj ovu testy môžu ukázať tehotenstvo...co vy na to ???

lienka_1
8. jún 2012

@dada7701 Aj ovu test moze ukazat tehotenstvo. LH je velmi podobny HCG a ak HCG stupa aj ovu test moze byt pozitivny. Na ovulacnych testoch moze byt intenzita ciarky raz silnejsia a raz slabsia, lebo hladina LH nie je vzdy rovnaka. Na rozdiel od tehotenskych testov, kde by so stupajucim hcg mala ciarka silniet.

zvolsiinylogin
9. jún 2012

caute kocky, tak mne zabral grepovy dzus, alebo to bola grepova baldovska, konecne mam hlienik...asi bude vsetko ok, len ma trapi ten moj graf, zdvihla sa mi teplotka skoro o stupen z jedneho dna na druhy ved tu je http://www.fertilityfriend.com/home/3cbb47

zvolsiinylogin
11. jún 2012

@gelinka75 @azzura @mates777 caute kocky, ako sa mate? ako pokracujete? co je nove?

azzura
11. jún 2012

@zvolsiinylogin ahooj, u mna nic nove u teba???

azzura
11. jún 2012

@zvolsiinylogin fakt ti zabral dzus? mne nezabral ani on ani pitie lanovuch semiacok 😖 u mna je vsetko vzdy naopak

zvolsiinylogin
11. jún 2012

@azzura u mna nove nic, len ze som nemala ovulku podla testov, ciarka bola, ale slaba a dnes uplne biely test...zabral, ale ja ho nepijem vela, tak max. jeden pohar denne, a ze sa to ma iba v case ovulky.. 🙄

azzura
11. jún 2012

@zvolsiinylogin inac najpresnejsie zistis ovu podla teploty. Ale ved sa treba snazilkovat stale 😀