Prvosnažilky po 35-ke
Ahojte, nájdu sa tu nejaké prvosnažilky po 35.- ke, ktoré sa pokúšajú o prvé bábo ? A ako dlho ?
@mates777 diky baby na dalsie sono idem az buduci stvrtok alebo piatok, dr. povedal, ze ako chcem 😀 asi mi vtedy vezmu aj krv, tak dovtedy budem len pichat 🙂 strasne vela ludi bolo v centre, rada bab na krv a na injekcie a vsetky miesta na sedenie obsadene, ale postupne sa to vyprazdnovalo, islo to rychlo @azzura
@gelinka75 alebo ked ty budes na materskej a ja zacnem chodit do CAR, tak si dame rande... Uz chcem aby si tu ukazovala //, strasne ti to prajem a potom @mates777 bude druha a medzi tym @zvolsiinylogin
baby, ak nie je ovulka, môže test ukázať aj druhu čiarku - samozrejme slabšiu, alebo nie je vôbec žiadna....dnes som natrafila na názor, že aj ovu testy môžu ukázať tehotenstvo...co vy na to ???
@dada7701 Aj ovu test moze ukazat tehotenstvo. LH je velmi podobny HCG a ak HCG stupa aj ovu test moze byt pozitivny. Na ovulacnych testoch moze byt intenzita ciarky raz silnejsia a raz slabsia, lebo hladina LH nie je vzdy rovnaka. Na rozdiel od tehotenskych testov, kde by so stupajucim hcg mala ciarka silniet.
caute kocky, tak mne zabral grepovy dzus, alebo to bola grepova baldovska, konecne mam hlienik...asi bude vsetko ok, len ma trapi ten moj graf, zdvihla sa mi teplotka skoro o stupen z jedneho dna na druhy ved tu je http://www.fertilityfriend.com/home/3cbb47
@zvolsiinylogin ahooj, u mna nic nove u teba???
@zvolsiinylogin fakt ti zabral dzus? mne nezabral ani on ani pitie lanovuch semiacok 😖 u mna je vsetko vzdy naopak
@azzura u mna nove nic, len ze som nemala ovulku podla testov, ciarka bola, ale slaba a dnes uplne biely test...zabral, ale ja ho nepijem vela, tak max. jeden pohar denne, a ze sa to ma iba v case ovulky.. 🙄
@zvolsiinylogin inac najpresnejsie zistis ovu podla teploty. Ale ved sa treba snazilkovat stale 😀

@gelinka75 gelinka tesim sa s tebou...drzim prsteky, aby vsetko pokracovalo tak, ako ma 😀