Prvosnažilky po 35-ke
Ahojte, nájdu sa tu nejaké prvosnažilky po 35.- ke, ktoré sa pokúšajú o prvé bábo ? A ako dlho ?
Ahojte, včera na 29 DC som si robila 10 test poobede, ale vyšiel negatívne. Myslíte si, že keby som bola tehu, tak to by už určite ukázalo, však?
ahojte, no ja mam zle spravicky, aj ked nadej este neumiera posledna...bola som pre vysledky z operacie, a tam mi zistili sliznicu s mnozstvom malych polypov...teraz co? co to znamena? asi nic dobre..
vyguglila som vsak, ze su to vyrastky z lokalne zhrubnutej sliznice, normal pre zeny 40 - tnicky..aspon trochu som sa potesila, ze nebudu asi komplikacie, len mam uzivat dufik na upravu cyklu 😲
@zvolsiinylogin nepanikar dopredu, vsak doki vie ci je to zle, alebo velmi zle. Neboj, boj musime vyhrat 🙂 nevzdame sa 🙂.
Ja idem zajtra na foliky, tak som zvedava co, lebo tento cyklus som bez liekov, lebo minuly som mala mega folik 😠
@azzura mozem ist na foliky a hormonalny profil, ked budem uzivat dufik?
@zvolsiinylogin na foliky sa chodi pred alebo v case ovulky.....podla mna možeš, ten liek je na upravu cyklu a aj na HP ti može spravit
@zvolsiinylogin ked ti robili kyret tak to je fajn, podla mna tie polypy s tym odstranili 😉
@gelinka75 kuk aky debilny graf http://www.fertilityfriend.com/home/3931d6
@azzura no ved ja som ti minule vravela, hlavne po tom lapsuse ked ta poslal na IUI a ti ho nespravili, ja viem, ze on nemusi ovladat vsetko, ale v CAR by ti hned povedali co a ako a navrhli co dalej. vela ludi ma ten nazor, ze v car tlaci kazdeho co najskor do IVF, ale podla mna to nie je pravda, realne som na sebe zazila, ze ma dr. najprv liecila a naozaj rozmyslala nad tym co je najlepsie pre mna a az potom navrhla ake mame moznosti

@zvolsiinylogin @azzura caute baby, uz som pichla 3 den stimulacne lieky, dnes ma mierne pobolieva hlava, nalievam sa vodou, sem tam pichnu vajecniky, a sem tam citim aj stehna a boky, tak zatial to ide dobre, horsie to je s injekciami, sa mi zdalo, ze mam hrubsiu kozu ci co, ledva som ju prepichla, asi sa uz telo brani 😖