icon

Prvosnažilky po 35-ke

dada7701
11. apr 2012

Ahojte, nájdu sa tu nejaké prvosnažilky po 35.- ke, ktoré sa pokúšajú o prvé bábo ? A ako dlho ?

gelinka75
11. jún 2012

@zvolsiinylogin @azzura caute baby, uz som pichla 3 den stimulacne lieky, dnes ma mierne pobolieva hlava, nalievam sa vodou, sem tam pichnu vajecniky, a sem tam citim aj stehna a boky, tak zatial to ide dobre, horsie to je s injekciami, sa mi zdalo, ze mam hrubsiu kozu ci co, ledva som ju prepichla, asi sa uz telo brani 😖

azzura
11. jún 2012

@gelinka75 ahoj, vydrž !!!!! a hlavne vela tekutin aby si nedostala OHSS

gelinka75
11. jún 2012

@azzura ano uz musim vydrzat ked som zacala, nic ine neostava 🙂 vcera som dala skoro 4 litre, tak aj dnes skusim tolko

azzura
11. jún 2012

@gelinka75 bože, ked ta citam, tak mi behaju zimomriavky po tele.....obdivujem ta.

gelinka75
11. jún 2012

@azzura diky, dufam, ze vy toto nebudete musiet podstupit, vyzera to tak jednoducho, ale ked si v tom, tak uz by som najradsej bola na konci 😀

azzura
11. jún 2012

@gelinka75 no, aj ja dufam že ma to obide. Strasne ti drzim palce....vsak vo stvrtok si dame vediet co povedali doki 😉

soni1
11. jún 2012

Ahojte, včera na 29 DC som si robila 10 test poobede, ale vyšiel negatívne. Myslíte si, že keby som bola tehu, tak to by už určite ukázalo, však?

azzura
11. jún 2012

@soni1 cau, ešte je skoro, najlepsie je si robit ked meska 🙂

soni1
11. jún 2012

@azzura Ďakujem za odpoveď.

azzura
11. jún 2012

@soni1 nemas zač 😀

stanka810
11. jún 2012

@azzura ahoj, no dnes som bola u eliasa na spermiograme a je vsetko v poriadku povedal, menoval nejake cisla od 6 do 8 nieco🙂 tomu som nerozumela🙂 a nedal mi ani clostil ani ma nikam neposlal, nic nic, ze sliznica a folikul su v pohode a streda a stvrtok dal domacu ulohu🙂

azzura
11. jún 2012

@stanka810 ahoj, super tesim sa s Vami, takže teraz si pekne spravte spoločne domacu ulohu a koncom mesiaca ocakavam len dobre správy 😀 😀 . Ja idem vo stvrtok.

stanka810
11. jún 2012

@azzura a co znamenaju tie cisla vies, hovoril nieco o tom ako sa maju k sebe jeho a moja vzorka🙂 hehe, ze dobre🙂

azzura
12. jún 2012

@stanka810 takže ti asi robil aj postkoitalny test. Neviem co znamenaji tie císla, žeby množstvo?? Co si sa nespytala baba jedna 😀 . Ale hlavne že vsetko je ok....takže šup šup snazit sa 🙂

zvolsiinylogin
12. jún 2012

ahojte, no ja mam zle spravicky, aj ked nadej este neumiera posledna...bola som pre vysledky z operacie, a tam mi zistili sliznicu s mnozstvom malych polypov...teraz co? co to znamena? asi nic dobre..

zvolsiinylogin
12. jún 2012

vyguglila som vsak, ze su to vyrastky z lokalne zhrubnutej sliznice, normal pre zeny 40 - tnicky..aspon trochu som sa potesila, ze nebudu asi komplikacie, len mam uzivat dufik na upravu cyklu 😲

azzura
13. jún 2012

@zvolsiinylogin nepanikar dopredu, vsak doki vie ci je to zle, alebo velmi zle. Neboj, boj musime vyhrat 🙂 nevzdame sa 🙂.
Ja idem zajtra na foliky, tak som zvedava co, lebo tento cyklus som bez liekov, lebo minuly som mala mega folik 😠

zvolsiinylogin
13. jún 2012

@azzura mozem ist na foliky a hormonalny profil, ked budem uzivat dufik?

azzura
13. jún 2012

@zvolsiinylogin na foliky sa chodi pred alebo v case ovulky.....podla mna možeš, ten liek je na upravu cyklu a aj na HP ti može spravit

gelinka75
13. jún 2012

@zvolsiinylogin ked ti robili kyret tak to je fajn, podla mna tie polypy s tym odstranili 😉

azzura
13. jún 2012

@gelinka75 cau cica, ako???

azzura
13. jún 2012
gelinka75
13. jún 2012

@azzura vyzera pekne, este si pred ovulkou 🙂 ja ok, dnes mam 5 den stimulacie, zajtra idem na kontrolu, pijem vela vody, citim sa sem tam divne, kde co ma piche, chrbat zaboli alebo vajecniky, bolievaju ma boky a stehna, inak zatial v pohode myslim, uvidime co dalej

azzura
13. jún 2012

@gelinka75 tak len tak dalej, nech sa nic neudeje. Mne je ten graf cudny, inokedy teplota beha hore dole, a teraz stoji?? taky som este nemala....vsak uvidim co zajtra povie doki ked do mna kukne

gelinka75
13. jún 2012

@azzura zeby sa ti konecne ustalili hormony? mozno je to takto ok, som zvedava co ti povie, ja som mavala podobne grafy ked som merala a potom to islo hore po ovulke, zial u mna ovulka ako hodinky a vidis kam som to dopracovala 😀

azzura
13. jún 2012

@gelinka75 no, vsak zajtra budeme obe mudrejsie 🙂 Tak strasne by som uz konecne chcela absolvovat 2.IUI......bohvie co zas moje telo vymysli 😠 .
Uz sme sa doma bavili nad IVF a nad tym ze možno sa zahlasim na konzultaciu do Car

gelinka75
13. jún 2012

@azzura no ved ja som ti minule vravela, hlavne po tom lapsuse ked ta poslal na IUI a ti ho nespravili, ja viem, ze on nemusi ovladat vsetko, ale v CAR by ti hned povedali co a ako a navrhli co dalej. vela ludi ma ten nazor, ze v car tlaci kazdeho co najskor do IVF, ale podla mna to nie je pravda, realne som na sebe zazila, ze ma dr. najprv liecila a naozaj rozmyslala nad tym co je najlepsie pre mna a az potom navrhla ake mame moznosti

azzura
13. jún 2012

@gelinka75 hmm, čo už, vieš ja si to vzdy musim v hlavke nejak usporiadat a zhodnotit 😀 . Podla zajtrajska sa rozhodnem, ak tam nic neuvidi a zas sa nebude konat IUI tak mu poviem ze pojdem do Car

gelinka75
13. jún 2012

@azzura a kam nam zmizla mates?? 😕

azzura
13. jún 2012

@gelinka75 to by som aj ja rada vedela.....asik relaxuje pred IVF 😀 😀 😀