icon

Prvosnažilky po 35-ke

dada7701
11. apr 2012

Ahojte, nájdu sa tu nejaké prvosnažilky po 35.- ke, ktoré sa pokúšajú o prvé bábo ? A ako dlho ?

azzura
15. jún 2012

@zvolsiinylogin ja mavam zas ukazkove ovu testy a prd z toho

zvolsiinylogin
15. jún 2012

@azzura to je len dobre, ze mavas ukazkovu ovu, ja ani to...takze, moje sance su este mensie...

zvolsiinylogin
15. jún 2012

@azzura uz mam denne teploty okolo 37 a viac, tak hadam bude uz zaznacena ovulka rano a dufam, ze to nemam z dufiku..

gelinka75
15. jún 2012

@zvolsiinylogin aj ja mam ukazkovu ovu a vidis kam som sa to dopracovala 😀 😝

zvolsiinylogin
16. jún 2012

@gelinka75 @azzura baby, drzim vam na dnes palce! aj ja by som brala,keby bola ukazkova ovu...ja stale rovnako, aj ked ma progesteron v dufiku zvysovat teplotu, som dnes rano na 36,4..tu sa zhruba na 36,3 az 36,4 drzim siesty den..
@azzura dajaka zmena v grafe?

zvolsiinylogin
16. jún 2012

@zvolsiinylogin tak babenky, som merala tam dole, tak mi vyskocila o 0,5 stupna vyssie ako v ustach, je to mozne?

zvolsiinylogin
16. jún 2012

@azzura hallóóó, ako? myslim na teba a aj na gelinku...podaj spravicky, please

gelinka75
16. jún 2012

@zvolsiinylogin cauko no stretli sme sa s azzurkou a dobre pokecali, fajn kocka a zoznamila som sa aj s jej mm 😀 oni este ostali, lebo cakali na zakrok, ja som potom odisla, dalsiu kontrolu mam v utorok, foliky rastu trocha pomalsie, tak mi zas zvysili davku, napravo sa ukazuke 7 a nalavo az 10, tak sa potichucky vytesujem, nech rastu pekne a bude fajn 🙂

azzura
16. jún 2012

@zvolsiinylogin ahoj moja.....asi som prechvalila moju ukazkovu ovu 😠 . Uvidim zajtra co teplota, lebo necitim ziadne ovu bolesti, tak neviem ci zabral pregnil.

Nooo, stretli sme sa s gelinkou.....tiež faj baba 😀 @gelinka75 cez pismenka vyzera rezervovana, ale opak ..... moja krvna skupina 😉

gelinka75
16. jún 2012

@azzura asi tak napodobne 😀 😀 no co ako si to prezila

zvolsiinylogin
16. jún 2012

@azzura @gelinka75 babeny moje, musim sa s vami podelit o zazitok..prezila som sok, a to poriadny!! vytiahla som si normalne tehu test, ze skusim, ci dusik zosilnel, ale bola odtrhnuta najednom konci ta cast , kde je pisane max...tak namocim, pockam a co myslite? pozitiv...najskor som vygulila oci, mala som tabletku jednu dufiku v sebe , este som sa informovala, ze ci to nerobi dufik nahodou...tak sa mi hrozne triasli ruky, ked som si robila dalsi...a tam len slabulinky dusik, bohvie, ci to nebolo skor do biela...to bol iny sok vcera, vam poviem..

gelinka75
16. jún 2012

@zvolsiinylogin fiha hod fotku testiku 😀

zvolsiinylogin
16. jún 2012

@gelinka75 okis..zachvilu, musim prehodit do pc...

zvolsiinylogin
16. jún 2012

@gelinka75 asi az zajtra, je taka jemnucka, ruzova, tenucka, zle sa mi to teraz foti, skor tam nic nevidno...inac som sa snazila toho slabeho dusika, lebo ten sa mi zdal bez falosnej pozitivity, ze vam ukazem, ale je to strasne jemne, a vobec neviem, ci sa to moze brat pozitiv..ale ten sa nedal...zajtra ten falosne pozitivny tu povesim..

zvolsiinylogin
16. jún 2012

@gelinka75 tak asi je trochu vidno..teraz vecer fotene..

gelinka75
16. jún 2012

@zvolsiinylogin fu je to moc tmave, nevidim skoro ani test nieto este palicku 🙂

zvolsiinylogin
16. jún 2012

@gelinka75 to vedla cervenej, take skoro biele vryte...len ona je trochu ruzova v skutocnosti...co som videla pozitiv tehu u bab, tak to maju hrubu ruzovu ciaru...ja mam taku jemnucku, ruzovucku, tenucku...(skoda, ze ten test bol zle vyrobeny, sama vidis..) skusim zajtra..

gelinka75
17. jún 2012

@zvolsiinylogin no co ako, testovala si? som zvedava ako to vyzera

zvolsiinylogin
17. jún 2012

@gelinka75 nemam tehu testy, ale tie normalne, co som si robila vcera, tak na slnku biele, len v tieni " mozno" nieco, dajaky dusik..takze nic moc..pojdem v pondelok do lekarne a kupim si , ale je to este na dlho podla mna, ak to ma byt, a mozno je to len moj dovtip 😝

azzura
17. jún 2012

@gelinka75 fajn, bolo to rychle a bezbolestne 😀

zvolsiinylogin
17. jún 2012

@gelinka75 inac, odnaucujem sa fajcit, uz nefajcim dva dni...ale hrozne vela toho pojem, pribrala som za den a pol vyse dvoch kil..hm 😀

azzura
17. jún 2012

@zvolsiinylogin ako si to fotila? ved to je take tmave....skus o par dni 😉

zvolsiinylogin
17. jún 2012

@azzura kedy pojdes na kontroly a kedy bude vysledok? daj vediet, drzim palce..mala si nakoniec podla teploty ovulku? podla mna stacia aj testy...

zvolsiinylogin
17. jún 2012

@azzura skusim teraz odfotit, inac, to je zly, pokazeny test, len gelinka chcela vidiet..tak som hodila, je falosne pozitivny...bola na nom odtrhnuta jedna cast...

azzura
17. jún 2012

@zvolsiinylogin o 14 dni by som mala ist na krv. Podla dnesnej teplotzý, to vyzera že bola vcera ovu http://www.fertilityfriend.com/home/3931d6

azzura
17. jún 2012

@zvolsiinylogin ok, čakam . Kedy cca by mala dojst mrcha?

zvolsiinylogin
17. jún 2012

@azzura ja ju cakam az bohvie kedy...cyklus 19 dni, pripadne az 28 dni mavam...teraz som 19 DC, ale berem dufik, tak este ho mam dobrat sedem dni,okrem dneska...a ked ho doberem, tak o tri, styri dni by mala dojst...pripadne, ak to bude komplikovane, ak som dufik nasadila pred ovulkou, po jeho dobrati este budem cakat cca 14 dni na ovulku a potom mrcha...nemusela by vobec dojst...a k tomu testu - som fotila, ale nic moc, nejdem to tu davat, nic nevidni poriadne... ved hadam, aj neposkodeny test raz dufam bude pozitiv 😲

azzura
17. jún 2012

@zvolsiinylogin zazraky sa deju.............skus o par dni, ak bude silniet tak to MAS...... 😀

gelinka75
17. jún 2012

@azzura robila to moja dr. 😀 ona je super

lexus77
17. jún 2012

@azzura ahoj....hm....myslela som,že aspon niekto to z nas dotiahol už do dalšieho levela🙂🙂🙂.....chcela som byť optimistická🙂🙂....nevadí....snad nam to čoskoro nevidieť odarí🙂🙂