icon

Prvosnažilky po 35-ke

dada7701
11. apr 2012

Ahojte, nájdu sa tu nejaké prvosnažilky po 35.- ke, ktoré sa pokúšajú o prvé bábo ? A ako dlho ?

zvolsiinylogin
17. jún 2012

@lexus77 dva dni nefajcim..a ty ako? este si niekedy das?

zvolsiinylogin
18. jún 2012

cauko, tak ja http://www.fertilityfriend.com/home/3cbb47
teplotka zamrzla, tak uvidim, co z toho nakoniec bude, alebo sa hormony ukludnili?

azzura
18. jún 2012

@gelinka75 vyzerala tak vážne

azzura
18. jún 2012

@lexus77 uvidiem tento mesiac....sme 3 adeptky a aj s tebou 4 😉

azzura
18. jún 2012

@zvolsiinylogin ta tvoja teplota si robi co chce

zvolsiinylogin
18. jún 2012

@azzura mam, mam dcucha aj na inom - pepino z drogerie...uf, ale snazila som sa fotit, je taka hruba a hrozne bleda, ale ruzovkasta..nejde mi to, hadam raz sa mi to podari , mam zly fotak...tak som zvedava, ci to bude tmavnut a co s tym bude...ale je tam!
zas som pri nej bola...hadam je ruzovkasta, hadam...no , necham sa prekvapit, alebo len cakat

zvolsiinylogin
18. jún 2012

@azzura inac, mne sa drzi doobeda na jednej urovni,potom poobede to vyskoci na 37 a rano zas iba okolo 36,3. Avsak ja meram v ustach, porovnavala som teplotky, ake su dole a v ustach, tak mi vysiel rozdiel 0,5 stupna...v ustach je to pohodlnejsie 😎

azzura
18. jún 2012

@zvolsiinylogin jaj moja, drzim palce aby tmavol.....nerob si ho kazdy den, lebo nebudes vidiet rozdiel

azzura
18. jún 2012

@zvolsiinylogin BT teplota sa meria po prebudeni, nemala by si robit ziadny ukon. Ja ho mam na stoliku pri posteli a ked sa rano o 6.00 zobudim, tak sa len naciahnem a meriam

zvolsiinylogin
18. jún 2012

@azzura ved aj ja tak, ale mne sa udrzi teplota zopar hodin..davam si prvu teplotu, len co otvorim oci..som happy z toho testu, hadam to bude raz pozitiv.. 😀

azzura
18. jún 2012

@zvolsiinylogin tešim sa potichu, ale fakt len potichu s tebou 🙂

gelinka75
18. jún 2012

@azzura hej ona je taka ale so mnou sa uz aj zasmiala, drzi si taky odstup 😉

azzura
18. jún 2012

@gelinka75 🙂 super, tak aj smiat sa vie. Ja som bola pre nu bezny pripad, ty si jej pacientka 🙂

gelinka75
18. jún 2012

@azzura podla mna nerobi rozdiely 🙂 a hlavne, ze svoju pracu robi dobre
@zvolsiinylogin ty mas pozitivny test? ved hod foto

azzura
18. jún 2012

@gelinka75 nemala cas sa usmievat, ked nas tam bolo ako hadov. Hlavne že spravila čo mala 🙂 dnes si musim vybrat utrogestan, lebo v sobotu lekarne bolo zavrete.

abriela
18. jún 2012

@zvolsiinylogin ja na tvojej teste ciarku vidim. Tiez som mala test rozpadnuty. Tak kazdy den ciarka snad bude silniet. Drzim palce 😉

zvolsiinylogin
18. jún 2012

@gelinka75 moja, fotila som ako blazon, ale ta ciarka tam nie je ani vidiet,co je to take rozmazane...mozno mat iny fotak, alebo pockat, ak to bude tmavnut 😀 😲

zvolsiinylogin
18. jún 2012

@abriela ahoj, dakujem za povzbudenie...uz teraz sa dost tesim, lebo aj dnes som nieco videla na inom teste...

zvolsiinylogin
18. jún 2012

@gelinka75 @azzura koceny, kedy sa mam objavit u dokiho? mam sa objednat uz teraz, alebo az ked to bude uplne tmave?( ak sa to podari) 😠

azzura
18. jún 2012

@zvolsiinylogin ja by som sla k dokimu až ked by som mala iste že test tmavne. Lebo na sone nic neuvidim, akurat zoberie krv

zvolsiinylogin
18. jún 2012

@azzura prave, mne by stacila zatial krv, ale ze ten moj krv nebere a ked si predstavim tu sestricku, ze zahlasi negativ, len co uvidi test, nechce sa mi tam po toto trepat...asi este pockam, este uvidim...ani neviem, co by som sestricke povedala, ze preco chcem na kontrolu a na sone nic nebude aj tak...tvoj bere krv bez problemov?

gelinka75
18. jún 2012

@zvolsiinylogin ja by som tiez este pockala, drzim palce, aby to silnelo 🙂

zvolsiinylogin
18. jún 2012

@azzura kedy budes vediet svoj vysledok?

azzura
18. jún 2012

@zvolsiinylogin za 14 dni si treba spravit test a prist na krv

zvolsiinylogin
18. jún 2012

@azzura preco az 14? nie je to neskoro?

zvolsiinylogin
18. jún 2012

@azzura mne vychadza, ze s drahym sme boli spolu 6 DC, tak asi vtedy sa to stalo, lebo boli sme aj neskor, ale to by nestihol sa vylucovat za dva dni HCG take mnozstvo.. 😔

azzura
18. jún 2012

@zvolsiinylogin neskoro? nie, aj tak tehu zistia len z krvy a výšky HCG. Ja si najprv spravim test a ked nebude pozitivny tak nejdem na krv, resp. pojdem ak bude meskat aspon tyzden po planovanom termine mrchy

azzura
18. jún 2012

@zvolsiinylogin Uvidis...........ako si sa rozhodla....zavolas dokimu resp pockaš??

zvolsiinylogin
18. jún 2012

@azzura ja tam asi zavolam a spytam sa..ja zas bojim, ze ked uzivam dufik a co sa potom stane...ci sa spusti automaticky, alebo nie...ŕadsej by som vedela skor, ci si to len namyslam, alebo na tom nieco bude..

azzura
18. jún 2012

@zvolsiinylogin tak brnki a popytaj sa, ved za to nic nedaš............kedy volaš????