icon

Prvosnažilky po 35-ke

dada7701
11. apr 2012

Ahojte, nájdu sa tu nejaké prvosnažilky po 35.- ke, ktoré sa pokúšajú o prvé bábo ? A ako dlho ?

zvolsiinylogin
19. jún 2012

@azzura tak teraz sa tesim na vas, ale nie tak ako ja!! som hrozne zvedava, ako to tebe a gelinke vyjde...! robila som si aj dnes testy, ale vypada to na negativ, este asi zajtra, pozajtra urobim jeden a koncim, budem cakat na dalsi cyklus.. ☹

azzura
19. jún 2012

@zvolsiinylogin moja tak cakaj...gelinka to určite da, ale ja som si nie ista, ale verím že by mohlo byť už štastie unavene a sadne aj na mna a ked nie, tak dalsi cyklus

gelinka75
19. jún 2012

@zvolsiinylogin moja nezufaj, ale to co sa ti stalo by som isto povedala dr. ked tam pojdes, ved to nie je normalne ☹ ja som tiez zvedava ci nam to vyjde, zatial to je otazne, vlastne cely ten proces moze niekde zlyhat, ale nato nemyslim, lebo by som sa asi zblaznila 🙂

zvolsiinylogin
19. jún 2012

@azzura trochu ma to s nim stmelilo, pise mi kazdu chvilku 😔

azzura
19. jún 2012

@zvolsiinylogin no vidiš, nie je až taky bezcitny ako si myslis 😉

zvolsiinylogin
19. jún 2012

@azzura ja si vobec nemyslim, ze je bezcitny, alebo co...je velmi nezny, taky spravny chlap a moj!!! velmi ho lubim..len som myslela, ze si to zatial nepripustil az tak ako ja..

zvolsiinylogin
20. jún 2012

@azzura cauko, tak ja dnes http://www.fertilityfriend.com/home/3cbb47
idem si dat sprchu a bezim na gyndu, so sestrickou som to dopredu vzdala, vysvetlovat jej precodo telefonu...idem sa tam posadit, nech ma zobere, ako radila gelinka... ako sa citis? uz mas dajake priznaky?

azzura
20. jún 2012

@zvolsiinylogin cau, cakam s akymi novinkamo dojdes od doktora..

zvolsiinylogin
20. jún 2012

@azzura bola som u dokiho, pozeral ma, krv ziadnu nenasiel, ze som to mala doniest, lebo jemu sa to nezda zeby potrat, ze ziadna krv...ale nevedel s urcitostou nic povedat...bral ma aj na sono, tak tam boli dve dutiny(jedna vacsia, druha mensia, niecim oddelene),tie zmeral, potom este nejaky nejasny flak meral a povedal ze negativ.. 😢 tak zatial nic..nabuduce to uz donesiem, ale podla mna to bol skor potrat, ze on nakoniec vobec nevie, co by to mohlo byt, ze asi dajaka krvna zrazenina...ale nezda sa mi, podla toho ako to vypadalo.. 😕

azzura
20. jún 2012

@zvolsiinylogin hmmm, vsak ani doktori vsetko nevedia, ale teraz vies s istotou že nie si tehu a cakas na mrchu a potom sup na dalsí cyklus

zvolsiinylogin
20. jún 2012

@azzura a mozno sa zadari zajtra, mam 19 mm folik a 12 mm...a este, mam pocit, ze tam bolo tlacenym pisane ENDOMETRIOZA, tak neviem teraz alebo endometrium? ale skor tam napisal endometrioza...fu..to co ma teraz caka?

gelinka75
20. jún 2012

@zvolsiinylogin mas to nejake zamotane, najprv potrat, potom folikul 19mm 😅

zvolsiinylogin
20. jún 2012

@gelinka75 som draheho informovala, ze sa na neho vrhnem zajtra 😀 😀

zvolsiinylogin
20. jún 2012

@gelinka75 je tu nova sanca, tak ju uz neprepast!!som 21 DC, zajtra, pozajtra ovulka, plus lutealka( 10, 12 dni), tento cyklus je k sakru dlhy..

zvolsiinylogin
21. jún 2012

ahojte, tak ja znova klesam, vcera mi vysla tenulinka, ale pozitivna ovu ciarka...ja http://www.fertilityfriend.com/home/3cbb47
a vy ako?

azzura
21. jún 2012

@zvolsiinylogin asi ti tam napisal endometrium=sliznica a jej velkost a struktura, ta sa meria ked ti robia aj folikulimetriu. Tak drzim palce na snazilkovanie, ten 19mm folik je krasny 😉

mates777
21. jún 2012

Ahojte babulky moje,
dlhsie som tu nebola, ale nemyslite si, veeeelmi som na Vas vsetky myslela a drzala palceky kazdej...
Ako sa mate? Co mate new????
Citala som na rychlo vsetko zameskane, takze ako take infosky mam....

azzura
21. jún 2012

@mates777 ahoj moja. Ty sa pochval co nove u teba, viem že to nieriesite, ale v akej faze cyklus si? U nas nic nove, ja som na cakačke, gelinka pred odberom..... a hlavne že ide dovolenkove obdobie 😀

mates777
21. jún 2012

@azzura ahooooj, no my okrem prirodzeneho snazilkovania momentalne neriesime nic, cakame na schvalenie ziaadosti od poistovne...no a kedze sa blizia dovolenky, tak to vidim, ze zacnem mozno niekedy koncom augusta tu tazku proceduru okolo IVF 😎
takze sa poponahlajte, nech vidim // // // // u kazdej z Vas, aby ma to poriadne nabudilo...
ja finisujem teraz s tou pripravou na adopciu, takze sa nenudim...riesim aspon toto🙂
Takze IUI ti prebehlo....strasne drzim prsteky aby si tu o 2 tyzdne poriadne rozosiala ten dlho ocakavany virus
😉

azzura
21. jún 2012

@mates777 jaj som zvedava co bude skor, ci prirodzene, IVF alebo adopcia 🙂

mates777
21. jún 2012

@azzura no to aj ja....a strasne...ale nieco mi hovori, ze to bude adopcia 😎

azzura
21. jún 2012

@mates777 ale ved može vyjst IVF a aj adopcia 🙂

gelinka75
21. jún 2012

@azzura @mates777 ahojte, tak zajtra vecer pregnyl a v nedelu OPU 🙂

azzura
21. jún 2012

@gelinka75 super, tak v nedelu rano budem na teba mysliet, drž sa 🙂

zvolsiinylogin
22. jún 2012

@azzura
@gelinka75
tak vcera sme sa s drahym velmo snazili, tak uvidime...tie testy mi zacnu ukazovat nieco az po mesiaci, tak mam casu a casu, len vela trpezlivosti...cyklus sa mi poriadne natahuje, som 24 DC, prv som na 26 Dc az 27 DC mavala mrchu, za dva dni doberem dufik a uvidim, co bude, ci dorazi( nemusela by)..keby sa nam postastilo, tak s drahym sa zobereme..tesim 😀 , teplota mi zatial nesla tak vysoko, takze na grafe nemam vyznacenu ovulku a uz podla mna ani nestupne 😢

lubanka
22. jún 2012

Čaute baby, prepáčte, že vám vstupujem do vaších debát... len hrozne potrebujem dostať zo seba negatívne pocity... konečne som myslela, že už aj na mňa sa šťastie usmeje po tých mojich tragédiach čo sa sa mi postávali (mimomaternicové tehotenstvo, 2x MA, IVF - predčasný pôrod dvojičiek - chlapcov - do týždňa nám obidvaja odišli...) Absolvovala som 2IVF - dnes som 8deň po transfere a test negatívny 😢 😢 😢 ja už fakt neviem, kedy konečne príde ten správny čas.... 😢 😢 😢 s manželom sme spolu 11rokov, z toho skoro 8 zobratý... mám už 34r , manžel 39r. Každý naokolo nám vraví buďte trpezlivý... ono to príde.... ale kedy, keď pôjdeme do dôchodku??? A čo ja.... koľko toho ešte znesie moje telo??? Mám v sebe zlosť, žiaľ... ani neviem vyjadriť všetky pocity, čo sa vo mne premieľajú.... Mám pocit, akoby sme stáli v rade na šťastie a keď už konečne dôjde na nás, dotyčný zahlási: "je mi ľúto, ale už sa minulo.... príďte zajtra...." Tak znova prídeme, postavíme sa doradu a scénar sa zopakuje.... 😠 ☹ 😠 a tak to ide z mesiaca na mesiac.... Nechápem to, kde je stále problém... na inú stačí hodiť slipy a už je tehotná... celé tehotenstvo chodí hore-dole jak traktor, v čase pôrodu skáče z rebríka, aby sa už konečne spustil pôrod a potom kýchne a decko je von, zdravé ako buk a ona už o 3 hodiny nato "fit" môže úplne spokojne obehať všetky akciové predajne... teraz keď som si prečítala, čo som napísala... môžu ma angažovať do reklamy... viete do tej, kde "adeptku-sťažovateľku" oblejú minerálkou...
mám takú naštartovanú náladu, že neexistuje aby somv tomto mala konkurenciu... 😠 😠

gelinka75
22. jún 2012

@lubanka a nie je este skoro na test? mala si PK? istota je az krvicka tak to este nevzdavaj

lubanka
22. jún 2012

@gelinka75 práveže neviem prečo mi dali transfer už po 48 hod....vlastne myslím si, že preto, lebo môj lekár išiel na nejakú konferenciu alebo čo to bolo, tak to asi preplašil.... neviem....dúfam, že mu nekrivdím... Lebo prvé IVF som mala transfer až na 6deň. A vtedy som mala také nafúknuté brucho akoby som bola v 7mesiaci a teraz prvé 3 dni áno a odrazu akoby balón vyfučal... nič... a začalo ma bolieť brucho na mrchu... preto na 99% viem, že krv mi potvrdí iba výsledok testu... no nič aspoň sa dovtedy vyrevem a potom s kľudom angličana príjmem negatívne info od sestričky.

jana2505
22. jún 2012

@lubanka ahoj..,ja sice neprispievam do tejto temy,ale neda mi aby som na toto nezareagovala,poviem ti ze az mi slzy vyhrkli...,tolko nestastia na jednu zenu to je ako zly sen,viem ze ti to nepomoze ale aj tak mas moj obdiv za tu silu ktoru v sebe mas a po tom vsetkom ze sa stale nevzdavas,ja by som sa uz urcite zosypala...,Tie pocity ktore opisujes je ako by si citovala aj mna,aj my sme s manzelom uz skoro 11 rokov,mame obaja 37.,a babetko nikde,mam za sebou 2 IVF,neuspesne,ale to je nic oproti tvojim potratom a umrtiam deticiek 😢 ...Presne ako vravis,niekto to ma ani nevie ako,a my stale stojime znova a znova v tom rade na stastie...Mas plne pravo byt nahnevana,nikto ta neobleje mineralkou 😉 ..to len tak na odlahcenie...,Strasne silno ti budem drzat palce aby ten test predsa len ukazal vytuzene dve ciarocky..,a ak by nie,tak to nevzdavaj ked uz si si uz tolko vytrpela najdi este trocha sily a chod dalej postav sa znova do toho radu a nedaj sa vyhodit...,Prajem ti vestko dobre,vela sily...,

stanka810
22. jún 2012

@jana2505
@lubanka moc moc drzim obom palce, presne tak, netreba sa vzdavat a vyhodit z radu, co som ja oprotim vam zatial, my sa snazime rok, ale ako tu citam tie pribehy, je na tom tolko zien ovela horsie, drzim palce, aby sa to podarilo🙂