Prvosnažilky po 35-ke
Ahojte, nájdu sa tu nejaké prvosnažilky po 35.- ke, ktoré sa pokúšajú o prvé bábo ? A ako dlho ?
@azzura ahoj, tak aj mne sa zda, ze to bola vlastne mrcha, vcera po kave som mala asi trochu nacervenalej krvi, ale skor zas spinenie...kava a cigarety mi robia hrozne problemy, hrozne ma picha v podbrusku, inac ziadne priznaky...este uvidim, ci pride normalna cervena..nevies, ci ju mam po tom vsetkom cakat ?lebo po potrate, ze by nemala prist..no neviem, ze az za 4 tyzdne...som citala na konovi
ahojte, moje zienky...tak ja sa na to vsetko...nemeram, netestujem, nezapisujem...aj tak mi to tento cyklus nepomohlo a ked mam z liekov vysoku teplotu, neoplati sa...pockam na mrchu...vcera som mala pocit, ze zo mna zas ide nieco vypadnut, tak som nasadila zase dufaston, ale asi to necham na prirodu, ona vie najlepsie, ak malo nieco zase vypadnut, tak nech ..asi to necham tak...ja neviem
@zvolsiinylogin cau, prosim ta co to furt z teba vypadava???? Nechapem. Kasli na to, vsak nejak bude, co ine nam zostava 😖
@zvolsiinylogin no s tebou je to velmi divne ☹ stale sa nieco deje
@azzura
@gelinka75
cauko, dala som si 4 tabletky dufiku naraz, ako pisu, ked je hroziaci potrat, a dnes rano este jednu a preslo to, uz nebudem nic brat, nech sa priroda zariadi, ako vie, co ak je to nezlucitelne so zivotom a ja to budem v sebe drzat? ten minulotyzdnovy mal iba jednu nozicku, tak neviem nahodou, ci sa nemali obe naraz vyvijat...za dva tyzdne pojdem k dokimu, ak nenabehne cervena...ozaj, ked chcete , aby vam zobrali krv na hcg, tak to mate bez problemov? lebo moj doki ze to vobec nerobi, mohla som si usetrit minulotyzdnove problemy, keby som to vedela dopredu...a podla neho je uplne nemozne, ked zena krvaca, aby bola v tom...ako ma zjazdil, ze ho otravujem , ked este nemam ukonceny cyklus a nemeska mi...ze ake pozitivne testiky, som sa citila ako male decko, co nieco zle urobilo...a minule ma ani nepozrel , ked som bola po prvej mrchane na kontrole pred dvoma tyzdnami, hadam by uz aj na sone nieco videl, ved maly mal okolo 5 cm uz...
@zvolsiinylogin ja som este nikdy nebola na HCG, tak neviem ako to chodi. Ale kolegyna zistila až neskor že je tehu a to mala jeden normalny a druhy slabsí cyklu, ani ju nenapadlo že by mohla byt, lebo jej nic nemeskalo, ale v 3 cykle zacala mat nejaky výtok, zlakla sa isla doktorovi a ten, že jeeej vidim srdiecko....skoro ju vystrelo
@zvolsiinylogin nno nehnevaj sa, ale mne sa zdá, že si tu z báb robíš srandu 😠 potrat sem, potrat tam, to akože obtýždeň? 🙄 a do Grafov BT si dávala aký graf? mne to celé nesedí... a to som sem len nakukla náhodou 🤐
@zvolsiinylogin ani sa mu necudujem, ved nemozes mat potrat (bez krvi) kazdy tyzden, dufiky hltas ako lentilky, testy na 14DC
@zvolsiinylogin @gelinka75 @azzura baby, nechcem byť zlá, ale mne sa to proste nezdá... občas si vás tu čítam, nemám ešte 35, tak vám tu nechcem kecať do vašich problémov, ale hrozne vám fandím 🙂
a toto mi už pripadá, že... no... nejak to neúspešné snaženie udiera na psychiku, alebo je to fakt vtip 😅
Inac uz aj mne zacina obcas švitoriť. Dnes som ako divy pes dingo zla.....blizi sa mrcha 😠
@gelinka75 @azzura tak ja len toľko, hlavne vám obom (aj ostatným kočkám, čo sem až tak moc nepíšu) držím palce v tomto kole, alebo aspoň nech je tých kôl čo najmenej 😉 🙂
určite potom píšte výsledky, veľa z nás to motivuje, či už úspech, alebo aj padnutie na hubu a silná vôľa ísť ďalej 😎
čáute, ja už musím ísť makať 🤐 😀
@gelinka75 ukazem ale ja som si sob, ned, pond,ut. ...nemerala. U mna vzdy byvaju teploty hore a potom v den D pad do hlbin 😖
http://www.fertilityfriend.com/home/3931d6
@zelovocka ja len preto, lebo ci nahodou neboli dvojicky...ved uvidime na buducej kontrole za dva tyzdne...a tym dufikom urcite nic nepokazim, keby NAHODOU..pa
@gelinka75 potrat moze byt bez krvi a aj bez bolesti...skus trosku googlit...
@zvolsiinylogin nerieš, nenervač....ty sama vieš ako sa veci maju alebo nemaju 😉
@zvolsiinylogin nejdem si to googlit, lebo ma to nezaujima, mozno by si mala zmenit lekara, ked tak s tebou jedna a veci co popisujes nie su normalne

@franzziska kde si mi zmizla??? Ozaj ty si v praci ci doma?