icon

Prvosnažilky po 35-ke

dada7701
11. apr 2012

Ahojte, nájdu sa tu nejaké prvosnažilky po 35.- ke, ktoré sa pokúšajú o prvé bábo ? A ako dlho ?

azzura
27. jún 2012

baby ja uz cem domov.....blee dnes do 16.30

gelinka75
27. jún 2012

@azzura ze aka teplota, to co je? 😀 😀 ty ukazes skor // ako ja 😵

zelovocka
27. jún 2012

@zvolsiinylogin achjaj... na tvojom mieste by som asi zmenila gynekológa, nech ťa dobre pozrie, a po najbližšej mrche by som si dala trošku pohov so snažením. no sama nemám rada nevyžiadané rady, ty najlepšie vieš, čo ti prospeje 😉
a KAŽDÝ potrat musí skôr či neskôr odkrvácať, aj missed abort. tá sliznica aj s plodovým vakom sa zrejme len tak nevstrebe. a spýtaj sa báb, čo potratili spontánne po MA (lebo odmietli kyret), či to nebolelo... ☹

azzura
27. jún 2012

@gelinka75 hahaaaaaaaaaaaaaa si ma rozosmiala......vsak pockaj teplotu zajtra resp. pozajtra. brucho boli ako fras furt a intenzita bolesti prs sa znizuje a to je u mna dokaz prichadzajucej mrchy 😒

gelinka75
27. jún 2012

@azzura ja som len porovnala teplotu s grafom predtym a bolo mi to jasnee 😀

zvolsiinylogin
27. jún 2012

@zelovocka ja som uz taketo mala, raz , pred mnohymi rokmi, len to bolo uz vyvinutejsie...a teraz vlastne druhy krat....aj mna zaujimalo, preco som nekrvacala, a bola bez bolesti, tak som googlila...vola sa to zamlknuty potrat

azzura
27. jún 2012

@gelinka75 vsak kebyže to je inak tak by som skakala 2m.

azzura
27. jún 2012

@gelinka75 moj drahy je na nejakej stavbe a pyta sa ci možu byt nejake trosku orypkane v rožku, zaspinene od malty.....nasiel nejakych 7 druhov

mortiiss
27. jún 2012

@zvolsiinylogin nie je mozne, aby si v jeden den bola len slabo pozitivne tehotna, to znamena, na zaciatku tehotenstva, a o tri dni z Teba vypadol 5 cm plod. Babatko ma 5 cm v 12 - tyzdni. Keby si bola 12 tyzdnov tehotna, vedela by si to pri Tvojom testovani a merani uz minimalne 8 tyzdnov. Zamlknuty potrat je to, ze babo sa prestane vyvijat. Urcite z Teba nevypadne, dozvies sa o nom az z UTZ a bud ho spontanne potratis, alebo musis ist do nemocnice na reviziu.

gelinka75
27. jún 2012

@azzura jasnee vsetky su dobre, moj ich potom cisti nejakou kyselinou 😀 tesim sa

azzura
27. jún 2012

@gelinka75 SR, NTR6, REidner, sokop, ...

zvolsiinylogin
27. jún 2012

@mortiiss citala som pribehy, ako babetko samo pri moceni, ci tlaceni vypadlo, chcel ma poslat aj na reviziu, ale kedze to nevidel, nevedel s urcitosou povedat a na sone neboli ziadne zvysky...neviem, mne vysli slabo pozitiv az minuly tyzden, po tej udalosti ostali spiatky zas negativne...a nebol to iba jeden pozitiv test....neviem,preco, ale dovtedy nechceli nic ukazat...ja ratam , ze malo okolo mesiaca...keby to bolo, ako mi tvrdite, tak by som este stale podla vsetkeho v tom bola, kvoli tym testom...ale teraz su bohuzial negativ

gelinka75
27. jún 2012

@azzura muz vravi, ze super, tesi sa, hned som mu volala 🙂

azzura
27. jún 2012

@gelinka75 ale to bude darček k // 😝

gelinka75
27. jún 2012

@azzura aj ja ti potom vymyslim darcek 😀 😀 😀

zvolsiinylogin
27. jún 2012

@mortiiss inac blahozelam k tehulkovaniu...a tie testa su teraz trochu cudne, rano mi vysla naruzovela, ale ako schla, tak sa stratila...ale berem to ako negativ

azzura
27. jún 2012

@gelinka75 nemusiš, ja som rada že vieme pomoct 😀 😀 😀 😀 . Ja sa toho darceka asik nedozijem, potom budem chodit ocumovat tvoje deticky 😀 😀 😀 sa budes predo mnou skryvať 😀

gelinka75
27. jún 2012

@azzura kazda sa dozijeme, sice 40 na krku, ale to je este par rokov 😀 😀

zvolsiinylogin
27. jún 2012

@gelinka75 o com zeny tocite? mozem sa na chvilu pridat? nechce sa mi to citat dozadu

azzura
27. jún 2012

@gelinka75 no, fuj že 40 😒

gelinka75
27. jún 2012

@zvolsiinylogin o tehlach 😀

azzura
27. jún 2012

@zvolsiinylogin o volovinach...si robime srandu že 40tka na krku a deticky nikde 😉

zvolsiinylogin
27. jún 2012

@azzura tak moja nehovor...este vzdy mame sancu, ved nie sme do srotu..chcelo by to skor nejaku dovolenku pri mori...romantika, plaz , more...a hned budu aj ine myslienky

azzura
27. jún 2012

@zvolsiinylogin no aj o tehlach ako o darčeku 😀 😀 😀

gelinka75
27. jún 2012

@azzura pozdravuj mangela, o chvilu padam domov

gelinka75
27. jún 2012

@zvolsiinylogin my sme to skusali aj na dovolenke a nist 😀

gelinka75
27. jún 2012

@azzura inac maly sme velmi zly spermio na OPU iba 2 mil. embryologicka vravela, ze mozno z toho tepla ☹ predtym bolo aj 8 mil

zvolsiinylogin
27. jún 2012

@azzura inac ja uz som aj v skupine, 40 - tnicky snazilky, clovek nikdy nevie..vy to mate aspon v suchu, ten moj zas rozmysla, zeby na tri mesiace vypadol do zahranicia, tak neviem, neviem...no, nechcela by som ostat stara slobodna dievka

azzura
27. jún 2012

@zvolsiinylogin ja by som aj sla, ale teraz ide sefka na par dni, potom dojde na chvilu do prace a potom sup 2 týzdne, potom kolega a už je august....u nas je vtedy jarmok, a to tam musime šaškovať, takže dovča sa vtedy nedava a potom zas sefka dovca .... 😠 😠 😠 . u mna je to takto kazdy rok, že nikdy neviem kedy a ci bude dovca, takže aj min rok sme sli naposlednu chvilu do bulharska

azzura
27. jún 2012

@zvolsiinylogin vsak nech ide do zahranicia, ale nech tu necha spermošky 😀 😀 😀