icon

Prvosnažilky po 35-ke

dada7701
11. apr 2012

Ahojte, nájdu sa tu nejaké prvosnažilky po 35.- ke, ktoré sa pokúšajú o prvé bábo ? A ako dlho ?

azzura
27. jún 2012

@gelinka75 jo, vykonam 😉

zvolsiinylogin
27. jún 2012

@azzura aj ja by som radsej babo ako jeho..hm, len sa to nesmie dozvediet..

zvolsiinylogin
27. jún 2012

@azzura @gelinka75 idem ja zienky od vas, caka ma natieranie nasho plotu, uz jedna strana je, este druhu musim dokoncit...pekny dnik vam prajem, majte sa

azzura
27. jún 2012

@zvolsiinylogin 😉 neboj nepoviem mu. Pred dvoma týždnami sme sa doma pohadali a chcel mi zbalit veci nech idem k rodicom a ja že nie, ved ideme na IUI a tam ta potrebujem ale potom možem, ved budem mat babo.....ostal zarazenya potom sa zacal smiat 🙂

azzura
27. jún 2012

@zvolsiinylogin paaa a krasne si uži natieranie plota a potom dojdi k nam, vsak uz budes mať prax 😀 😀 😀

zvolsiinylogin
27. jún 2012

zeny, uz som uznala, ze som bola trosku hlupa a experimentovala s tym dufikom, ale ten hrozny pocit,co som mala a ktory som uz bohuzial poznala!! asi materinsky reflex..idem relaxovat psychicky, a co ma byt aj bude..snad nabuduce to vyjde..

zvolsiinylogin
28. jún 2012

uz ma stiepe v kostiach, ze konecne dojde, som dnes 30 DC ( teda, ak neratam to cudne spinenie s dufikom), uz sa mi pretiahol cyklus asi o tri dni...nalada nic moc aj ked dnes pride drahy...to kvoli ohlasujucej sa mrchane.. 😢

gelinka75
28. jún 2012

@zvolsiinylogin vies tym dufikom si tiez rozhadzes cyklus, naco to beries, dal ti to lekar?

zvolsiinylogin
28. jún 2012

@gelinka75 uz to neberem, inac vyhadzovala som testiky , co som robila tento tyzden ,upratujem a nasla som ten, co som robila pred dvoma dnami ,tam mi vysla znova slabo ruzova, a ostalo to nafarbene, ale asi to bol falosne pozitiv, lebo bol naozaj len jeden a odvtedy uplne biele, no a v ten den vecer som dostala tie tlaky, som spanikarila jednoducho...alebo to bolo take z minula, neviem...no co uz, dufik som uzila predvcerom vyssiu davku a vcera rano jednu...uz to nejdem brat...az ako predpisal lekar...sa citim celkovo zle, asi kvoli tomu, ze mam rozhadzany cely cyklus, kvoli hormonom...zas neverim , ze racena dojde, symptomy mi ustulli..tak zas iba cakat... 😢
a ty ako?

azzura
28. jún 2012

@gelinka75 moja zlata, zajtra cca o takomto čase budeš mať v sebe svoje bambulky.....držím palce a budem na teba mysliet 😉

fifitko25
28. jún 2012

@gelinka75 troška sa vám tu zamotám 😅 - zajtra máš vklad?? joj, budem myslieť veľmi silno a držať všetky paľušky - aj tie v brušku, aby to vyšlo 😉 😉

gelinka75
28. jún 2012

@azzura @fifitko25 dakujem baby, uz sa tesim, konecne ma po OPU prestalo boliet brusko 🙂

lubanka
28. jún 2012

Tak... dnes potvrdené z krvi... vklad nevyšiel, resp. neujalo sa... ☹ ☹ Musím sa vzchopiť, rozdýchať to a pozbierať sili do ďalšieho boja... máme ešte 11mrazáčikov, tak dúúúúúúúúúúúfam, že sa niečo už kóóónečne úspešne uchytí... Gelinka75 - držím palce, aby si bola úspešnejšia ako ja

gelinka75
28. jún 2012

@lubanka mrzi ma to, mali ste aj PK? chcem sa spytat ty si lezala po vklade, ci si isla do prace?

gelinka75
28. jún 2012

@lubanka aha uz si pamätam, nedal ti lekar PK, lebo isiel na konferenciu 😔

lubanka
28. jún 2012

@gelinka75 Nie, nemali sme PK (pred pár dňami som o tom písala, že som síce chcela, ale lekár sa nejako inak rozhodol a hneď ako som po narkóze zašla za ním, že čo a ako dopadlo povedal: máte 20vajok z jedného vaječníka, z druhého sme nebrali, lebo ich máme dosť. Príďte na vklad o dva dni...) Vklad bol po 48hod., bolo to vo štvrtok , takže som si vzala dovču a do práce som šla až v pondelok. Ale začínam rozmýšľať, že som možno mohla ostať dlhšie, možno by to bolo pomohlo... ále čo, čerta starého... keby to malo byť, bolo by to a basta... iné baby v nechcenom tehotenstve sa zviazujú, skáču, pijú a čo ja viem čo ešte a dieťa sa drží ako kliešť. Takže to musím aj ja tak brať 😒

gelinka75
28. jún 2012

@lubanka ano uz vyssie som pisala, ze si to pamätam, ze ti nedal PK, len mi hned nezaplo 😖 ale je to zaujimave, ze nezobral vsetky vajicka, co je normalny? mas pravdu, ked to ma vyjst tak to vyjde, moj muz veri, ze to vyjde, ja tiez, uvidime ako to dopadne, viac uz preto spravit neviem, iba cakat 🙂 neboj sa z tolkych mrazacikov budes mat na KET, ak by nam nevyslo tak tiez ideme na KET, ak teda ostatne bambulky budu schopne 🙂

lubanka
28. jún 2012

@gelinka75 Ďakujem, si zlatá 😉 že ma chceš povzbudiť... To isté urobil aj pri prvom IVF - zažila som dejavue... tak isto 20vajok a tak isto iba z ľavého vaječníka a pravý nechal tak... Veriť musíš, inak by si to celé neustála... a potom by nás ani nič nebavilo a nepoháňalo vpred... ja tak isto stále verím, že sa raz musí šťastie unaviť, aj keď ja som človek, na ktorého aj latrína spadne... áááále v latríne je čo... a čo sa vraví, keď stúpime napr. do psieho... že budeme mať šťastie 😀 😀

zvolsiinylogin
28. jún 2012

zeny, mam nieco, co ma celkom potesilo..
no ak ti to nevybrali, ale nechali samovolne vylucit a rezali ta + robili kyret krcka, bolo tam dostatok krvi, aby sa vytvorila zrazenina a spojila sa s polypom - zalezi aj na velkosti polypu... takze podla mna je tato verzia s neodstranenym polypom dost realna...
test moze reagovat aj zvysenu hladinu LH (podbne ako ovu test reaguje na HCG) ci ak mas hormonalne aktivnu cystu, tato moze vytvarat hormony podobne HCG a tehu test to moze zachytit... taka cysta by mohla vysvetlovat aj tie tvoje bolesti...
podla mna si uz uplne zdrava, nie je velmi dovod obavat sa potratu

gelinka75
28. jún 2012

@lubanka hej hej to hovno teraz potrebujeme, ja som si kupila aj taky naramok z cerveneho koralu, ze vraj to posilnuje a aj pre bambulky v brusku je to dobre 🙂

lubanka
28. jún 2012

@gelinka75 Super! Potom mi daj vedieť, či ten korál zaberá, lebo ja som nakúpila tak isto kopec kameňov... jeden čas som natom strašne fičala /mám ametyst, onyxovú geodu, gagát, jantár, tygrie oko, ruženín, mesačný kameň, horský kryštál.../ ale mne to figu pomohlo 😀 😀 ale mám aspoň pekné cincrlátka na seba 😉 švagrinká kúpila tak isto červený koral pre malinku, keď jej išli zúbky a povedala, že nerieši či pomáha alebo nie, ale že od kedy má malá tie koráliky na sebe, nevedia, čo je bolesť zúbkou, teplotky, soplíky... a má ich cca od 5mesiacov až do teraz, a to bude mať onedlho 2 rôčiky. tak tfuj tfuj tfuj nech všetko dopadne na výbornu. 😉 🙂

zvolsiinylogin
29. jún 2012

@gelinka75 ahojki, moja, silno, silno ti drzim na dnes palce, potom vela odpocivaj, hladkaj brusko a ono to vyjde...drz sa!! 😝

zvolsiinylogin
29. jún 2012

@azzura ahojki, ja len tak preventivne dnes dole a 36,5...som poriadne klesla...asi uz prestava posobit dufik...este pockam do nedele, kedy sa dostane uplne z krvi von a zacnem merat...som myslela, ze pockam do buduceho cyklu, ale neda mi to... 😀 a ty sa mas ako? kedy budu vysledocky z IUI?

gelinka75
29. jún 2012

@zvolsiinylogin dakujem mojka 🙂

azzura
29. jún 2012

@zvolsiinylogin ahojko, ja dnes takto http://www.fertilityfriend.com/home/3931d6 . Zajtra bude 14 DPO od IUI, ale cez vikend neberu krv, tak uvidim co bude a ahlavne aka bude teplota a potom sa rozhodnem ci pojdem na krv alebo mozno dojde mrcha.

gelinka75
29. jún 2012

@azzura graf super, robila si testik a nic? 😨

zvolsiinylogin
29. jún 2012

@azzura krasny!!! vyzera nadejne, urob sa testik a daj vediet!! vidis, a ze posledna z nas v tom bude, a aha ho, vypada to na prvenstvo! 😀 😀 : 🙂

azzura
29. jún 2012

@zvolsiinylogin
@gelinka75 test biely ako sneh

azzura
29. jún 2012

@gelinka75 ty už maš po tom???? Ako? kolko ostalo po PK?? Kolko ste dali zmrazit?

zvolsiinylogin
29. jún 2012

@azzura to zatial neva, ale ja tomuto grafiku verim.. 🙂 aj u mna to iste, uplne bielo, uz som myslela, ze to vsetko vzdam, ale akosi sa neda...inac pojdem podla vsetkeho na vyvolavacku, ak to do dvoch tyzdnov nepride...nevies, co tam pichaju?