Prvosnažilky po 35-ke
Ahojte, nájdu sa tu nejaké prvosnažilky po 35.- ke, ktoré sa pokúšajú o prvé bábo ? A ako dlho ?
@gelinka75 to ja mam problemy stale 😖 toto bude moja stvrta v zivote 😖 meras v ustach, alebo v posve?
@gelinka75 ten vklad robia v s uspatim, alebo bez uspatia?
@zvolsiinylogin to je bez uspatia, kratky vykon, len s katetrom zavedu tekutinku s embryjkami do maternice, konecne budu u maminy, vcera mi volala embryolozka a vsetky sa delia pekne, jedno je pomalsie, tak snad ostane nieco aj na mrazeniie pre pripad 🙂
@zvolsiinylogin ja som merala vzdy dole, to ti ukaze najpresnejsie 🙂
@franzziska dakujem 🙂
@gelinka75 das vlozit dve? jej, uz budes vlastne taka polomamina, ako ti zavidim!!( ale v dobrom)...drzim palce, budem na teba mysliet
@franzziska cau, dik ale ešte je skoro 🙂
@azzura @zvolsiinylogin babenky uz som po, mame 2 bambuliatka v brusku 😀 😵
@gelinka75 jejda, tak nech ti to vyjde!! budu dvojcatka, zlate...a mas uzivat nieco popri tom? som pocula , ze dufik( alebo je to pisane v tom pribalovom letaku) umoznuje lepsie a hlbsie uchytenie.. 🙂
@zvolsiinylogin davam si utrogestan 3x2 tabletky, je to 10x silnejsi progesteron, musim to brat kym bude krv a ked to vyjde tak aj potom este
@gelinka75 ahoj zlatko, silno silno drzim prsteky...z celeho srdiecka ti prajem, aby sa tym malym dvom drobcom obom veeeeeeeelmi zapacilo v tvojom brusinku 😉 Budem na teba myslieeeeeeeet a drzkaj sa mi....uz sa polepsim a budem tu s vami 🙂
@azzura a ty zlatko moje ako???? boze zeny nemyslite si, ze ked tu nie som ze na Vas nemyslim....myslim na vas kazdy den, len bolo toho teraz u mna strasne vela...
inak dnes som uuuspesne ukoncila psycho sedenia na adopciu...takze som sposobilaaaaaa 😀
Gelinka75 a nechcem tu citat o nejakom upratovani!!!! ty len poriadne oddychuj, relaxuj a veeeeeeeeeeela sa rozpravaj s krpcami 🙂 jaaaaaaaaj, az mam zimomriavky po tele ked si predstavim, ake mas asi teraz pocity a hlavne myslienky...
@azzura cauko, tak ako? pozri, ale nic moc http://www.fertilityfriend.com/home/3cbb47
uz som 32 DC, testy negativ, ziadne priznaky...objednam sa tento piatok na vyvolavacku 😠
@gelinka75 len pekne odpocivaj...ja som uz od rana hore a stale nieco robim, nevydrzim lezat...sexik vam nahodou nezakazali?

@zvolsiinylogin no ja nejak nejak neverim tomu grafu, ale uvidime zajtra. Netusim co pichaju ked ides na vyvolavacku, ja som to nikdy neabsolvovala, ja som vzdy ako hodinky 😀.