icon

Prvosnažilky po 35-ke

dada7701
11. apr 2012

Ahojte, nájdu sa tu nejaké prvosnažilky po 35.- ke, ktoré sa pokúšajú o prvé bábo ? A ako dlho ?

mates777
30. jún 2012

@azzura ahooj, ty hlavne neklesaj na duchu...musis mysliet pozitivne 🙂
no teraz to znamena ze uz som oficialne zapisana v poradovniku a uz len cakame kym prideme na rad a ponuknu nam nejake babenko podla nasich predstav a kriterii, ktore sme zadali do ziadosti...ale aj tak je to zdlhave, takze kym prideme na rad, dufam, ze uz budem mat za sebou aj nejake to jedno IVF 😎

azzura
1. júl 2012

@mates777 držim palce aby vam vyslo obe 🙂

zvolsiinylogin
1. júl 2012

@azzura moja, ved si vysoko!!! z toho nebude mrcha, pevne verim! kedy mas ist na krv?

azzura
1. júl 2012

@zvolsiinylogin som vysoko ale spinim, to sa mi rozbieha mrcha, citim sa az moc dobre aby som bola tehu. Mala som ist na krv 14 DC a to bolo v sobotu, ale vtedy neberu krv a buduci tyzden možem ist až v piatok, lebo sefka ma dovcu a ja strazim oddelenie.

zvolsiinylogin
1. júl 2012

to stale nic neznamena...ved mozes mat aj cervenu prve tri az 5 mesiacov, v case menzes...daj zajtra vediet, ale dva dni spinit, nezazila som to, tak neviem...nie je to dlho? mne sa to rozbehne vzdy bez spinenia...a tehu priznaky ze maju byt az od 6 tt cca...hoci niektore to citia aj skor...ved uvidime, budem ti drzat tento tyzden palce, nech nepride 😀 😀

zvolsiinylogin
1. júl 2012

@azzura si mohla skocit na pohotovost, ci to tam nerobia?

zvolsiinylogin
1. júl 2012

@azzura inac ja sama neviem, na com som...bolia ma prsia, curam kazdu chvilku( dnes som bola aspon 15 x), stale mam hlad a skoro vecer som unavena...teplota dnes 36,9...ale testy su negativne a to ma stale myli...pockam na verdikt dokiho, objednavam sa v piatok, ak sa to samo dovtedy nerozbehne...aj minule , ked som bola x-ty krat na zachode, som si hovorila, no vypada to na tehu asi...a asi aj bolo ☹ ☹

dada7701
autor
1. júl 2012

baby ,kebyže sa mám orientovať podľa toho koľkokrát idem do dňa cikať, tak som tehotná v kuse 🙂)) ...ja totižto často chodím cikať..možno mám slabý močový mechúr ,alebo čo...už som nad tým premýšľala,ale neviem na nič prísť....

azzura
2. júl 2012

@zvolsiinylogin moja už sa tolko nepozoruj, je to zbytocne, nase telo nam iba dava falosne signaly...moc sa na to neupinaj, aby si nebola moc sklamana 😉

azzura
2. júl 2012

@dada7701 napodobne, aj ja chodim furt cikat, asi vela pijem 🙂

zvolsiinylogin
2. júl 2012

@azzura ahojki, som sa tym telom dobehla...dnes 36 , takze mrcha a aj je...pockam, ci sa to rozbehne, ako ma, aby to nebolo ako minule( zatial len take krvave vlaknicky) a pisem do grafu KONECNE 1 DC...tento mesiac to bolo 35 DC...

azzura
2. júl 2012

@zvolsiinylogin tak si sa dočkala, ja este cakam furt len spinim hnedo 😠

zvolsiinylogin
2. júl 2012

@dada7701 je to relativne podla mna, ak si naucena na zachod stale, tak ti nepripada, ze chodis asi viac, ale ak chodis max 2x za den a zrazu mnohokrat, pricom nepijes, je to podozrive...je to iba orientacne urcovanie, myslim, ze sa to vola subjektivne priznaky... 😉

zvolsiinylogin
2. júl 2012

@azzura no konecne, este musim nieco vyriesit...berem take lieky, ktore by mohli poskodit plod a este nie som na minimalnej davke..takze zas ulava...chcem si to najskor vyriesit tuto liecbu, znizit davku fajciva a potom nech veselo...bojim sa dostavat abstaky, keby nahodou 😢 😖 ...uvidis, ci ti to spinenie prestane..ak nie, musi to riesit tak ci tak doki...aku si dnes mala teplotku?

zvolsiinylogin
2. júl 2012

@azzura este to stale vypada nadejne...a neda sa ti odbehnut z prace na tu krv? ved krv beru rano , uz od 7 hod., a potom by si si o vysledok iba zavolala... 😉

azzura
2. júl 2012

@zvolsiinylogin neda, moj doki ma dovcu a do Ba je daleko. Od dnes robime od 7 hod

zvolsiinylogin
2. júl 2012

@azzura joj, moja, tak uz treba vydrzat,,,obdivujem ta, ake mas pevne nervy 😎 ja by som to nevydrzala asi 🙂

azzura
2. júl 2012

@zvolsiinylogin a co mam robit, ja uz som vselico preskakala a po 2 rokoch som aj nejak otupela voči vsetkemu, ja uz len cakam a cakam, mozno raz sa vydari a ked nie tak pojdem na umele

zvolsiinylogin
2. júl 2012

@azzura moc si nenavyberame, moj ma uz dve odskocene, tak sme sa dohodli, ze ked nebudeme mat nic,ze neva...hoci sa budem delit o ne s jeho byvalou, ale aspon sa dozijem vnucatiek...uz sa tesim, syncek ma 12 rokov a dcera 10, takze za tych 5,6 rokov budem kocikovat..( teda ak sa naplnia nase plany, ze ostaneme spolu)..este je vsetko vo hviezdach... 😀

azzura
2. júl 2012

@zvolsiinylogin vsak aj moj ma 16 rocneho syna, ja sa o neho nedelim, lebo je moj mm vdovec, ale babo je bao.....ja strasne chcem malinke dietatko a urobim pre to vsetko, aby som si raz netlkla hlavu

zvolsiinylogin
2. júl 2012

@azzura ja verim, ze nam to vyjde, musi!!..este nie sme stare herky, este do 40 - tky ostavaju styri roky(spon mne)...potom si budeme tlct hlavu, ak to nebude...ale zatial, hlavne nestresovat, a hlavne teraz ty... 🙂 🙂 neboj, babo urcite budes mat... 🙂 ci teraz, alebo neskor... 🙂 🙂

azzura
2. júl 2012

@zvolsiinylogin vsak ja viem, do 40 este casu, resp do 39 aby sme neprepasli umele, lebo kebyže mam zaplatiť celu sumu, tak ma vystre 🙄

azzura
2. júl 2012

@zvolsiinylogin ja mam až v oktobri 36 😀

zvolsiinylogin
2. júl 2012

@azzura ja si o sebe myslim, ze ja nemam ani tak problem otehotniet, ako to donosit....co sa mi uz bohuzial prihodilo... ☹ ☹ uvidim, ci sa telo spameta a bude fungovat ako za mladych cias... 😖 jedna babka pochadza zo 14 surodencov a druha z 8...a obe mali po 4 deti donosene( dokonca jedna mala mat asi trikrat dvojicky, len potratila)...takze ja sa ani tak neobavam, ze by som neotehu, ale ako to pojde dalej, z toho ma drvi zimnica, ci to vobec dokazem...takze tak... 😢 😢 😢
toto je hlavne o trpezlivosti a o cakani, co ja nie som vobec trpezlivy typ, takze zas radsej o tom nerozmyslam, len sa snazim co najprijemnejsie stravit dni, keby som mala to zamestnanie, hned by sa mi polepsilo..takto robim stale nieco vonku, pripadne si doma upratujem.... 😝 😝

azzura
2. júl 2012

@zvolsiinylogin hmm, ty aspon vieš že možeš byt tehu. a zistili ti preco nevies donosit? ci to bola nahoda? Ja som este v zivote nemala //, neviem aky je to pocit byt tehu a to pritom ziadne problemy nemame. Stale rozmyslam že kedy je už cas ist do Car...

zvolsiinylogin
2. júl 2012

@azzura ja som to bohuzial mala dvakrat...raz , co vypadol plodik a druhy krat, to som uz citila aj nozicku, brucho pod nos velke, ale stalo sa nieco, nejdem pisat, proste som zacala krvacat a trvalo to mesiac...ked som bola mlada, tak som s tym k dokimu ani neletela...sprosta, ale uz som poucena zo zivota...bola som hrozne mlada...teraz uvidim, ci sa nieco vobec podari..chcem sa dat uplne zdravotne do poriadku...bola to skor nahoda a okolnosti, co k tomu viedli...nevesaj hlavu, nemysli tak na to, ono to pride samo 🙂 🙂 aspon nevies, ako je to sa velmi tesit a potom sa hrozne sklamat...neprajem nikomu 😒 😒 radsej sa uvolni, odreaguj, co ma byt to aj bude.. 😎 😎

gelinka75
2. júl 2012

@azzura takze mame 5 zmrzliniek, zamrazili vsetky co ostali 😵 😵

azzura
2. júl 2012

@zvolsiinylogin jasne, neboj som v klude a aj ty bud, lebo ty si vacsia nervacka a chaotacka ako ja 😀 😀