Prvosnažilky po 35-ke
Ahojte, nájdu sa tu nejaké prvosnažilky po 35.- ke, ktoré sa pokúšajú o prvé bábo ? A ako dlho ?
@gelinka75 a ako sa citis? zatial vsetko o.k.?
@zvolsiinylogin ano moja, troska boli podbrusko, tak lezim stale, inak sa citim v pohode 🙂
@zvolsiinylogin idem az buduci pondelok 🙂
@azzura ☹ ☹ ☹ ☹ ☹
@azzura
@gelinka75
ahojte, dievcata, ako prezivate tieto horka? mne klesa okolo obeda nalada na bod mrazu, iba sa vtedy potim a sprchujem, a rano a na vecer uplna balada...uz druhy den po obede spim, ale na moc dlho to nepomaha...stale je horko, priserne...drahy je s detmi na kupku, ze sli na chvilu, tak ma nezobrali 😠 😠 ..ale ze nabuduce...tak som zvedava 🙂 ...inac, tento mesiac to bude vyzerat na ovulku, zatial som nizko( minule som od zaciatku lietala vo vysinach), tak uvidim.. 😝 azzuri, nezufaj, ved raz to pride, mrchujes este, alebo to bolo take postrasenie? ☹
@zvolsiinylogin ahoj, no ešte mrchujem. Ja aj ked je teplo tak zavaram marhule, uhorkz a robim džem. Ake deti???
@azzura nevies? moj uz ma z prveho manzelstva dve, a jedno prisvojene... 🙂 som mama 🙂 🙂
@zvolsiinylogin 🙂 to som nevedela. Vsak aj ja mam doma 16 rocneho, moj mm je vdovec
@custy ahoj moja, ja som bola v jeden den prijata do nemocnice, na druhy den zakrok a na treti den domov po vizite. Doma som bola este tyzden. Takže sa nejak neponahlaj do prace, ak mas fyzicky namahavu pracu tak bud doma aj dlhsie aby sa ti to neotvorilo. držim palce aby vsetko bolo ok, potom daj vediet 😉
@azzura a preco je vdovec? co sa stalo s jeho prvou zenou?
@azzura inac, idem zainvestovat do digitalneho tehu testu, nema to zmysel tam pozorovat, je tam duch, alebo ciarka, alebo len zvyrazneny kanalik...uz som pri tom prisla o polovicu nervov.. 😎 .takto budem vediet, bud, alebo.....+ alebo -...nikde v ziline to nemaju, ale v jednej lekarni sa spytaju, ci to je na sklade a pripadne objednaju, mam sa stavit v utorok...ze to stoji okolo 10 eciek.. 😎 😎
@gelinka75 gelinka, tak tento pondelok pojdes na krv? potom daj vediet, drzim prsty... 🙂
@zvolsiinylogin manželka mu umrela ked mali obaja 36,bola to necakana anahla smrt, praskla jej cievka v hlave. A CO stoji digi tehu test? To možeš použiva kolkokrat?
@custy ahoj ...ja som bola tiež na jednodnovej chire na laparke....rano na 8 h som prišla...o 10 mi urobili zákrok ....okolo 16 h ma dali dolu z postele a do sprchy...mala som isť večer domov,len som trošku viac kolabovala a vracala,tak som na noc prespala v nemocnici a na druhy den som šla domov...trošku ma pobolievalo telo hlavne plecia a hrudník,pretože sa zo mna vylučovala látka, ktorou mi nafukli vnutro,aby sa od esba oddelili v duitine organy a ony lepšie videli cez laparoskop čo sa deje dnu....pracujem ako zdravotná sestra,tak som 5 dni zostala doma a potom sa hor opäť do práce...myslím ,že tá laparka je velmi šetrny vykon,aj ked si v celkovej anesteze zakrok trva cca 20-40 minut...tak papa a držím palce 🙂🙂🙂
@azzura okolo 10 eur, a myslim, dokial sa nevybije baterka...vyjde to lacnejsie, ako stale kupovat testy..
@gelinka75 ahojki, tak kolko? ak dvojky, tak aj vyse 1000 🙂 🙂
@zvolsiinylogin moja este neviem nic, dala som krv, vysledky budu poobede 😔

@gelinka75 jeeeej, takže 5 surodenci. Pocuj, ty si ale dobru kvalitu vysedela 😀 😀 😀