icon

Prvosnažilky po 35-ke

dada7701
11. apr 2012

Ahojte, nájdu sa tu nejaké prvosnažilky po 35.- ke, ktoré sa pokúšajú o prvé bábo ? A ako dlho ?

azzura
9. júl 2012

@gelinka75 ine priznaky nemas?? prsia, bolest podbrusku, ci daco ine.,,,

gelinka75
9. júl 2012

@azzura xixi inak spinim od 4 dna po ET ale tieto posledne dni troska viac, nie cely den, asi tak 1 hodku z celeho dna, brusko ma pobolieva tiez ako na mrchu uz asi od 4 dna, prsia teraz nic, niekedy ano, tak cakame na 14 hod a uvidime 😉

azzura
9. júl 2012

@gelinka75 moja silno drzim palce 😵.

zvolsiinylogin
9. júl 2012

@gelinka75
@azzura
lidicky, uz je 14.00...

custy
9. júl 2012

@lexus77 Zlatá si 🙂 moc Ti ďakujem za info
Želám všetko dobré 🙂

gelinka75
9. júl 2012

@azzura @zvolsiinylogin je to negativne :(

custy
9. júl 2012

@gelinka75 úprimne ma to mrzí s Tebou :(

zvolsiinylogin
9. júl 2012

@gelinka75 ach, nie,...to nie je mozne... ☹ ☹

gelinka75
9. júl 2012

@zvolsiinylogin no vidis, je a u mna, nie som prva ani posledna, ideme do KET

custy
9. júl 2012

@gelinka75 čo znamená to KET?

gelinka75
9. júl 2012

@custy transfer zmrazenych embryi 🙂

custy
9. júl 2012

@gelinka75 áááha, vďaka za objasnenie 🙂

zvolsiinylogin
9. júl 2012

@gelinka75 je mi to uprimne luto...neviem, co mam povedat...snad sa zadari aj prirodzene ,po tolkej stimulacii...stava sa to 😠

zelovocka
9. júl 2012

@gelinka75 mrzí ma to 😒 tak som ti držala palce. pevne verím, že nejaký mrazáčik sa uchytí 🙂

lubanka
9. júl 2012

@gelinka75 óóóch... škoda... dúfala som, že sa to podarí ☹ 😒 Ak sa dá, tak to nejak rozdýchaj... a potom hor sa po mrazáčikov... 😉 Mne práve skončila mrcha /tiež po neúspešnom 2IVF/ tak uvidím, kedy pôjdem po mrazáčikov. Nevieš náhodou koľko času musí prejsť, kým môžeme ísť na KET? A koľko máš mrazáčkov?

gelinka75
9. júl 2012

@lubanka hej uz som v pohode, boli sme sa s muzom vyvetrat, taka ulava na mna dopadla, je to napinave ked sa blizi ten test z krvi, pocula som, ze jeden cyklus treba vynechat, ja sa hned zajtra hlasim na konzultaciu na KET, vychadza mi to na polovicku augusta 😉 mame 5 mrazacikov, ty chces ist hned?

azzura
9. júl 2012

@gelinka75 nieeeee;fnuk
to malo byt inak☹

gelinka75
9. júl 2012

@azzura ano ano, nevyslo to 🙂

zvolsiinylogin
9. júl 2012

@azzura cauko, tak u mna to vypada takto zatial http://www.fertilityfriend.com/home/3cbb47
celkom sa mi ten moj grafik tento mesiac zacina pozdavat.. 😎 ved uvidim, co sa z neho nakoniec vykluje...
a inac, v stredu ideme s detmi na plavosku a ja som ako naschval pribrala tento tyzden styri kila...drzim dietu, nejako blbo mi zareagovalo telo, ze som nakoniec pribrala...vypadam ako v piatom.. ☹ ☹

lubanka
9. júl 2012

@gelinka75 neviem, rozmýšľam či neísť v ďalšom cykle, t.j. v auguste alebo si nechať ešte troška času, rozdýchať to... už síce cca 2týždne viem o negatívnom výsledku, ale mne ten neúspech nejak nechce vyliezť z hlavy von 😠 manžel vraví, aby sme zašli niekam k moru a potom išli na KET. Tak sa neviem rozhodnúť. Mám nejaký blbý pocit, že ani z tých mrazáčikov nič nebude. mám ich síce 11, ale nemala som PK 😒 Normálne Ťa obdivujem, že si to tak rýchlo rozchodila 🙂 ale na druhej strane... treba skúšať, skúšať, skúšať... raz to musí výjsť. Čítala som tu na MK, že vraj detská dušička si vyberá kedy a komu sa narodí... nejak to odmietam prijať... ako to, veď nevidia, všetky tie ženy, ktoré podstupujú až zúfalé kroky, len aby sa im narodilo vytúžené bábo a stále nič a niektoré, ktoré o to ani nestoja, celé tehotenstvo chľascú a čo ja viem čo ešte a takým sa chce narodiť? a potom ho týrajú, nestarajú sa oňho... neviem, možno tomu nerozumiem 😠

azzura
10. júl 2012

@gelinka75 zlatino strasne mi je tu luto. Bože, tolko toho clovek do toho investuje a dopuje sa stimulaciou a nakoniec nic 😒 .....jak som bola nažhavena ist do Car a teraz ( . Moja ale ešte maš mrazačikov ............ . Trošku podepkuj, ponadavaj a hor sa do dalsieho kola, tam uz staci len utros na vystelku, vsak?

azzura
10. júl 2012

@zvolsiinylogin ahojko, tak si kupko pekne uzi s detmi 😎 kasli na to ako vyzeras, co uz ked si organizmus s nami robi co chce....treba sa s tym vyrovnat. Ja tiež neviem schudnut a to som obmedzila jedenie, neveceravam a viac sa pohybujem.....ale keze teraz je v zahrade tolko roboty, tak makam a zavaram 😠 uz sa mi sniva o marhulach 😀 . Dnes sme vyšikovali synataora k babke, takže tento tyzden je nas 😝

azzura
10. júl 2012

@lubanka ahoj, ani tebe to zas nevyslo.....to co je??? 😠 😠 . Nesmieš sa vzdat...treba ist opat do toho, raz sa musi podariť...musííííííííííííííííííí

gelinka75
10. júl 2012

@azzura tam sa berie nejaky estrofem na vystelku a potom aj utros 😠 co sa da robit nemoze to vyjst hned kazdej a ja nie som vyvolena, vzdy o vsetko musim bojovat a tak to je aj teraz

gelinka75
10. júl 2012

@lubanka sprav ako to citis, ale dovolenka by mohla pomoct psychike sa pozbierat, na mna to mozno este viac dolahne ked mi to uplne dojde, inak rozbiehaju sa mi kramy, vysadila som aj utros, vsak ked to tam ma byt bude aj bez neho, to si beriem priklad z azzurky 😀

azzura
10. júl 2012

@gelinka75 hmm, asi tak nejak to je.....ja som na tom podobne. Ale raz sa zadari, iba treba psychicky to vsetko vydržať

lubanka
10. júl 2012

@azzura veď ja viem, že musím skúšať inak nič nedosiahnem, ale keď aj u mňa je to tak ako napísala gelinka75, všetko si musím sakra vybojovať a oddrieť a ešte koľko pádov zažívam kým ako tak dorazím do cieľa a vždy sa ešte nájdu takí úžasní ľudia, ktorí keď ležím boľavá na zemi a zbieram sily, aby som ako tak vstala, tak prídu a s úsmevom na perách a kľudom angličana si do mňa kopnú... niekedy sa vo mne už tak nakopí zlosť, že už ani nič nechcem. prečo niekomu ide všetko tak ľahko a niekto si musí 100x rozbiť hubu...??!!

lubanka
10. júl 2012

@gelinka75 veď práve preto sa neviem rozhodnúť... viem, že na nervičky 😀 to bude dobré, ale tie prašule... večný to problém... teraz išla kopa peňazí na IVF, na dovču treba znova plnú peňaženku... 😠 ja som vysadila utroš a mrcha dorazila na 3deň, ale táááááka silnááá, takú som hádam v živote nemala... rozmýšľam tiež, či si nenakúpiť ovu testy a neskúsiť tento mesiac vymáknuť ovulku a vyskúšať či "motyka nevystrelí" spontánne. Keď ma dopovali kde čím, tak čí náhodou telo nedokáže niečo "docieliť svojpomocne"... Aj keď tomu dávam 0,000000000001% šance.

gelinka75
10. júl 2012

@lubanka presne to sme s muzom dnes riesili, ze isli by sme na dovcu vypnut, ale zas kopec penazi a my staviame aj dom tak to je ohubu, asi ostaneme doma pekne makat, mne sa rozbieha mrcha uz teraz vcera zacala aj napriek utrosu a dnes vyzera ze sa spusti upne, aj brucho ma boli statocne, ibalgin v sebe...tento cyklus dame aj my prirodzene, sa aj tesim ze bez liekov a skumaviek 😀 no tiez pri nasom katastrofalnom spermiograme a mojmu jednemu vajcovodu by to bol zazrak 😵

gelinka75
10. júl 2012

@azzura tak ides na dalsie IUI? ja som sa dnes objednala na konzultaciu pred KET az na zaciatok augusta,ak by mi dovtedy prisla dalsia mrcha tak mozem ist az zas dalsi mesiac teda v septembri, moja lekarka je na dovo 2 tyzdne 😠