icon

Prvosnažilky po 35-ke

dada7701
11. apr 2012

Ahojte, nájdu sa tu nejaké prvosnažilky po 35.- ke, ktoré sa pokúšajú o prvé bábo ? A ako dlho ?

azzura
2. júl 2012

@gelinka75 jeeeej, takže 5 surodenci. Pocuj, ty si ale dobru kvalitu vysedela 😀 😀 😀

gelinka75
2. júl 2012

@azzura no vsak som sa s nimi aj natrapila riadne 2 tyzdne pichania a 4-5 ampuliek 😀

azzura
2. júl 2012

@gelinka75 ale zvladla si to skvele 🙂

zvolsiinylogin
2. júl 2012

@gelinka75 a ako sa citis? zatial vsetko o.k.?

gelinka75
2. júl 2012

@zvolsiinylogin ano moja, troska boli podbrusko, tak lezim stale, inak sa citim v pohode 🙂

zvolsiinylogin
3. júl 2012

@gelinka75
@azzura
tak ja 2DC.... ☹ ako ste na tom vy? gelinka, dnes ides na krv?

gelinka75
3. júl 2012

@zvolsiinylogin idem az buduci pondelok 🙂

zvolsiinylogin
3. júl 2012

@azzura ☹ ☹ ☹ ☹ ☹

zvolsiinylogin
5. júl 2012

@azzura
@gelinka75
ahojte, dievcata, ako prezivate tieto horka? mne klesa okolo obeda nalada na bod mrazu, iba sa vtedy potim a sprchujem, a rano a na vecer uplna balada...uz druhy den po obede spim, ale na moc dlho to nepomaha...stale je horko, priserne...drahy je s detmi na kupku, ze sli na chvilu, tak ma nezobrali 😠 😠 ..ale ze nabuduce...tak som zvedava 🙂 ...inac, tento mesiac to bude vyzerat na ovulku, zatial som nizko( minule som od zaciatku lietala vo vysinach), tak uvidim.. 😝 azzuri, nezufaj, ved raz to pride, mrchujes este, alebo to bolo take postrasenie? ☹

azzura
6. júl 2012

@zvolsiinylogin ahoj, no ešte mrchujem. Ja aj ked je teplo tak zavaram marhule, uhorkz a robim džem. Ake deti???

zvolsiinylogin
6. júl 2012

@azzura nevies? moj uz ma z prveho manzelstva dve, a jedno prisvojene... 🙂 som mama 🙂 🙂

custy
6. júl 2012

@azzura Ahojky ja dnes 1DC a dnes mi dal doky termin na 17.7. na laparku.Viem ze si to absolvovala, tak prosim o info co ma caka?dake rady a infosky a ci sa mam dat na PNku ci dva dni dovolenky stacia?jeden den zakrok a druhy den po zakroku a na treti den uz praca?vdaka

azzura
6. júl 2012

@zvolsiinylogin 🙂 to som nevedela. Vsak aj ja mam doma 16 rocneho, moj mm je vdovec

azzura
6. júl 2012

@custy ahoj moja, ja som bola v jeden den prijata do nemocnice, na druhy den zakrok a na treti den domov po vizite. Doma som bola este tyzden. Takže sa nejak neponahlaj do prace, ak mas fyzicky namahavu pracu tak bud doma aj dlhsie aby sa ti to neotvorilo. držim palce aby vsetko bolo ok, potom daj vediet 😉

zvolsiinylogin
6. júl 2012

@azzura a preco je vdovec? co sa stalo s jeho prvou zenou?

zvolsiinylogin
6. júl 2012

@azzura inac, idem zainvestovat do digitalneho tehu testu, nema to zmysel tam pozorovat, je tam duch, alebo ciarka, alebo len zvyrazneny kanalik...uz som pri tom prisla o polovicu nervov.. 😎 .takto budem vediet, bud, alebo.....+ alebo -...nikde v ziline to nemaju, ale v jednej lekarni sa spytaju, ci to je na sklade a pripadne objednaju, mam sa stavit v utorok...ze to stoji okolo 10 eciek.. 😎 😎

custy
6. júl 2012

@azzura dakujem za reakciu,ja mam sedavu pracu pri PC takze v pohodke,ale mne to budu robit na jednodnovej chirurgii,no som zvedava ;) PotomTi napisem ;)

zvolsiinylogin
7. júl 2012

@gelinka75 gelinka, tak tento pondelok pojdes na krv? potom daj vediet, drzim prsty... 🙂

azzura
8. júl 2012

@zvolsiinylogin manželka mu umrela ked mali obaja 36,bola to necakana anahla smrt, praskla jej cievka v hlave. A CO stoji digi tehu test? To možeš použiva kolkokrat?

azzura
8. júl 2012

@custy tak sa drž 🙂

lexus77
8. júl 2012

@custy ahoj ...ja som bola tiež na jednodnovej chire na laparke....rano na 8 h som prišla...o 10 mi urobili zákrok ....okolo 16 h ma dali dolu z postele a do sprchy...mala som isť večer domov,len som trošku viac kolabovala a vracala,tak som na noc prespala v nemocnici a na druhy den som šla domov...trošku ma pobolievalo telo hlavne plecia a hrudník,pretože sa zo mna vylučovala látka, ktorou mi nafukli vnutro,aby sa od esba oddelili v duitine organy a ony lepšie videli cez laparoskop čo sa deje dnu....pracujem ako zdravotná sestra,tak som 5 dni zostala doma a potom sa hor opäť do práce...myslím ,že tá laparka je velmi šetrny vykon,aj ked si v celkovej anesteze zakrok trva cca 20-40 minut...tak papa a držím palce 🙂🙂🙂

zvolsiinylogin
8. júl 2012

@azzura okolo 10 eur, a myslim, dokial sa nevybije baterka...vyjde to lacnejsie, ako stale kupovat testy..

zvolsiinylogin
9. júl 2012

@gelinka75 ahojki, tak kolko? ak dvojky, tak aj vyse 1000 🙂 🙂

gelinka75
9. júl 2012

@zvolsiinylogin moja este neviem nic, dala som krv, vysledky budu poobede 😔

azzura
9. júl 2012

@gelinka75 čakam na výsledok 😉 inac sa ako citis???

gelinka75
9. júl 2012

@azzura cauko moja, uz som nervozna 😖 aj spinit som viac zacala, tak mozno aj mrcha pride 😖

azzura
9. júl 2012

@gelinka75 bože, nieeeeeeeeeeeeeeeeeee a nemože to byť spinenie z nejakeho dôvodu?? Ja nechcem 😠

gelinka75
9. júl 2012

@azzura nevieem, teraz to trocha preslo, ale vystrasilo ma to, som 15 dni po odbere tak asi mrcha sa uz chce prevalit 😠

azzura
9. júl 2012

@gelinka75 este nerob predčasne zavery, počkame na 14 hod 🙂