Prvosnažilky po 35-ke
Ahojte, nájdu sa tu nejaké prvosnažilky po 35.- ke, ktoré sa pokúšajú o prvé bábo ? A ako dlho ?
@mates777 presne tak 🙂 budes uz nosit drobca pod srdieckom 😉 , minule bol u nas bratranec a je po rozchode po 5rokoch tak bol taky z toho este stale smutny a vtedy sme sa dohodli ze ja v januari 2013 rodim a on bude mat septembri 2013 svadbu 😀 a nevadi ze nema momentalne s kym dovtedy casu dost 😉
@azzura tak budem drazt palceky 😉 , no ja ked som bola na IUI tak ked mi vzali krv a bolo to neg. tak mi aj hned vraveli nech vysadim utrogestan a ja som mala ms az potom niekedy a pri IVF som asi na 7den po vklade zacala spinit tak vtedy mi kazali ho brat oralne este kym som nesla na krv a kedze bol tiez vysledok neg. tak som ho potom vysadila
@dorotka_ lekari su srandisti, ja uz vyse 1,5 roka chodim k nemu, furt nieco riesime a liecime a zistujeme a mna to uz otravuje a on na to, že na vsetko treba cas a moj cas este neprisiel. Ja ze kedy, ved v okt. budem mat 36 a uz som stara na 1 dieta a on že, ma teraz 3 prvorodicky 40,45 a47 (ta uz porodila 2jicky) 🙂
@dorotka_ vo februari som bola na laparke, a den pred zakrokom nas doktori okukavali, ked som dosla na rad tak same chichoty a tak že nebojte, bude vsetko ok, ved ste este mladunka a ja fakt, ved mam 35 a vtedy sa zhacil a povedal že co ste doteraz robili, ved na 1 dieta je neskoro a este k tomu amte aj problemy 😠
@azzura ja som si pripadala stará v 36 .Pritom pred 10 rokmi povedal doktor mojej sesternici,že je stará na prvorodičku a to mala 27 rokov !!!!! Ale sa tá doba posunula.
Inak je to pravda aj ja dosť často stretávam v cente staršie -a možno je to preto ,že až teraz im môžu pomôcť vďaka pokroku.
Ahojte žienky, ste tu niekto? Máte niečo nové??? Zišla by sa nejaká super správička od niektorej, keďže vonku je také smutné upršané počasie ☹
@mates777 u nas etse neprsi, ale schyluje sa k tomu. Uz chcem teplo, ale take prijemne a nie to lepkave.
Dnes ma rano totalne napinalo, isla som otvorit branu aby som vysla autom a vtom som zbadala bluvanec od mačky...som musela zavolat mm aby zavrel za mnou dvere, lebo som sa skoro vytyčkovala.....fuuu dlho som to predychavla, som rozmyslala ci nastartovat alebo utekat. Asi to mam z utrošu
Pome už domov

@azzura tak ja zas ked mi vyvestila dvojicky som odkladala tehotenstvo lebo som sa toho obavala no a teraz hlavne ze bude a kludne aj tie dvojicky nejak som sa uz na tu myslienku naladila a uz sa aj tesim ze by boli dvojicky 😅 a ty teraz este cakas na vysledok po IUI ?