icon

Prvosnažilky po 35-ke

dada7701
11. apr 2012

Ahojte, nájdu sa tu nejaké prvosnažilky po 35.- ke, ktoré sa pokúšajú o prvé bábo ? A ako dlho ?

dorotka_
23. apr 2012

@azzura tak ja zas ked mi vyvestila dvojicky som odkladala tehotenstvo lebo som sa toho obavala no a teraz hlavne ze bude a kludne aj tie dvojicky nejak som sa uz na tu myslienku naladila a uz sa aj tesim ze by boli dvojicky 😅 a ty teraz este cakas na vysledok po IUI ?

dorotka_
23. apr 2012

@azzura no ved to ale mne ani vo sne nenapadlo zeby mohol byt nejaky problem

mates777
23. apr 2012

@dorotka_ super pristup!!!! ja som inak tiez vravela, ze v lete sa uz nebudem moct vela opalovat bo budem s bruskom 😀

dorotka_
23. apr 2012

@mates777 presne tak 🙂 budes uz nosit drobca pod srdieckom 😉 , minule bol u nas bratranec a je po rozchode po 5rokoch tak bol taky z toho este stale smutny a vtedy sme sa dohodli ze ja v januari 2013 rodim a on bude mat septembri 2013 svadbu 😀 a nevadi ze nema momentalne s kym dovtedy casu dost 😉

azzura
23. apr 2012

@dorotka_ v piatok som bola na IUI, takže za 14 dni...cca 4.5.2012. Ozaj, ked beriem utroš dostanem mrchanu alebo ju musim vysadit ked bude negat.test a potom dojde?

dorotka_
23. apr 2012

@azzura tak budem drazt palceky 😉 , no ja ked som bola na IUI tak ked mi vzali krv a bolo to neg. tak mi aj hned vraveli nech vysadim utrogestan a ja som mala ms az potom niekedy a pri IVF som asi na 7den po vklade zacala spinit tak vtedy mi kazali ho brat oralne este kym som nesla na krv a kedze bol tiez vysledok neg. tak som ho potom vysadila

azzura
23. apr 2012

@dorotka_ ved ani mna to nenapadlo, vzdy mavam 28DC bez problemov, okrem jedneho ked som krvacala mesiac a vtedy mi zistili myom, ale ten v 30 odstranili. vtedy mi doki kazal sa snazit, lebo ma aj cistili a vraj by som mohla lahko otehotniet...ale skym, ked nik nebol 😀 😀

azzura
23. apr 2012

@dorotka_ a mrchanu si potom za kolko dostala?

dorotka_
23. apr 2012

@azzura 😀 no ved to ano, a moj dr. je asi vtipalek lebo ja ked som mu vravela ze by sme chceli mat uz dieta sa ma spytal ze "a s manzelom?" a vedel ze som vydata som sa ho mala spytat ze ci sa hlasi 😀 😀 😀

dorotka_
23. apr 2012

@azzura no mam pocit ze tak priblizne ako mi chodievala ja mavam tak na 30DC

azzura
23. apr 2012

@dorotka_ lekari su srandisti, ja uz vyse 1,5 roka chodim k nemu, furt nieco riesime a liecime a zistujeme a mna to uz otravuje a on na to, že na vsetko treba cas a moj cas este neprisiel. Ja ze kedy, ved v okt. budem mat 36 a uz som stara na 1 dieta a on že, ma teraz 3 prvorodicky 40,45 a47 (ta uz porodila 2jicky) 🙂

dorotka_
23. apr 2012

@azzura no ja zas ked som sa ho este davnejsie pytala ked som mala 29r. ze dokedy je taky optimalny cas na prve dieta ci do tej 30tky tak mi povedal, ze ved aj madonna bola prvorodicka v 40tke tak co 😀

azzura
23. apr 2012

@dorotka_ vo februari som bola na laparke, a den pred zakrokom nas doktori okukavali, ked som dosla na rad tak same chichoty a tak že nebojte, bude vsetko ok, ved ste este mladunka a ja fakt, ved mam 35 a vtedy sa zhacil a povedal že co ste doteraz robili, ved na 1 dieta je neskoro a este k tomu amte aj problemy 😠

dorotka_
23. apr 2012

@azzura a clovek aby sa v nich vyznal, a co on mohol vediet preco si ho nemala

azzura
23. apr 2012

@dorotka_ treba vsetkych naokolo ignorovat, same vieme ako to vsetko je. hlavne že budeme maminky a pre to spravime uplne vsetko,aby sme to raz nelutovali 🙂

dorotka_
23. apr 2012

@azzura ja si tiez myslim a uz sa na to veeeeeeeeeeeeeelmi tesim 😀 hoci ak budem mat tie dvojicky bude to asi miestami o zivot 😀 😀 😀

azzura
23. apr 2012

@dorotka_ neboj zvladnes 😀 Takže v maji cakam od teba //

dorotka_
23. apr 2012

@azzura neboj poposielam jedna radost 😉

euforia01
23. apr 2012

@azzura Presne tak ,tiež som si to sama načasovala,Uvidíme či mi vyjde žreb??
Celé IUI je o načasovaní a ako tu čítam väčšine kočiek to praská pár hodín po pichnutí pregnylu.tak niekde bude zrada.

euforia01
23. apr 2012

@azzura ja som si pripadala stará v 36 .Pritom pred 10 rokmi povedal doktor mojej sesternici,že je stará na prvorodičku a to mala 27 rokov !!!!! Ale sa tá doba posunula.
Inak je to pravda aj ja dosť často stretávam v cente staršie -a možno je to preto ,že až teraz im môžu pomôcť vďaka pokroku.

mo77
23. apr 2012

@mates777 fuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuj

azzura
24. apr 2012

@euforia01 uvidime ako povedal slepy. Ja už sa tešim na dalsí cyklus, i ked moj mm je presvedcený že sme to stihli 🙂

azzura
24. apr 2012

@euforia01 my sme teraz v centre boli najstarsi 🙂 resp, moj mm

mates777
24. apr 2012

Ahojte žienky, ste tu niekto? Máte niečo nové??? Zišla by sa nejaká super správička od niektorej, keďže vonku je také smutné upršané počasie ☹

azzura
24. apr 2012

@mates777 ahoj, no aj u Vas je fuj

mates777
24. apr 2012

@azzura ahoj, no u nas poriadne prsi a je dost velka zima ☹ nechce sa mi ani pracovat 🙂

azzura
24. apr 2012

@mates777 u nas etse neprsi, ale schyluje sa k tomu. Uz chcem teplo, ale take prijemne a nie to lepkave.
Dnes ma rano totalne napinalo, isla som otvorit branu aby som vysla autom a vtom som zbadala bluvanec od mačky...som musela zavolat mm aby zavrel za mnou dvere, lebo som sa skoro vytyčkovala.....fuuu dlho som to predychavla, som rozmyslala ci nastartovat alebo utekat. Asi to mam z utrošu

mates777
24. apr 2012

@azzura a jejeeeeeeee napinalo??? zeby predsa len nejaka super sprava dnes??? 🙂 veeeeeeeeeelmi ti to prajem....nie to napinanie ale samozrejme ze // 😀

azzura
24. apr 2012

@mates777 haha, urcite nie. To bola nahoda, ved tak skoro sa take nedeje a pritom ved ja sa chystam na 2.IUI, uz som si aj teplomer nasla že zacnem merat BT a tesim sa ako si pichnem injekciu v den IUI

azzura
24. apr 2012

Pome už domov