icon

Prvosnažilky po 35-ke

dada7701
11. apr 2012

Ahojte, nájdu sa tu nejaké prvosnažilky po 35.- ke, ktoré sa pokúšajú o prvé bábo ? A ako dlho ?

azzura
11. júl 2012

@gelinka75 maš pravdu 🙂 . Ozaj kedy ides do prace???

gelinka75
11. júl 2012

@azzura uz vcera som bola, aj dnes idem, mrcha v plnom prude 😠 davam si akurat kavu a odchadzam

azzura
11. júl 2012

@gelinka75 tak prajem praci zdar 😀 😀

gelinka75
11. júl 2012

@azzura napodobne 😀

lubanka
11. júl 2012

To vy ste aké frišké... 😀 že už ste stihli hodiť aj debatku tak skoro ráno... ja sa ledva kývem a lejem do seba kávu jak o život, len aby ma nejak naštartovala... poslednou dobou sa neviem ráno normálne zobudiť a ako tak fungovať... kým sa rozbehnem je pomaly obed... a vy tu ešte píšete, že vládzete zavárať... 😀 😀 a ja nevládzem pomaly ani žiť 😀

gelinka75
11. júl 2012

@lubanka 😀 😀 ńiekedy som na tom rovnako, tesim sa na ochladenie ako na spasenie, uz od rana ledva dycham a v aute 100 stupnov 😠 ja som vecer o 8 este varila rizoto s pecienkami, lebo by sme dnes nemali co jest

azzura
11. júl 2012

@lubanka moja, ale ja uz od 7 rana makam 😀 😀 😀. Tuto noc som zle spala, bolo 02:00 a ja furt som sa prehadzovala a rano o 6hod som skoro vyhodila budik von oknom 😀

lubanka
11. júl 2012

@gelinka75 no tééééda ... jedna zavára ... druhá vyvára ... len ja si hoviem 😀 pustený ventilátor a ja v štýle "á la Eva" vyvalená na gauči ... normálne mám niekedy strach, že nabehnú greenpeacesaci, že idú zachrániť veľrybu 😀 😀 ale to samozrejme až po práci... dovtedy sa úžasne vyškvarím v kostýmčekoch (keďže pracujem v múzeu, tak formality a boňtoň nepustí 😀 ) a manžel má povinnú diétu, keďže ja odmietam variť v týchto horúčavách (iba víkendy) keď chce jesť, tak nech navštívi "mamičku"... aspoň na niečo bude dobrá a aspoň bude mať možnosť si na mňa oprávnene ponadávať, lebo stále chce a ja jej nie a nie dať nejakú zámienku 😀

gelinka75
11. júl 2012

@lubanka no o svokre skoda reci, ta sa stara len o seba, muz povedal, ze uz jej u nej nechuti a to tam je tak raz do roka ked je donuteny okolnostami 😅

lubanka
11. júl 2012

@azzura a ty si to ešte neurobila 😀 mne by po tom budíku neostal ani smrad... sakra by si rozmyslel, či cinkne, keď som celú noc nespala... ja som vtedy hotový doberman... na počkanie vrčím a hryziem 😀 😀 Tak preto ty končíš o 15h... už chňapem 😀 a ja, že koľká to nespravodlivosť sa na mne pácha, keď ja musím až do 16h tvrdnúť v tých horúčavách v práci... 😀 😀 nie nie, robím si srandu, ja mám pohyblivú prac. dobu, takže prídem skôr, tak skôr aj odídem a naopak...

lubanka
11. júl 2012

@gelinka75 😀 😀 to ako by som svoju videla a presne to isté povedal aj môj... že už absolútne nevie variť 🙂 no a to nemal... to bolo ródeo... madmuazel sa urazila... že sme museli (aby sa "odrazila") povinne absolvovať obed a dookola vychvaľovať akú úžasnú (žbrndu) uvarila, aké je to vynikajúco vypečené a dochutené.... a blablabla... a ona rástla a rástla... a ja som len sledovala, kedy prerazí strop... a odvtedy aj keby mi liezlo nazad, tak poviem, že mám diétu, ale že je to také výborné, že véééľmi zvažujem, či tú diétu neporuším, lebo také "výborné" jedlo sa véééľmi ťažko odmieta... no a je postarané. Teraz nás svokra pozve hocikedy a keď zájdeme na povinnú návštevu, hneď behá s tanierami 😀 😀 😀 (len ja vždy v ten moment som na diéte 😀 a manžel je akurát najedený 😀 )

gelinka75
11. júl 2012

@lubanka 😀 dobre ste to vymysleli, moja svokra nie je vobec inovativna vo vareni, vela krat povedala, ze ona sa naucila varit az ked jej mama zomrela, podla mna to je vyhovorka, asi ju to nebavi, ked zomrel chudak svokor tak ona nebola schopna uvarit kapustnicu, som ostala z toho paff 😉

azzura
11. júl 2012

@lubanka ja musim byt dobra k budiku, lebo inac by som nestihla do prace, nakolko dochadzam autom. Hej, v lete chodime na 7 🙂

azzura
11. júl 2012

@lubanka
@gelinka75 ešte ze ja uz nemam svokru. Ale podla mojho mm bola super, skoda že som ju nepoznala, aspon by ma naucila vselijake mňamky. Ale mam svokru mojho mm, ta vari bleeeeeeeeeeee, ale vzdy si dam aspon kusok, horor ked nam to este aj nabali na cestu, potom to rovno hadzem do koša 😀

lubanka
11. júl 2012

@azzura a na také prípady ja mám psov... 😀 😀 😀 tí si vždy pochutia na jej "bľuvaničkách" (pardón za výraz, ale chcem, aby ste si autenticky predstavili o akú delikatesu ide 😉 ) a nič v zlom, ale myslíš, že svokra môže byť super??? mám kolegyňu, ktorá stále tvrdí, že svokra je dobrá vtedy, keď je dostatočne ďaleko alebo dostatočne hlboko... (trocha morbídne, ale pravdivé 🙂 )

gelinka75
11. júl 2012

@lubanka no ako keby som svojho svagra pocula, stale si z toho robi srandu, lebo on je od nej prec 200km,
moja svokra v kuse huli a to ja nenavidim

azzura
11. júl 2012

@lubanka akeho maš psa?
Napr. moj terajsí pes nechce zjes nic kupovane, iba domace 😀 😀 😀 a je strasne vyberavy 😀 .
Podla mna svokra može byt aj super.....nakolko ja ju nemam, tak nemožem posudiť 😝

lubanka
11. júl 2012

@azzura krásneho čisto čierneho nemca. teda nemeckého ovčiaka. a keď mám povedať pravdu, aj on má najradšej "domácu stravu"... občas ale dostane granulky a psie konzervy - kvôli lesklej srsti, lebo samozrejme moje omáčky, rezne...polievky... to nie je potrava pre psa 😉 A ešte mám jedného malinkého - ten je s nami v dome - to je taký oriešok, vyhodili ju na ulicu, keď mala 1mesiac!!! to sú ľudia čo??? Tak mi jej bolo ľúto, tak som ju na čas, kým jej niečo nezoženieme, vzala k nám... no a už je u nás 5rokov 😀 a nedala by som ju za nič na svete...všetci vravia, že mi môžeme nechať dokorán otvorené a kľudne odísť z domu... ona je hotový alarm 😀 minule normálne skočila do pysku pitbulovi!!! chúďatko moje, ešte že ten bol v takom šoku, že nestihol zareagovať, ona totiž ešte nepochopila, že od takých psov pazúriky nabok 😀 A vo firme má manžel čierneho labradora a kaukazkého aziata - a ten je iné teľa, ten toho zožerie ako prasiatko... takže svokra môže kľudne variť pre regiment... mne toho treba, treba a treba kým to všetko nakŕmim 😀 😀

lubanka
11. júl 2012

@azzura a samozrejme, že svokra môže byť aj super.... to ja si len tak srandu robím... veď aké sú také sú, ale v podstate keď priviedli na svet takých skvelých chlapov akými sú naši partneri... v žiadnom prípade nemôžu byť zlé. Iba možno my ich nechápeme, alebo je to možno vekom alebo ženskou ješitnosťou alebo možno oni majú pocit, že odrazu je na obzore iná žena, ktorá im chce ich miláčika zobrať a nostalgické spomienky na časy, keď oni boli jedinou ženou v živote svojho syna ich donútia byť chvíľami až neznesiteľnými... možno my keď budeme mať svojich synov...budeme ešte horšie... TO JA BUDEM URČITE NAJVäČŠIA "GRATA" POD SLNKOM 😀 😀 😀

azzura
11. júl 2012

@lubanka jeej, krasny psičkovia. Ja som mala boxera, ale umrel na rakovinu a teraz mam pojaseneho beagla 😀. Asi skor tie svokri nechapeme 😀 😀 vsak počkaj, ked my budeme mat deti, možno vtedy zistime o com to vsetkom je. Ja teraz vela veci chapem, až ked som žena v domacnosti....dovtedy som mamu nevedela pochopit

azzura
11. júl 2012

strasneeeeeeeeeee teplo v kancli ☹ ☹ ☹ ☹

lubanka
11. júl 2012

@azzura to je tak isto prekrásny pes 😉 to si musíš zabezpečiť pušku, gumáky, poľovnícku rovnošatu 😀 a hor sa s ním na lov 🙂 oni sú úžasný stopári... najmä na zajace 😉

azzura
11. júl 2012

@lubanka no, vsak ked ideme na prekadzku tak ma nufak furt dole. Heehe, vsak ja by som aj sla do lesa ale nie na lov, bo by mi bolo luto zvieratiek 😎 .
Bracho ma tiež nemeckeho ovčiaka a druhy čierneho labradora

lubanka
11. júl 2012

@azzura 😀 😀 😀 nie sú tvoji bratia môj manžel 😀 😀 😀

azzura
11. júl 2012

@lubanka 😀 😀 😀 😀 😀 čo ho maš rozpolteneho, lebo ja mam 2 a ty len 1 😀 😀

lubanka
11. júl 2012

@azzura 😀 😀 to sú 2v1 😀 😀 nóó nech sa ochladí, lebo mi už kvalitne švitorí vidím.... 😀 😀

azzura
11. júl 2012

@lubanka no, švitorí, ale zlato 😀 😀 😀 . Dnes sme do 16.00 lebo je streda a dlhy den 😖 . Ja uz cem domov, uz ma rit boli a potim sa ako somar v kufri, neznasam taketo lepkave teplo

lubanka
11. júl 2012

@azzura skús sa hodiť o stenu... a keď na nej neostaneš vysieť (myslím, že keď na nej neostaneš prilepená) ... ešte si málo spotená a musíííš sa potiť ďalej 😀 😀 t.j. do 16hodiny. 😀 😀

azzura
11. júl 2012

@lubanka auuuuu to čo mi radiš, že hadzat sa o stenu, ved budem mať bó a modriny, fnuk 😀 😀 😀

gelinka75
11. júl 2012

@lubanka chcem sa ta spytat, po ET si mala silnu mrchu? kolko trvala?