Prvosnažilky po 35-ke
Ahojte, nájdu sa tu nejaké prvosnažilky po 35.- ke, ktoré sa pokúšajú o prvé bábo ? A ako dlho ?
@azzura tak zas az taka silna nie som, rano ma chytil taky neovladatelny smutok, z nicoho nic, ze som zaslzila, az som sa cudovala ze co to, ale to robia aj hormony asi, potom to preslo..raz sa citim horsie, raz lepsie, IVF je posledna stacia, ale my mame "ze vraj" sancu aj prirodzene podla dr. no kebyze nemame tak zly spermiogram tak by som tomu aj verila viac, pred opu bolo len 2 mil spermii, a ma byt 10 mil na prirodzene oplodnenie tak si vies predstavit
@azzura vravíš, že zvažuješ či vôbec IVF... tak: ja som podľa lekárov v úplnom poriadku! Manžel opakované vyšetrenia - tak isto v poriadku spermiogram má nad 30milionov... čiže všetko je ako má byť - podľa lekárov - ale vždy sa mi niečo deje!!!! (už som písala: 1x mimomaternicové, 2x MA, 1IVF - predč.pôrod dvojičiek 26tt) to je bilancia za 10rokov!!! Pred IVF sme 3roky skúšali a nič. Lekár skonštatoval, že to už robí psychika. Tak ma poslal na umelé... tam mi lekár povedal, že načo sme tam vôbec prišli... že sme v úplnom poriadku... ale keď som povedala, že už 3roky skúšame a stále nič.... tak povedal: "dobre"... no a prvý pokus 100% úspech... len potom sa to dobabralo... Táááákže nesmieš brať terajšie neúspechy za konečné... ty môžeš byť úplne iný prípad, tebe to môže na 1x dopadnúť výborne a hotovo. Je predsa veľa báb, ktorým to vyšlo. Len nedávno jedna na MK písala: 1IVF - dievčatko, 2 IVF - chlapček. A so mnou ležala jedna baba, ktorá bola až 7x a teraz má synčeka!!! A keď mám pravdu povedať, ja by som tiež radšej nešla... lebo zasa čo je na tom príjemné, že? ale ten nekonečný maratón snaženia a dookola nič a znova a znova mrcha 😠 😠 to je už niekedy prípad pre psychiatrické oddelenie... niekedy sa smejem, že si tam zájdem, aby som sa tam rozkukala a zoznámila sa s personálom, lebo keď to tak bude pokračovať ďalej, je veľká pravdepodobnosť, že ich budem čoskoro potrabovať 😀 😀 A v nie poslednom rade rôčky nezastavíš... tie stráááášne utekajú a pritom ja ich nikam neplaším 😀 😀 takže asi tak, ak si sa rozhodla ísť na IVF, tak kvôli naším nezdarom to v žiadnom prípade nezatracuj.
@lubanka ja urcite musim ist na IVF, skusili sme prirodzene ako aj IUI a stale nic, tak asi ina moznost po 2 rokoch nie je. Ja len zvazujem že kedy.....desim sa stimulacie, pretože na mna vzdy posobi opacne nez by mala a telo si potom robi co chce, teraz uz ide o velke peniaze ako aj o mnozstvo hormonov, tak preto sa musim na to pripravit. Ak by to vyslo tento rok, tak by som 1x skusila resp. hned na zac. buduceho roka a potom si chcem dat pauzu, lebo mi už z toho riadne kvapka na karbit a som kopka nervou a to neprospieva nikomu.
@azzura ani ja ich neviem hrať... ale to nevadí... spoločne už niečo vymyslíme 😀 😀 ale ešte potrebujeme nejaké baby... tuším, že to sa hraje vo štvorici, takže ktorej z tých ovu testov a tehu testov a merania BT a snaženia a počítania DC kvalitne švitorí (aspoň tak ako mne) hláste sa! 😀 😀 😀
@azzura človeče je dobré - má to aj takú symboliku, že po nezdare - človeče nehnevaj sa... /že to zas nevyšlo/ 😀 ale teraz ma napadlo, že ani také konské dostihy nebudú zlé 😀 😀 😀 lebo veď to naháňanie sa po // veď to ozaj niekedy pripomína dostihy, teda aspoň v mojom prípade... 😀 😀 ... ešte že nás humor neopúšťa, lebo keby, že som o trolilinku väčší pesimista... tak prvá slivka je moja...
ešte 15 minut a idem domov....dalsia sichta.....zavaranie 😝
@azzura už asi potrebujem okuliare 😀 😀 😀 alebo už z tej horúčavy neviem čítať... 2x som prečítala tvoju správu "...2 týždne nemám kefku..." 😀 😀 😀 mimochodom ani ja nemám šéfa - vzal si 3týždne dovču, tak preto mám v práci lážo-plážo...a môžem si dovoliť cez deň surfovať po nete 😉

@lubanka moja ja to citim rovnako....tiež nic nedostanem zadara a uz ma to nebavy, v septm. bude 2 roky co sa snazime 😒 asik mi uz teraz doki navrhne Car, lebo sme boli dohodnuty ak do pol roka neotehotniem tak ideme do dalsieho levela....ani IUI sa endaria, bud nic z toho, alebo pridem o pokus ist na to lebo bmoje telo blbne 😠