icon

Prvosnažilky po 35-ke

dada7701
11. apr 2012

Ahojte, nájdu sa tu nejaké prvosnažilky po 35.- ke, ktoré sa pokúšajú o prvé bábo ? A ako dlho ?

azzura
20. júl 2012

@zvolsiinylogin cau, moc sa zaoberas sebou...skus sa trosku odreagovat a dat si pauzu...ved je leto 😉

zvolsiinylogin
20. júl 2012

@azzura moze sa este odniekal inak ako od babetka vylucovat HCG, co by sposobovalo zafarbenie? som citala, ze asi aj LH...som zas nervozna, s drahym sa nesnazime, ale na testoch mi vychadza dajaka machula najskor, na slnku to bolo do ruzova, vcera taky dusik a dnes sa mi zda, ze nic, pripadne este slabsi dusik...ale je to fakt tak bielo - farebne, podla uhla pohladu...dufam, ze sme to stihli este predtym, ako sme sa dohodli, fotit sa to neda, som skusala, ale stale nic nevidno...hm, ja neviem, mozno LH 😉

gelinka75
20. júl 2012

@zvolsiinylogin ahoj, mne napisala jedna baba, ze progesteron tiez robi slabe dusiky a aj niektore cysty, takze ak beries dufik tak to je mozne 😉

zvolsiinylogin
20. júl 2012

@gelinka75 som sa pytala v teme dufaston a ten ze by nemal nic sposobovat, ale ten druhy( utrogestan myslim, alebo tak dajako, ze hej)..

zvolsiinylogin
20. júl 2012

@gelinka75 neviem, este mi doki nic nehovoril o cyste, a to som uz bola parkrat, hadam by si nieco vsimol a povedal by...no asi sa necham nakoniec prekvapit

azzura
20. júl 2012

@zvolsiinylogin baba jedna, daj si uz pauzu, ved ti z toho svihne.....co ma byt bude aj bez staleho sledovania sa 😉

gelinka75
20. júl 2012

@zvolsiinylogin ty naozaj ficis nonstop, mozem sa nieco opytat? kolko mas rokov?

zvolsiinylogin
20. júl 2012

@gelinka75 ja som stara korcula, 36...ale v sexe som mala prestavku od 21 do 36 rokov , tak si to teraz vynahradzujem 🙂 🙂 ale nie, neviem, co si mam o tom mysliet stale, nie je to este silna ciarocka, len taky dusik dajaky....chodim stale na neho pozerat...a mam hrozne vela hlienu, som sa az teraz zlakla, ked som bola na wecku na malej, tolko zo mna toho islo...taky nepriehladny, kremovy...

gelinka75
20. júl 2012

@zvolsiinylogin ja som mala po ET tiez takych uplne slabych a nic z toho, tak sme vekovo rovnake a preco si mala tolko prestavky?

zvolsiinylogin
20. júl 2012

@gelinka75 aj ja si myslim, ze z toho nemusi nic byt, lebo aj chrumka pisala, ze uz niekolkokrat mala aj ciarocky, a nic z toho...je to dost osobne...potrat a velke sklamanie v laske a strach..asi tak...nechcela som uz mat nikdy v zivote dieta, kvoli tomu jednemu stratenemu, bolo by pre mna vsetkym...az na stare kolena som si zacala zo svojim 😀 😀

gelinka75
20. júl 2012

@zvolsiinylogin nikdy nie je neskoro, kym sme ako tak plodne tak dieta mat budeme 😀 my sme zacali snazilkovanie, lebo som pred ovulkou, ale ci bude to je vo hviezdach, mozno mam este v sebe hormony z IVF 😖
@azzura co nove?

azzura
20. júl 2012

@gelinka75 ništa 😀 bududci tyzden budem vediet termin konzultacie, bože a v pondelok už dojde aj šefka z dovolenky 😨 😖

azzura
20. júl 2012

@zvolsiinylogin ty si nesexikovala od 21 do 36???? Super, zistujem že nie som až tak cudna.....moj 1. sex bol 28 😀 😀 😀. Si prisla o babo tak mlada, ci ako???

zvolsiinylogin
20. júl 2012

@azzura ano, prisla, a on ma hned nato opustil...uz ma dve deticky so svojou manzelkou ...rovno ziadanka na psychiatriu to bola...nemiloval ma a jeho hlboko, prva laska...ale, zivot ide dalej, aj teraz svojho milujem a cez vsetky tie neuspechy s babetkom aj on mna, lubim ho, velmi..

zvolsiinylogin
20. júl 2012

@azzura moj prvy bol,ked som mala 19...a preco tak neskoro? co si nezohnala toho spravneho? ja uz by som v tom veku vrazdila, ja som mala v puberte depky, lebo vsetky kamosky mali frajerov a ja nikoho, nikto ma nechcel.. 😀

zvolsiinylogin
20. júl 2012

@gelinka75 tak nech to vynde...dva dni pred ovulkou a den po ovulke, alebo kazdy druhy den cely mesiac( aj kazdy) 😀 😀 😀

gelinka75
20. júl 2012

@zvolsiinylogin co si sa s konom zrazila? 😀 to by som neprezila xixi

lubanka
20. júl 2012

@gelinka75 Jéminenky, tak tak dobre som sa už dlho nezasmiala 😀 gelinka ty si riadny expert... tak nie partner, ale ty by si neprežila 😀 😀 no ty si eso... fakt 😀

gelinka75
20. júl 2012

@lubanka no a nie? tolko sexu ze kazdy den 😀 no ako, uz si zdrava?

lubanka
20. júl 2012

@gelinka75 no čo ti poviem... 😀 možno to niekomu takto vyhovuje 😝 Už som v poho, antibiotiká zabrali a v lekárni som si kúpila aj nejaký sirup s brusnicami, tak aj ten bol suprový takže som už o.k. Vďaka za opýtanie 😉

gelinka75
21. júl 2012

dnes som prave zistila ze mam egghlien 😀 takze ovulka zjavne bude 😅 tesim sa, som myslela, ze to bude este bloknute, inak ja som asi mala ovulku aj pocas brania antiky, okolo ovulky som mala stale hlien aj pocity 😀 😀 takze azzura nielen ty si divna 😉

gelinka75
21. júl 2012

@lubanka kedy ides na KET? mne sa blizi termin konzultacie a cim blizsie to je, tym mam väcsie obavy ci to zas nebude sklamanie 😖

zvolsiinylogin
21. júl 2012

caute, vidite tam nieco? je to po uschnuti...ved uvidim, ci to vobec bude silniet, zatial je tam dusik

gelinka75
21. júl 2012

@zvolsiinylogin hej vidim, daj aj normalnu foto, mne to niekedy lepsie vidno ako tieto obratene 😀

zvolsiinylogin
21. júl 2012
zvolsiinylogin
21. júl 2012

@gelinka75 no, nie je to nic moc, zacinam mat trochu obavy, aj by som sa pomodlila, keby to pomohlo, aby to tmavlo..

gelinka75
21. júl 2012

@zvolsiinylogin ano je tam nieco vidno a ktory den cyklu si?

zvolsiinylogin
21. júl 2012

20 DC...fuj, som nasrata, bola tu kadernicka a hovorim jej, nech ma tolko nekvaka( farbila mi vlasy) a ona, ze musim vydrzat a ze si vymyslam diagnozy, ze ma nieco boli...fuj, konecne je prec, ale farbu som potrebovala.. ☹

lubanka
22. júl 2012

@gelinka75 Myslela som, že pôjdem v auguste - práve kvôli tomu, aby som nemala veľmi čas začať " rozjímať ", či to výjde, či sa zas nesklamem.... lenže v auguste tam majú dovolenku, vravela sestrička, takže až september. Ale možno nakoniec aj dobre, trocha zregenerujem, oddýchnem niekde na dovolenke a potom hor sa do toho.(len aby mi vydržal optimizmus... keď viem, že je ešte čas, tak som frajerka, ale keď sa to blíži, tak mi sťahuje riťku 😀 😀 😀 )

zvolsiinylogin
23. júl 2012

@gelinka75
@azzura
zeny, idem dnes zas testovat, vcera nie vobec, nemam ani testy, tak dnes si zo dva kupim..kupoim pepino a maxa ( rapidclear mi stale nic neukazal a tieto ano), chcem vediet , ci zosilnel dusik alebo...ale to radsej nie, mam nervy hrozne a boli ma odvcera zaludok, ked nato pomyslim... ☹ ☹ ☹