Prvosnažilky po 35-ke
Ahojte, nájdu sa tu nejaké prvosnažilky po 35.- ke, ktoré sa pokúšajú o prvé bábo ? A ako dlho ?
@azzura čítala som si trochu tvoj príbeh, aj to čo ti povedal tvoj lekár a čo všetko si už absolvovala... ja som svojho prvého potomka začala riešiť v svojich 31 rokoch, tiež nebol partner, s ktorým by som ho chcela, a istý nemenovaný lekár mi povedal, že prirodzene nikdy neotehotniem. Tiež ma poslal na laparoskopiu, spravil mi 3 IUI až navrhol IVF, pritom žiadny markantný problém vo mne nebol, možno občas anovulačné cykly, manžel mal dokonca nadštandardné spermie, a predsa ☹ ... pre mňa to boli len stresy, preplakané mesiace, roky, samozrejme sme IVF dvakrát absolvovali, neúspešne ☹ Až nakoniec som si povedala, dosť, prestala som lekárov počúvať a prišlo to samé. Prvýkrát som síce v 11tt potratila, no ani sme sa nenazdali a vyšlo to aj druhýkrát. A snáď to už dobre dopadne, som už v 38tt... a úplne prirodzene!!!!!! Tohto roku som mala 35. Moc držím palčeky, treba občas počúvať aj svoje telo a hlavne sa na to moc neupínať. Lekári tiež nevedia všetko 😉
Ahojte maminky! ja vas chcem velmi podporit, drzte sa, snazte sa, raz to musi prist! citala som si vase pribehy, obdivujem vas za snahu, ze ste vydrzali a mate skvelych manzelov, ktori stoja pri vas. ono sa hovori ze plodnost u zeny po 35tke klesa ale nemusi to tak byt. ja som toho zijucim prikladom 😀 mna mala mama takmer v 40tke. a este po 50tke musela pouzivat antikoncepciu lebo tata bol nejaky moc sikovny.... 😠 držím vám pršteky 😎
@azzura cauko, tak som testovala...ciarka je tam akoze, slabsia o dost, ale je...hm, vobec to nesilnie, ani po dvoch dnoch...bojim sa.. ☹
@zvolsiinylogin cauko, tak zas nic? ☹ ja som to mala takto po et
@gelinka75 je tam, ale slabsia...som z toho jelen, vcera som mala spinenie a dnes kvapku krvi a odvtedy nic, dala som si askorutin, to ze zastavuje krvacanie...aj ked nie je urcene pre tehotne, ale na konovi je o tom pisane, ze to predpisuju...zajtra asi skocim na gyndu..neviem, ci mozem nieco dufat, alebo to vzdat a pockat na mrchu..
nejdem sa nad tym vzrusovat, ze nezosilnela...zeny na konovi odporucaju vyckat tyzden, inac je to minanie penazi a este mi vobec nemeska...mala by prist o dva, tri dni...objednam sa aj tak k dokimu, z kupka som schytala asi infekciu( mam zlty vytok), tak sa hadam za tyzden za nim dopracem a on mi uz povie svoje...( minule bola prva otazka, ze preco robim testy, ked mi nemeska)...tak uvidim 😉
@zvolsiinylogin fu tak sa co najskor daj do poriadku a nemas prave ovulku? aj vtedy byva vytok
@gelinka75 dva dni pred mrchou? asi nie.. 🙂
@zvolsiinylogin a teplotu este merias?
@gelinka75 ten vytok mam zhruba tyzden a mam pocit, ze to aj dost zapacha..nezvyk,aj ked sa kupem kazdy den...inac, ti tvoji dusikovia nezosilnievali alebo jednoducho zmizli? teraz vecer tam nebolo nic...ale nejdem to riesit a penazie na minanie uz nemam ☹ ☹ tak pockam tyzden..ak si nepoziciam a zas nakupim dajake testy.. 🙂 🙂
@gelinka75 nie, teplotu nemeriam, vcera som vstala zhruba o jedenastej...poobede som mala rozsiahle spinenie, kuriozna pricina, uz dva dni som mala zapchu , tak som na zachode poriadne potlacila a dostala som spinenie, dnes sa objavila kvapka krvi...ale zapchu mam stale
@zvolsiinylogin nezosilnievali, potom boli aj taki co zmizli, najprv jasne nabehli do limitu a potom fuc, to som vobec nechapala, nikdy som predtym nemala duchov, ale to mohlo byt z utrogestanu, alebo co, ja neviem, kasli na meranie, nema to zmysel podla mna, navyse ked mas ten vytok, pockaj ci pride mrcha a neskusala si nejake vyplachy?
@gelinka75 nie, a nemam ani prachy, aby som si nieco kupila...zajtra sa objednam k dokimu ☹
@gelinka75 tak to robilo aj mne, ale boli to na figu testy, som objednala z konika, akoze bolo normalne, ze dve sekundy bola ciarocka a potom sa to cele pohlo a farbicka sa vyplavila...som zurila, uz ich nechcem, radsej si kupim drahsie, ale aspon ma nic nenastve 😒
@zvolsiinylogin no, aj ja by som testovala kazdy den, ale niet kvoli comu, teraz nahanam ovulku a zatial nikde 😠
@zvolsiinylogin ked pojdem na ket tak testovat nebudem, aspon mam take predsavzatie, bohvie ci to vydrzim 😀
@gelinka75 a keby si isla k dokimu aby ti povedal, kolko mm mas foliky? inac, my sme zabojovali z minuleho cyklu o ten 19mm, ale dosla mrchana a potom sme to skusali na 6DC, ze dva, tri dni po mrchane sa to moze podarit, a ostal z toho aj tak iba duch.. 😀
@zvolsiinylogin kaslem na lekarov, nechcem ziadneho vidiet minimalne do KET, sice idem na konzultaciu ale dufam, ze nebude aj prehliadka, ten IVF maraton to bolo vecne lezanie na koze
@gelinka75 tebe by to malo ukazat skoro, som citala , ze jedna tu mala 5 dni po vklade, ale bolo to ET a celkom silne...ja neviem, kedy som mala ovulku, takze u mna je problem, kolky som DPO, a podla DPO je taka tabulka na HCG...fertility mi to prepocitava na 11 DC, takze teraz som zhruba 11 DPO, cize hcg by malo byt priblizne 24...alebo som ju mala 13,ci 15 DC a to som 9 DPO az7 DPO, takze hcg by malo byt okolo 15, pripadne menej...stve ma to spinenie, ze som to nechala tak dlho.. 😲
@gelinka75 ti nezavidim, ale pre mimco vsetko...a aj sa zadari podla mna, a myslim, ze aj prirodzene, ty nieco beries, aby si mala ovulku z jedneho vajecnika kazdy mesiac?
@gelinka75 ozaj, kedy sa chystas na KET?
@zvolsiinylogin neberiem nic, ja mavam pravidelne ovulku, len teraz sa sekla asi kvoli tym hormonom co som brala, inak ma stve, ze mavam ovulku tam kde nemam vajcovod, druhy vajecnik mam lenivy, takze bohvie ci aspon niekedy produkuje vajicka, vzdy ked som mala kontrolu tak videla folikul na rovnakej strane
@zvolsiinylogin no ak by si bola tehu tak test ukaze mozno neskor, ale radsej pockaj na mrchu
@zvolsiinylogin az v auguste idem na konzultaciu, tak ako to vyjde tak zacnem pripravu
@gelinka75 hm, a to , ked mavas aj odtial ovulku, tak mas aj vajicko? ci som to zle pochopila?
@gelinka75 nie je to skoro v auguste? ci si davate menej casu, ze keby sa to podarilo prirodzene? no , aspon dovtedy, pokym mas vsetky tie hormony v sebe 😠
@gelinka75 idem ja drahemu zazelat pekne snicky...jaj, keby nam vyslo, ze bude zas oteckom...chcela som mat s nim dieta uz pred styrmi rokmi, ako sme sa spoznali... 😀 😀
@zvolsiinylogin hej aj vajicko mavam odtial 😀 neviem ci ma zmysel teraz snazilkovat, kedze sa mi zda, ze mam stale cyklus blokovany hormonmi, ale to uvidim az ked premeriam cely cyklus 😠 ale snazilkujeme aj tak

@zvolsiinylogin cau, tak vela stastia pri testovani 😀