Prvosnažilky po 35-ke
Ahojte, nájdu sa tu nejaké prvosnažilky po 35.- ke, ktoré sa pokúšajú o prvé bábo ? A ako dlho ?
@azzura no tak to pôjde rýchlo. začiatok augusta konzultácia... aby si v októbri nehlásila, že si tehu 😉 🙂 a my s gelinkou75 ti odpíšeme, že síce s mesačným sklzom, ale pripájaš sa k nám tehotným 😀 😀 už som to naplánovala pre všetky! ruším pôvodný plán smer psychiatria a nastoľujem nový plán smer pôrodnica - v Máji 2013 všetky tri porodíme zdravé deti! To čo to bude... chlapec alebo dievča, nechám na vaších manželov, do toho sa im montovať nebudem 😀 😀 A nevyjednávajte 😀 so slovom kompromis si už netykám! 😀 😀
@lubanka 😀 😀 😀 😀 😀 ok, som vsetkymi 10timi za novy plan, ale stary plan daj iba do suflika, lebo nikdy nevies kedy sa može zijst. Baby ked budete tehu vy tak to sa uz musi aj na mna nieco nalepit 😠 aby sme mali spolocne temy na debaty. Ježiš, to by bolo super, v oktobri budem mat 36 ale ani december by som nezahodila, lebo oficialne som sa mala narodit v decembri, netusim preco som sa už v 7 mesiaci hrabala na tento svet 😅
@azzura @gelinka75 tákže... prepáčte, že som sa odmlčala, ale nabehol ríďo nečakane a potreboval odo mňa nejaké veci, tak som nemohla písať a po práci som letela do CK vyplatiť dovolenku a až teraz som dorazila domov... čo sa týka pôvodného plánu súhlasím, lebo keď budeme mať zo 4deti, tak to bude hotový blázinec... a čo sa za mladi naučíš, na starosť akoby si našla 😀 To že sme všetky októbrové... 😕 to čo to toto? a ešte že 35,36,37r... 😝 ale vy ste vážky a ja som škorpik, ale to absolútne neva... naše detičky budú všetko bujaci 😀 čiže býci, keďže budú májové 😉 Čo sa týka návštevy v kúpeľoch... jasnéééé, ale nie liečenie, veď také mladé, krásne laňky ešte na didžinu patria 😉
a gelinka75 ja som stonky nerobila, použila som farebnú cukrovú polevu a s tou som tam poimprovizovala, predávajú ju v takých maličkých tubách (žltá, biela, červená, zelená). A to čo mi ostalo využijem na vianoce na zdobenie perníčkov 😉 Tak dúfam, že som odpovedala už na všetko, idem ešte raz všetko prečítať, či náááhodou...
@gelinka75 😀 😀 vieš čo by ma strašne zaujímalo? o čom asi môžeš klábosiť s tým svojim imaginárnym bábom 😀 😀 a kto to napísal a jak nato prišiel, že je to dobré 😀 😀 pre koho? no pre tú ženu ... no sotva... jedine ak stojí o to, aby jej lekár predpísal nejaké liečiky chudinke a okolie ju začne brať tak nejak s rezervou 😀 😀 a hlavne prosím ťa pozor nato, aby si nezačala behať po meste s vankúšom pod svetrom, lebo to už je fakt "tenučký ľad" ... 😀 😀
@mo77 ahojki, ako pokracujes? uz sa ti to blizi...kolkateho augusta?
@gelinka75tak som sa zamyslela nad tým prihováraním sa ... myslíš, že to môže tak fungovať? ak si fakticky dieťa vyberá rodičov... ako je možné, že nepríde tam, kde ho túžobne čakajú a urobili by pre ňho prvé aj posledné, ale príde tam, kde ho nechcú a tak potom vyzerá aj jeho detstvo... psychické a fyzické týranie, alkohol a stresy, násilie...to som už samozrejme vybrala extrém, ale tak zamyslela som sa... ale netvrdím, že to tak byť nemôže, asi tomu len nerozumiem 😉
@gelinka75 mne nedávno istá pani povedala, že preto mi umreli deti, lebo si rozmysleli, že sa mi nechcú už narodiť... nepovedala som jej nato nič, ale jej slová ma tak naštartovali, že sa mi zježili všetky chlpy... aj tie, o ktorých som ani netušila, že ich mám 😉 a druhá mi zasa povedala, že počas tehotenstva sa jeden z nich rozhodol, že už nechce byť chlapec, ale chce byť dievča a keďže sa mali narodiť spolu, tak radšej obaja odišli a po týchto slovách som si poklepala po čele a skonštatovala, že toto už hraničí so zdravým rozumom a viac už také premúdrelé počúvať nechcem a nebudem, lebo niekto z nás dvoch je nenormálny a myslím, že ja to asi nebudem 😀 😀 ... ale šak veď každý sme nejaký 😉
@lubanka tak to neviem preco nepride tam kde ho ocakavaju, ja som sa nad tym tak hlboko nezamyslala ako ty, podla mna je to zalozene skor na pozitivnom mysleni, ze si predstavis akoby ze to dieta mas okolo seba a ono sa to skutocne stane ze pride... 😉 no ale to co ti povedali tie zeny je dost necitilve, nikdy by som nieco take nevedela povedat inej zene, lebo to je sama o sebe strasna bolest znasat to vnutorne, nieto este vymyslat blbe priciny...
@gelinka75 no vieš, prvé dni som bola z toho totálne mimo 😠 zlosť, zdesenie... proste som si pripadala jak v tranze, že čo to trepú za voloviny... čo je to za nezmysli, ale potom sa mi to uležalo v hlave a už som sa nad tým iba pousmiala, že niekto sa asi chcel zahrať na ťažkého psychoveštca, či čo a tak trepe voloviny ... a je to aj moja chyba, ja som s nimi nemala vôbec hovoriť, takže som dostala, čo som chcela 😝 a s odstupom času sa z toho rehocem... myslím z tých stupídnych rečí samozrejme 😉 A to čo sa mi stalo... moje vysvetlenie: Pán Božko mal málo anjelíčkov, tak si zobral naších... on nám ich poslal, tak nám ich chvíľočku nechal a keď ich potreboval,tak si ich vzal. Toto je pre mňa jediná prijateľná verzia. A tá mi dáva silu ísť ďalej 😉 A okrem toho ja pevne verím, že čoskoro sa mi moje zlatíčka opäť vrátia. A bude to čoskoro 😉 tak ako sme sa už dohodli ... MÁJ je náš mesiac 🙂 😉
tak, dnes mi fertility odkazal, ze moj terajsi cyklus ma vyjde na 37 DC...v stredu by mala dorazit podla mrchana, bude to 6 dni od vynechania dufiku...tak uvidim....citim sa super, len niekedy ma bolia krize, ale to mam zlu postel...a nic sa mi nechce, ani tie kvety poliat, musim sa hrozne premahat, som leniva ako vos, a to kvoli tomu pocasiu...dnes u nas prsalo poobede, ja som to samozrejme prespala...vidim zeny, ze mate debatu @gelinka, @lubanka ono tam zhora nam nadelia tolko nestastia, kolko ten clovek dokaze uniest...takze, treba sa nanhi spolahnut a vlozit to do jeho ruk, hned bude cloveku lahsie( aspon u mna to funguje)..a uz ziadne depresivne nalady, este sme relativne mlade, mozno to este vyjde... 😅
@zvolsiinylogin ále to bola iba taká filozofická debata s psychologickým prístupom... alebo naopak... 😀 😀
Dobre ranko dievcata

@lubanka super a to si robila jednofarebne? ci ten piestik si mala zlty?