Prvosnažilky po 35-ke
Ahojte, nájdu sa tu nejaké prvosnažilky po 35.- ke, ktoré sa pokúšajú o prvé bábo ? A ako dlho ?
@zvolsiinylogin nemam moja doma nic, pri IVF som testovala ostosest vsetko som minula, ani neplanujem kupit, iba ak nedojde tak este tyzden, ale podla tych teplot to vyzera skor na mrchu 😒 tak ale ja aj predovulacne mam vyssie, tak preto aj poovulacne, ty mas nizsiu BT ako ja
@gelinka75 neviem, ci sa mi to zda, alebo fakt ta moja mrcha blbne...najaku ju mam slabu teraz navecer, alebo sa mi to zda? ja uz som fakt z toho vsetkeho hotentot...tak chceme mimi!!! a moj mi uz stale hovori, ze som v tom, ze sa nam to podarilo...este nevie o mrske, bude sklamany.. ☹ ☹
@zvolsiinylogin no kazdy krat je to sklamanie, raz sa dockame, len musime byt trpezlive 🙄
hello
@azzura no hello...dnes som si pospinkala dobre...ako zijes? mas nieco nove? ja nist, som 2 dc..tak to ide teraz pomaly..
@zvolsiinylogin ja idem dnes na 1.konz. do CAR, takže som nevróz 😀 😀
@azzura ti budu robit vysetrenia? ake?
@gelinka75
@zvolsiinylogin tak baby.....vsetko je na hovno. Dosli sme tam, spisal anamnezu, precital papiere ktore som doniesla od dokiho a ked narazil, že som v 30tke mala submisivny myom, tak sa zastavil a zalamentoval. Samorejme sa pytal, ci mi ho monituruju a a ke som mala vysledky ked mi ho odstranili, samozrejme to som tam nemala. Tak mi zacal vysvetlovat, že tam može byt problem, preco som za 2 roky neotehotnela, že sa mi to mohlo vratit a myom v maternici zabranuje otehotneniu a uhniezdneniu. Ale to musi zistit a ked tam bude tak musim ist na operaciu. Zobral mi krv a stery. Smg nerobil, lebo ze ma 2 cerstve, ked sme boli na IUI tak hned robia aj rozbor. akže ked dojde mrcha pojdem na HP a 30.8 mam dalsiu konz. kde sa dohodneme co dalej, musim doniest celu kartu od dokiho.
Takže od vcera som uplne mimo z toho co povedal
@azzura no konecne sa nieco riesi!! a to mas vo vnutri maternice? ja som mala polyp vonku, tak to bolo robene zvonka...tak ti drzim palce, a keby operacia, neboj sa, da sa to prezit..jaj, konecne sa vam to podari, slava!!
@azzura a taku jednoduchu rovnicu, ze sa ti to mohlo vratit, na to tvoj doki nepomyslel? ci ako mam tomu chapat, ved to by asi napadlo aj sprosteho, ze tam moze byt problem.. ☹
@azzura vidis moja, je to zle, ale dobre ze si isla, som ti davno hovorila, ze si mala ist oni vedia co robia, budeme verit, ze sa myom nepotvrdi a bude vsetko dobre, velmi vam to zelam, je to sok ked to takto povedia, musis byt silna a ist dalej, mozno toto je prave dovod preco sa nedarilo
@gelinka75 hovoril že ho cez UTZ nie je vidno, misi sa dostat cez krcok do maternice. Hovoril vselico a nazorne vysvetloval na obrazkoch, ale ja som nejak bola mimo, ked zahlasil že mozno pojdem na operaciu.
Aj ja dufam, že vedia co robia. Uz nech je 30 aby som vedela co bude dalej.
Ozaj a ty si ako dnes?? bola si uz ci len ides? mrchana?
@zvolsiinylogin vies toto bol uz moj 3 doktor, ten co mi odstranoval myom sa odstahoval a tak som musela hladat dalsieho a potom toho som vymenila za terajsieho, lebo mal velmi neludsky prístup, nik neriesil myom, pritom mali vsetky stare papiere.
@azzura a toho 30.8. ti bude robit aj zakrok? ozaj a na ten myom predtym ti ako prisli, krvacala si? prave sme sa vratili, od 1DC zacinam estrofemom, cakam mrchu kazdym dnom tak to je snad o chvilu (mozno nedojde 😀) potom na 10DC idem na utz a povedia kedy bude vklad a odkedy mam davat utrogestan, embryjka rozmrazuju az v den vkladu a v podstate dovtedy nevieme ci sa rozmrazia a ci vklad ozaj bude, ale pripravu treba spravit aj tak
@gelinka75 super, takže mrchana počkala 😉 . Hej, na myom mi dosli tak, že som stale krvaca a mala som tlaky na P.strane, robili mi utz a videli nejaky utvar a až ked ma ma otvorili tak zistili co to je. potom som chodila kazde 3 mesiace na kotrolu, ale ked som presla druhemu tak uz to nik neriesil. Nie, 30.8 bude dalsia konzultacia, bude mat vsetky vysledky a vtedy sa rozhodne co a kedy spravime. Ja chcem uz ziadost podpisat ☹
@azzura hm aj mne sa spravil myom pri stimulke, ale povedala, ze to je nic, dufam, ze zmizol 🙄 to su take pliagy ze to blokuje vsetko ak to je na takom mieste a ked mas kramy tak mavas normalne? hej mrcha pockala dnes takto http://www.fertilityfriend.com/home/gelinka75
@gelinka75 tak co, este ani dusik? ja by som uz testovala.. 😀
@azzura najvecsie potesenie by bolo, keby bol toto ten problem, a po operacii by sa podarilo prirodzene...inak to ja nevidim 😀 😀
@zvolsiinylogin nie moja, uz sa totalne niekedy citim ze pride, asi do rana dorazi, vyzera to tak, potom zacinam s tabletkami 😝
@zvolsiinylogin ale inak som kupila 2 krabicky mamatestov keby nahodou by som na ket chcela testovat 😀
@gelinka75 testni, a daj vediet...alebo az zajtra, lebo lutealka by mala byt 10 - 12 dni, a ty uz bude zajtra 13, ak sa nemylim 😎 😀
@zvolsiinylogin nieee, lebo ja mavam aj 16 dni 😉 ja uz od pondelka cakam kramy kedy som si bola ista ze na beton dojdu a nic, to podla mna je vsetko z tych hormonov a beriem listovku, ta mi robi zle vzdy
@gelinka75 aj mne robi zle listovka, presla som na femibion 800 , takze pohodicka..
@zvolsiinylogin no toto mam z nudze lebo femibion mi tiez nerobi dobre, mam brutalne hemoroidy z nich 😖
@gelinka75 teraz som pri jednej kocke citala, ze uzivala listovku, vit.E, fytosoju( od 3 DC - 7 DC), a pila alchemilku...a zadarilo sa , uz je v 16 tt....idem aspon na tu alchemilku, mam ju a ten femibion, dokupim si ecko, mam problem s fytosojou, este som neuzivala ani clostil, aby mi neurobila cysty sa bojim.. 😢 a co vobec smies?este som pocula , ze existuje materna, ale pribera sa vraj z nej..
@zvolsiinylogin ...no ja tiež pchám do seba listovku už od oktobra, vitamín E mi predpísal doky len nedávno, alchemilku pijem už asi 4 mesiac a furt nič.....tento mesiac som mala ukážkový, čo sa týka teploty, podľa ovu testov ovulácia bola na 11 den..aj sme sa snažili a nič... ☹((( .... baby ked ovulácia prebehne (podla teploty a testu ) je možne,že vajícko nepraskne ?...nie som v tom este celkom doma....

@gelinka75 mas super grafik, ja som tak max.bola na 36,8 , aj to jeden den...skus este testnut taky nepouzity, tak zo srandy.. 🙂