Prvosnažilky po 35-ke
Ahojte, nájdu sa tu nejaké prvosnažilky po 35.- ke, ktoré sa pokúšajú o prvé bábo ? A ako dlho ?
@klaudia001 niee, ja uz som bola na umelom, tam sa pichaju ihlami lieky, tak som to myslela, ale zial prvy transfer nevysiel a teraz ideme na transfer zamrazenych, mame 5 embryjok 😵
@zvolsiinylogin cauko, tak to som rada že ti to s detmi ide, na synatora musis pomaly a hlavne na neho netlac, sam pochopi co a ako 😉 . To ti verim že v Bešenovej bolo super, jajaaaj 😀
@gelinka75 tak držím palčeky ! nech sa to podarí !
@zvolsiinylogin ale ja som ešte nebola u lekára že sa nám nedarí či čo, sme v začiatkoch, tak to zatial nechávam tak, riešit to začnem po pár mesiacoch
dievčence jako dlho užívate kyselinu listovu ? máte aj nejaké vedlajšie príznaky ?
@klaudia001 ja som ju uzivala cca 1-1,5 ale nemala som ziadne vedlajsie ucinky- Preco???
@klaudia001 tak ja teraz uzivam listovku znova druhy mesiac ked sa to tak velmi odporuca, ale mam z toho dost vyrazne mrchovske bolesti uz od 7DPO a aj silnejsie kramy teda aj bolestivejsie 😠
Ahojte , tie ktoré sa pokúšate o rodinku, nevešajte hlavu, ja som mala syna v 24,5 roku a teraz mám 41 a 7,5 mesačného druhého syna, čiže som to stihla v 40 -tke 🙂 mala som problém so štítnou žlazou už roky, tak som stále na liekoch, snažili sme sa o druhého syna 1 rok , brala som aj kyselinu listovú, pred aj po a beriem ju stále aj počas kojenia...posdstúpila som kopec vyšetrení a pred pôrodom som bola v nemocnici na rizikovom mala som tehotenskú žltačku ( neprajem nikomu svrbelo ma celé telo ), ale syn sa v pohode narodil a mal 3990 g a 50 cm, tak sa nevzdávajte a chodte za svojim cielom, nič nie je nemožné, držím Vám palčeky 🙂
@dada7701 zudan Ahojte , tie ktoré sa pokúšate o rodinku, nevešajte hlavu, ja som mala syna v 24,5 roku a teraz mám 41 a 7,5 mesačného druhého syna, čiže som to stihla v 40 -tke mala som problém so štítnou žlazou už roky, tak som stále na liekoch, snažili sme sa o druhého syna 1 rok , brala som aj kyselinu listovú, pred aj po a beriem ju stále aj počas kojenia...posdstúpila som kopec vyšetrení a pred pôrodom som bola v nemocnici na rizikovom mala som tehotenskú žltačku ( neprajem nikomu svrbelo ma celé telo ), ale syn sa v pohode narodil a mal 3990 g a 50 cm, tak sa nevzdávajte a chodte za svojim cielom, nič nie je nemožné, držím Vám palčeky
Dnes o 11:24 • Odpovedz • •
@azzura lebo som sa tu dočítala že kys. listová oddaluje menzes, ale je to len fáma, ved tu sa človek fakt dočíta také veci, čo sa vobec nezakoladaju na pravde, ja ju užívam presne mesiac a ani som nepribrala, ani žiadne vedlajšie učinky som nemala.....
@gelinka75 som presvedčená ze to neni z listovky, alebo je možné, že tvoje telo má dostatok tohto vitamínu a netreba sa prelistovávat 🙂 , ked ješ dostatok listovej zeleniny a šalátov
@klaudia001 kazda sme ina, takže reakcie na cokolvek možu byt odlisne. Ja z coho som pribrala bola stimulka pre IUI-clostilbegyt a cyklus mi oddialil utrogestan. Ale kys.listova je len vitamin, ten mi nic nesposobil co sa tyka cyklu, akurat sa mi zlepsila plet a vlasy, to si vsimli kolegovci 😀 .
@gelinka75 ☹
@azzura hej, aj ja chcem ist na nich radsej pomaly, ale zachvilu koncia prazdniny a oni pojdu prec, ostane zas pri nom najstarsi, ktory s nim byva...este sa s nimi stretnem raz co pojdeme do bojnic a este by sme chceli zajst na nasu chatu na huby...ku koncu augusta ich chcem pozvat este do kina...takpotom ich uvidim snad az dalsie prazdniny, teda jarne..hadam mi neprasknu nervy a vydrzim to 😀 ale nie, su to zlate deticky a velmi poslusne, da sa s nimi.. 🙂
@klaudia001 moja je to z nej, lebo to mam odsledovane 🙂 robila som taky experiment od oktobra po mesiacoch kedy som brala a nebrala a stale to bolo rovnako 😀
@zvolsiinylogin moja zvladnes to, obdivujem ta. Ja mam len jedneho a teraz s nim riadne trieska puberta, ale to musime vydrzat. Nastastie ja som take problemy ako ty nemala, ale to sa necudujem pri tolkych detoch 😉
@azzura ako si sa s nim zoznamovala? predstavil vas tvoj mm, alebo dajako sama si sa predstavila? a co si povedala na uvod, pripadne tvoj mm? kupila si mu nieco? co take? ja neviem, ci to zvladnem, mam dajaku depku..ako ta oslovuje? mama?
@zvolsiinylogin nase prve stretko bolo take, že som k nim dosla a on bol pri PC, mm nas zoznamil a on mi vykal, ja že tykaj mi a on, že nie, lebo ma vidi 1x. Potom som sa kukla do PC co robi, hral nejaku hru a zacala som sa o nu zaujimat, on mi ju vysvetlil a hrali sme sa. Ked som odchadzala tak uz sme boli kamosi. Ja to mam mozno lahsie, lebo on prisiel o mamu. V rozvedených rodinach je to tazsie 😒 .
Oslovuje ma po mene, ale ked s abavime vseobecne tak ma berie ako mamu.
Hlavne nic nesil, co ma príst príde, bud prirodzena a situácia ti napovie co mas robit. Potom som zacala chodit na víkendy a zacala variť a tým som ho dostala, lebo oni boli dlho sami a chodili sa stravovat babke, takto mal doma servis. Ja som sa strasne bala že bude zly a robit mi zle, ale bola som prekvapena ako ma prijal a doteraz to tak funguje, ja som doma ta dobra a tato ten zly, takže ked doma skríknem tak je v soku 😀 😀 😀
dievčatá po kolkých dnoch si robíte testy ak Vám mešká menzes ?
@klaudia001 ked som robievala tak väcsinou pred a tak to aj dopadlo, teraz mienim robit az ked bude meskat, skoda vyhodenych prachov a tebe uz neskaju? 🙂
nechcela som si robit pred a najako sa potom sklamat či čo, tak neviem , áno meškaju mi 4 dni, ale ráno som mala také 4 bodky nie krvavé ale také hnedé na nohavičkách, a už druhý den mna napína ale neviem či to neni z jedla alebo z čoho, nechcem si vsugerovávat hluposti a tak
@klaudia001 no tak to je dobra sprava, test ti to uz ukaze, vyskusaj 😉
to fakt ? ved takto skoro ? ja si skorej myslím že mna napína z prežranosti, občas sa prepapám 🙂 a to poriadne 🙂 , a to špinenie neviem, ved to nemá byt a jaký test je ten NAJ ? sedím v robote a nemožem dat do seba kávu to isté aj včera dopila som ju o jednej poobede, neviem či to nebude choroba, hlava mna bolí už pár dní ako psa, skorej si myslím,, že na mna ide chripka či čo 🙂
@klaudia001 mamatest.....kup, urob, ukaz 😉
oukej bude mamatest, ale až zajtra, lebo dneska nepojdem ani na obed, šefka si na mne dneska zgustla a navalila mi vela práce, nejaká je divná, asi si neza.....al 😀
jo, zajtra rano čakame na foto 😝
@azzura bré ránko, kupila, urobila a tá druhá čiarka bola taká veeelmi slabulinká, hm ale to čo sa ponáralo, tak tam bola taká vatička odláčená, mamatest nemali , toto je nejaký švajčiarsky a celá tá tyčinka je uplne ohybná 😀
@klaudia001 ahojko, neva ze bola slabunka, hlavne ze bola.....ak bude silniet, tak si tehula 😉

@zvolsiinylogin nijako to nevyzera 😠 dnes mam 1DC takze som zacala brat estrofem na sliznicu o 10 dni mam kontrolu utz kvoli vyske a povedia mi termin KET, takze pokracujeme v snazeni 🙂