Prvosnažilky po 35-ke
Ahojte, nájdu sa tu nejaké prvosnažilky po 35.- ke, ktoré sa pokúšajú o prvé bábo ? A ako dlho ?
@klaudia001 gratulujem, ozaj fakt ziadne priznaky?? Ale meskalo ti?
@azzura prišli na mna obrovské bolesti bruška a odišlo to ☹ , lekár mi povedal, že to sa stáva ☹ , tak si plačem a plačem a pijem ani neviem čo, toto je nepekný den a my sme sa tak tešili, velmi vela, ani neviete ako........je mi stále do plaču, oči mám napuchnuté, pár dní sa tu neukážem, ahojte ☹
@klaudia001 coo? ☹ drz sa, bude to dobre a cas tu bolest zmierni, budete moct skoro snazilkovat znova
@klaudia001 ti verim...aj ja som si poplakala..to pomoze
@gelinka75
@azzura
zeny a inac ako? ako pokracujete? my sme sa s drahym konecne dostali do nasho podniku v meste, taky barik, kde sa nefajci, bolo tam prima, taka pripomienka na nase prve stretavky...akoby sa cas zastavil a bolo to ako pred rokom (minus dajake mesiace), aj sme si zaspominali... 😉 teraz je vacsinou s detmi, ale prazdniny nastastie koncia, tak hadam ho budem mat pre seba castejsie uz...na jesen budeme mat prvu dovcu spolu, pojdeme len na chatu na tri dni, hrozne sa tesim...nechcem mu hovorit, ze som moc zalubena, takych bab si uzil urcite dost, ale som hrozne do neho..ked sme boli na plavoske, kukali po nom dajake aj sa rehotali,ledva na nich pozrel...taky benjaminko, je velmi atraktivny( to som pocula ako nezavisly koment o nom), baby sa nanho lepia ako vcely na med...inac je to aj dost otravne mysliet na to, ze ktora ho dostane, ked bude krajsia a mladsia....bojim sa o neho ...a to som ho najskor nechcela, lebo je prilis pekny a z bab by si mohol vyberat.. ☹ ☹
@zvolsiinylogin moja, nemysli na take veci, ved si vybral teba 😉 . Tak si to uzivaj a hlavne nerob blbosti, lebo to chlapi neznasaju. Uzis i dovcu. Ja odchadzam vo stvrtok do Tatier, konecne dovolenka, lebo mi uz z roboty hrabe.
@klaudia001 drž sa!!!
@azzura tatry by som aj ja brala, niekedy snad nabuduce..
@zvolsiinylogin už sa tešim, lebo už v parci som zúrivá a potrebujem pokoj, najradsej by som uz do prace nesla, strasne ma to tam vytaca, hlavne ked musim riesit blbosti a tych je cim dalej tym viac 😒 .
čáááááute dievčatá!!! oddychnutáá, nasatá novým elánom a pozitívnou energiou sa hlásim! Mám toľko energie, radosti a chuti do života, že vám môžem rozdávať plnými priehrštiami!!! kto chce? dám...!! Mali sme úžasnú dovolenku, Bóže, vôbec sa mi nechcelo vracať. S manželom sme si užili do sýtosti mora, slnka, zmrzky, fajnej zmrzlinky, západu slnka a romantiky a potom fantastický keksík 😉 😝 pred odchodom som sa bála, že práve počas dovolenky dorazí mrchaňa a ona nedorazila 🙂 dokonca nedorazila do dnešného dňa (znova mešká, už cca dva týždne), takže som si v pohode užívala. A čo vy ako sa máte?
@gelinka75 jéj už si nabehla na prípravu na KET! súúúper, teraz to určite dopadne dobre. Vieš čo niektoré baby hovoria, že ak to má byť tak bude, či odpočívaš alebo nie... neviem. Ja som predtým (1IVF) odpočívala, spala a dávala si veľký pozor čo robím a chytilo sa. Potom som pri KET (4X) chodila do práce, neostala doma a ani jeden deň a nič. Pri 2IVF som ostala doma 2dni, z toho som jeden deň ležala a potom už fungovala normálne a znova nič. Tak neviem ako ty, ale ja som sa tiež rozhodla, že keď pôjdem na KET minimálne 1týždeň ostávam doma a dávam si vééééľký pozor... a keď sa nechytí, aspoň budem mať pocit, že som z mojej strany urobila maximum. 😉
@azzura dakujem za podporu, už som na tom lepšie asi to takto malo byt, no ved sa nám to podarilo aj na prvý šup, 😀 , ani som nezistovala kedy mám plodné dni..... už sa dokážem zasmiat, su aj ovela horšie veci na svete.....a ženy , ktoré sa snažia dlho, dlho, predlho ......treba si ten smutok odplakat a život ide dalej, tak všetkým príjemné plodenie 😉
@zvolsiinylogin nooooo veru pomohlo, už sa mi dokonca vyčaril aj usmev na tvári, ved sa nám to podarilo na prvý šup a to bez počítania plodných dní a všetkých tých grafov a počítania a liekov, čo už stalo sa, ved su na tom ovela horšie než ja.......všetkým hlavu hore a usmeeeeeeeeev 😉
@azzura no áno mala som energie... ale teraz mám aj vrtuľu v zadku 😀 😀 😝 a určite to nemôže byť nič iné (to by musel byť priveľký zázrak a ja nemám také šťastie, mne sa také veci nestávajú, ja si musím všetko riadne vydupať a vydrieť a vybojovať do poslednej kvapky potu a krvi 😝) iba mi tá potvora znova dáva najavo aká je to veľká pani a že to ona rozhoduje kedy si dorazí... nie nadarmo má také výstižné pomenovanie, že "mrcha mrchavá" 😠
škoda, ja som si myslela, že keď dorazím tak tóóľko noviniek sa na mňa vysype a nie že hláška typu "u nás nič nové, klasika" 😒 ale na druhej strane vždy lepšie ako nejaká katastrofa, že 😝
@azzura moment na aké HP, čo to znamená??? potom sa dohodnete čo ďalej? ty si mala ísť na tú konzultáciu, keď som odchádzala, ty ešte nevieš ako budeš pokračovať? (prepáč, viem že možno v tých starších správach si niečo napísala, ale mne sa nejak nechce stopovať, kde to je)
Je super, že si idete vyvetrať hlavy do Tatier... dúfam, že zrelaxuješ aspoň tak ako ja 😉 rozdýchaš prípadné problémy a neúspechy a verte alebo nie, aj mne chýbali tie mini pokeci s vami 😉 aj keď nie každý deň na "trkotanie" výjde čas, ale tým, že si tu vymieňamé aké-také info, určite nás to niekam posunie a ak aj nie, tak aspoň povzbudí v prípade neúspechu a každopádne každá z nás hneď nemá pocit, že iba na ňu sa vysypali všetky krivdy sveta 😉
@lubanka meska? a testik sa dala?
@zvolsiinylogin ahoj uz to mame za sebou a uz sme aj doma,polezali sme si 5 dni pred porodom a 6 dni po porode, nakoniec bol cisarsky,malemu sa tak pacilo v brusku ze sa tam ulozil tak,ze nemohol vyjst,ale skoncilo to vsetko ok,hoci mamka bola a aj je este bola ale co uz🙂 a ty ako?ja tu dnes po dlhom case🙂
@mo77 to som rada, ze to mate takto stastne za sebou...daj foto malinkeho 😉 my pomaly, zatial stale nic, este stale vo faze snazenia, raz to uz bolo nadejne, ale zle to skoncilo...mavam trochu z toho niekedy depku, ale zivot ide dalej..som povedala, ze uz netestikujem, ide to hrozne do penazi, radsej pockam, kym vynecha, tak cakam koniec mesiaca...mas chlapca alebo dievcinu? a meno? 🙂
@zvolsiinylogin mame chlapca richarda,fotku prepac ale nedam,mame s manzelom taku zasadu ziadne foto na internete,ale je zlaty,ako vsetky deti🙂je tazke nato nemysliet ked nieco clovek chce,skocte na dovolenku a prestan sa sledovat,viem lahko sa mi to hovori ale my sme si tiez preskakali,kym sme prisli k nasmu drobcovi,povedal som si,ze bude len tak ako ma byt a prestala som sa kontrolovat,sledovat,budem na teba mysliet a drzat ti palce,velmi prajem vsetkym,aby mohli zazit ten pocit " wau som tehotna co mam robit?"v takom soku som bola ja,ked som sa to dozvedela🙂
@zvolsiinylogin nie nedala a ani nebudem testovať, už som si za tie mesiace zvykla, že keď mešká... tak mešká a potom aj tak dorazí... necítim sa ako tehu... už viem ako mi býva, keď som (už som si to odžila zopár krát, takže viem... a na mne je to aj hneď vidieť, skôr ako to ja zistím, okolie mi hneď povie, že som sa výrazne zmenila a mávam hrozné výkyvi nálad, chvíľu sa rehocem ako kobyla 😀 a hneď nato revem akoby sa mi zosypal celý svet 😝 a mávam zakaždým hroznú chuť na uhorky a kyslú kapustu, zhnusia sa mi okamžite cigarety a nemôžem cítiť nič sladké... hneď od začiatku a teraz nič také nebadám) takže zbytočne nebudem míňať peniažky a dávať si plané nádeje... aj tak by to bolo iba sklamanie... prestala som už merať teplotu, sledovať ovulku... začala si užívať život so všetkým čo k tomu patrí 😉 dúfam, že mi to dlho vydrží, kašlem na stresovanie, príde čo má a ak nepríde... ušetrím si kopec sklamaní a sĺz... 🙂 😉
😀 😀 😀 pekne som to napísala 😀 😀 😀 dúfam, že zo mňa nevylieza iba dovolenková eufória a po týždni nebudem ako chodiaca depka 😀 😀 s chmúrnymi myšlienkami, slzami v očiach, teplomerom v jednej a ovu testom v druhej ruke 😀 😀 a že nebudem dookola omieľať " všetci sú už tehotní iba ja nie, ja som asi nejaká nedorobená alebo čo, keď sa mi stále nedarí ..." 😝 😝
@lubanka nie, dobre sa to cita aka si nabudena, ja mam pocit dnes, ze aj nohy taham za sebou o pozitivnom mysleni ani nehovorim 🙂 dala som si hrozno, skusim zajtra tie gumene, muz ich furt vyjeda a teraz ich zozral ako na potvoru vsetky, tak kupim, uhorky mam tiez ale kysle moc nie su, svokra robi hnusny nalev na ne 😒
@lubanka moja, z teba ta energia srsi...nebojkaj, nebudes chodit s teplomerom a ovu testami tak skoro....aj ja som sa na merania zas vyprdla, odkedy som nasla rano 36,5, tak uz cviem, ze je to nanic teplota, ze som nizko, iba co by som si pilila nervy nadarmo...mozno dalsi cyklus bude uspesnejsi...som nevedela, ze fajcis...kolko asi toho stiahnes za den? ja som na odvykacej kure, tak to aj teraz so mnou vypada....mam take slabsie abstaky, ale bolo aj horsie....teraz to davam na 10 az 12 denne, niekedy sa podari aj 15...ale uz nie 30 ako prv..
@mo77 nech je syncek zdravy a nech sa mu v zivote dari....jaj, musel to byt UZASNY pocit, ked si sa to dozvedela!!!!! ved dufam, ze aj ja sa dockam...a mas nieco na brusku z toho cisarskeho? akuratne minule na plavoske sme sa o tom s drahym bavili, ze vidno, ake zeny maju zahojene rezy po cisarskom...no ti poviem, nic moc, upne zdeformovane brusko...ci to nie az take?

@klaudia001 tak to ti nic vidiet nebude...vidno od 5 tyzdna..