icon

Prvosnažilky po 35-ke

dada7701
11. apr 2012

Ahojte, nájdu sa tu nejaké prvosnažilky po 35.- ke, ktoré sa pokúšajú o prvé bábo ? A ako dlho ?

mates777
25. apr 2012

@azzura no to ti poviem, teda ta baba musela mat sakra dobru psychiku...ale hlavne je , ze jej to vyslo!!!!
Neboj, mam taky vnutorny pocit, ze my to budeme mat za sebou co-nevidiet 🙂
TAK SOM SA ROZHODLA!!!! 😀

azzura
25. apr 2012

@mates777 úžasne, tak budem verit tebe 😀 . Mne sa to IUicko zappacilo, ja sa musim spytat dokiho ci nemožem ist 2x v tom istom cykle. Vcera som citala že jedna babab v prahe tak bola...aj pred aj po ovulke, ktovie ci to robia na SR aj. Myslim že vtedy by to vyslo.....kedze sme obaja uz ok, tak si myslim že mam problem s plodnym hlienom, čiže nemam žiadny a to IUI je pre mna super, lebo ti to naiplatuju hned do maternice

azzura
25. apr 2012

sorry za preklepy, ale šefka mi to beha ako straka

mates777
25. apr 2012

@azzura ??? fu o tom som este nepocula, ale kazdopadne sa opytaj dokiho..kadejake pripady su...napr. moja kamaratka bola na IUI a taktez na IVF a nepodarilo sa im to... Potom nejako mala prvy krat sexik s priatelom cez menzes a ona otehotnela, takze asi na tom nieco pravdy bude, ze v niektorych pripadoch sa neda drzat podla ovulacie

azzura
25. apr 2012

@mates777 my sme už tiež skusaki sexik cez mrchu, bol to masaker, ale skusili sme.....ja ked nieco vygooglim tak potom skusame 😀 😀 😀 , nikdy nevieš čo zaberie 😀 😀 😀 . No vsak ked pojdem po recept na stimulku tak sa ho spytam. Ved su to nase peniaze, tak čo..............

mates777
25. apr 2012

@azzura no ty si presne ako ja, ale v podstate su asi vsetky zienky tu rovnake a skusaju aj nemozneeeeee 🙂
no ja si pockam co povie tebe doki, ja som v centre este len taky novacik a hlavne som nesmierne stastna ze moj chlap tam nakoniec po mojom niekolko rocnom zobroneni isiel 🙂 ale urcite sa popytam aj ja na taketo moznosti....

azzura
25. apr 2012

@mates777 moj mm je super, ten prvy siel na smg, lebo sa bal ci on nebude ten kazivy, nakolko ma 45...ale vysiel z toho ako 20rocny 😀 😀 , ja som ta kazova 😠 . Neva, musime bojovat, hlavne že nema problem podstupovat vsetky moje výmysli.

Asi ten tvoj ta nechce stratit, atk sa rozhodol svoju jesitnost a ego dat do ustrania.

mates777
25. apr 2012

@azzura xixixi aj moj ma 45 🙂 on je proste strasny a uz som zistila pri prvej navsteve v CAR v com to vsetko je...on sa totiz nesmierne boji doktorov a to je chlap ako hora...aj na spermiogram 1x som bezala s tovarom v tegliku ja 🙂 Otras zazitok...v CAR mame velke stastie ze sme natrafili na doktorku, ktora ho odhadla a riadne s nim laškuje a sranduje (moj je tiez taky vtipalek)
No ale tak uz tam bol so mnou a to je hlavne...este si aj srandu robil z toho ze ma ako ich on nazval grbate spermie🙂 no proste kopec srandy, tak dufam ze tie najblizsie slzy budu od radosti a dojatia 😎

azzura
25. apr 2012

@mates777 moj bol 1x tak vystresovany, že som musela dohodnut že to donesieme z domu.....tak sme dostali instruktaz že kedy robit, ako, v akej teplote skladovat a atd 😀 😀 . Potom bolo obdobie stresu, že ked som dosla od dokiho aten povedal že sa mame snazit, tak moj tak strasne chcel až to neslo a to sa stalo viac krat. Tak odtedy mu nehovorim nic. teraz ked sme sli na IUi, tak som mu hovorila že o nic nejde, len sme dosli okukat situaciu, nech nestresuje....lebo som od jednej baby pocula, že dosli na zakrok a muž nemohol a tak sa otocili domov. Vraj my sme nežne pohlavie 😀 😀 😀 😀 .

mates777
25. apr 2012

@azzura no presne aj ja som to 1 x niesla z domu a taktiez to bol aj ked doma, ale stres...no a v CAR ma teda riadne prekvapil, pretoze som na ,,odber 🙂,, isla s nim...
a on si to prosim pekne zacal fotit ze si musi porobit foto z tejto utulnej honiarnicky...myslim si, ze vo vacsom strese som bola ja ako on...
tak ale dufam ze to takto bude aj pokracovat, ze sa uz cez to preniesol a bude to brat ako beznu vec velmi potrebnu pre nas momentalne ked sme sa na to dali...
Ja inak fakt mozem pisat knihu o vsetkom od zaciatku nasho snazilkovania 😎

azzura
25. apr 2012

@mates777 to asi vsetky može vydat knihy 😀 . vcera mi mm referoval, že jeho kolega 30 rocny bol zhrozeny že jeho kamos ide na umele a musia calovat 2000Eur a este sa to nepodari. A moj na to, že to je zivot. jasne, ked ten jeho kolega ma naruziach ustlane a ma super zivot, on neriesi problemy on si ich vyraba. On o nas nevie. Iba sa pytal mojho ze ci chce dieta len preto že chcem ja, vsetci si myslia že ked som o 10 rokov mladsia tak si chcem tak udrzat chlapa a pritom on je viac nazhaveny na babo. Doma mame pubertaha, lebo moj muž je vdovec, ako 36 rozny ostal sam s chlapcom.

maznacik40
25. apr 2012

@mo77 blahozelam prajem vela zdravicka

mates777
25. apr 2012

@azzura bozeeeee to je otras tito ludia...ani moj to nikomu nepovedal...a mysli si, ze ani ja nie ☹
moj je rozvedeny a mame doma aj my 22 rocnu vysokoskolacku 🙂
Aj moj miluje deti a uz riesime aj adopciu...myslim si, ze keby babo nechcel, tak by nikdy nesuhlasil ani s adopciou ...a tak vsetkym o adopcii hovori, cize vsetci vedia ze tuzi po babatku...
Na ludi sa treba vykaslat...ti ti na chlebik nedaju...a nech si myslia co chcu... Hlavne je, ze sa s mm mate radi a a ze je vsetko tak ako ma byt 🙂

azzura
25. apr 2012

@mates777 tak to uz mate doma super, ked mate 22 rocnu. My mame 16 pubisa, je prvak na SŠ ale ta ho moc nebavi, tak musim robit furt krik, lebo mna posluchne hned a tatka odignoruje...vraj ja som autorita. Vie, že tatko len slubuje ale aj tak nic nespravi a ja hned riesim 😀 😀 necakala som že budeme mat taky super vztah, ale babo je babo...vzdy som chcela aspon 2, ale co uz ked ten spravny chlap nebol. Neboj, dockame sa.....budeme 40 rocne maminky a 50 rocny tatinkovia 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 .
U nas som ja ta co nechcem zatial uvazovat o adopcii, najprv chcem skusit vsetko možne a dostupne a ked nie, tak sa s tym zmierim a budme si uzivat, ved chalanisko uz bude dospely

mates777
25. apr 2012

@azzura je to super a krasne , ze mate pekny vztah s pubosom 🙂 aj ja musim povedat ze ta moja povie o mne ze som ta najlepsia macocha na svete... 😀 mame pekny kamaratsky vztah...
My sme uz davno chceli no mne stale vrtalo v hlave, ze este treba skusit umele...no a kedze som chlapa presvedcila tak uvidime co vyjde ako prve...kedze adopcia je velmi zdlhavy proces...pokracujeme aj v tom...sme sa smiali, ze nakoniec si adoptujeme nejake babo a ja do toho ostanem aj tehula... 😀 😀 😀 😀

azzura
25. apr 2012

@mates777 noo, to sa ale bezne stava, že tehu nebudes vediet byt a ked si adoptujete, tak hned ostanes tehu 🙂 jej, tak hned budu spolu vyrastat 🙂 Chcete male babo? Teraz vo februrari ked som bola v nemocnici, tak na izbe so mnou bola baba co riesi adopciu a že ked chceme male babo tak že cca do 2 rokov a ked si chceme vybrat aj pohlavie tak viac. Tak ty možeš byt cochvila ja babka 🙂
My to nase dieta budme pouzivat ako mememnto pre nasho pubisa. Moj bracho to ma rovnako mali malu ked Domca mala 15 a vtedy zistila že co to obnasa mat dieta a tak sa radsej vyvarovala sprostostiam 😀 😀 😀

mates777
25. apr 2012

@azzura no babka dufam, ze nie...Lucka studuje a tak nech je to vydrzi co najdlhsie 🙂
no a adoptovat by sme si chceli tak do tych 3 rokov...uvidime co bude... 😅

azzura
25. apr 2012

@mates777 je jedno ci dievcatko alebo chlapceka?? Aj roma 😎 . Nie, byt babkou ty est neprajem ale fakt neprajem, dievca musi vystudovat a uzit si zivot, lebo potom dojde realita 😀

mates777
25. apr 2012

@azzura presne tak, dievca nech si este uziva zivota kymsa da🙂 no a radsej by som dievcatko adoptovane, neviem mozno zmenim nazor aj v paieroch mam ze aj aj ......no a biele a zdravucke 🙂
teraz chodim na tu psychologicku pripravu a je to dost narocne na psychiku....ale v priebehu tychto sedeni udajne vela parov zmeni svoje poziadavky na babo ktore si chcu adoptovat...tak uvidime, ale v ziadosti mam ze biele babo do 3 rokov, na pohlavi nezalezi (avsak mohlo by to byt dievcatko )

azzura
25. apr 2012

@mates777 takže vy už chodite na sedia a kebyže sa vam zadarí, tak to zrusite?

mates777
25. apr 2012

@azzura no chodime...ale este sme boli len 2 x ale uz mame za sebou aj prvu navstevu zo socialky a vsetky tieto procedury zaciatocne...
no a ja ani neviem co by sme urobili...ale asi by sme to odlozili ... vela sa o tom teraz bavime a kedze vieme ze aj jedno aj druhe je dost zdlhava zalezitost...tak je to velmi tazke, resp. bolo by to velmi tazke rozhodnutie...

azzura
25. apr 2012

@mates777 a vam co povedali, že ako dlho musite cakat na babo

mates777
25. apr 2012

@azzura no tieto psycho sedenia trvaju cca 3 mesiace a potom si uz oficialne v poradovniku...no ale je strasne vela cakatelov takze to moze trvat aj do dvoch rokov ☹

azzura
25. apr 2012

@mates777 aha, takže až po ukončení psychotestov vas daju do poradovnika, dobre som pochopila. JAAAAj moja, dovtedy budes aj 2x tehu 🙂

mates777
25. apr 2012

@azzura noooooo to dufam 😀

azzura
25. apr 2012

@mates777 dnes mam dlhy den, ma do 16.30 porazi. Ale tesim sa k rodičom , tato ma 76 rokov

mates777
25. apr 2012

@azzura to ti ubehne ako voda....ved uz su skoro 2 hodky 🙂

azzura
25. apr 2012

@mates777 ale ked sa tvaris že robis tak ti moc rychlo neubieha cas 🙂 🙂. Ozaj, v pondelok idem kuk kamoskinko maleho, co mam kupit, ked maju vsetko?? Tato moja kamoska otehotnela na mojpopud, este jej partner nechcel dieta, lebo je od nej mladsí, tak som ju nastrasila aby nedopadla ako ja, že sa rozhodnu pre babo a nebude sa dat. Tak nakoniec pristal, prestali si davat pozor a na 3 cyklus bola tehu

mates777
25. apr 2012

@azzura no mi nieco hovor o tvareni sa na pracovne vytazenu zensku....🙂 by ma zabili keby vedeli kde sa poflakujem cely den po akych strankach....
no a ako darcek pre maleho...no to je tazke...asi by som sa jej opytala co potrebuje aby si nekupovala nejaku hlupost 🙂
to sa im siper zadarilo na 3 pokus....hmmm aj nam by sa mohlo max. na 3 pokus IUI 😎 to aka by bola šupa.....

azzura
25. apr 2012

@mates777 som sa jej pytala a že nič, tak asi kupim nejaku hracku. No, niekto ma stastie, vsetci okolo su nejak plodny, len mna to nejak obchadza. Bože kolko brúch som pochytala 🙂