icon

Prvosnažilky po 35-ke

dada7701
11. apr 2012

Ahojte, nájdu sa tu nejaké prvosnažilky po 35.- ke, ktoré sa pokúšajú o prvé bábo ? A ako dlho ?

lubanka
22. aug 2012

@gelinka75 no vieš čo, normálne som z toho mimo... 5ks a ani jedno ☹ 😠 a ináč to s tými liekmi napadlo aj mňa... aspoň taká malinká náplasť 😒 koľkáte IVF už budeš teraz absolvovať? joj do frasa... ten plánovaný máj sa nám začína nejako rúcať 😠 😠 najprv ja (keďže v centre majú dovču, musela som KET posunúť) a teraz ty... 😠

gelinka75
23. aug 2012

@lubanka no vidis, dnes mi je uz o kusok lepsie, zacina ma pobolievat podbrusko asi mrcha pride kedze som vysadila lieky, ja uz nestiham maj 😀 dame novu ziadost a pojdeme do 2.IVF, ty si mala teraz tusim tiez druhe, ze?

azzura
23. aug 2012

@lubanka jej, kebyže viem že si tak blizko tak dame rande 🙂. Neva, nabuduce. O htl. kontakt som pocula, ale my sme chceli turovat a nie behat autom po okoli.

azzura
23. aug 2012

@gelinka75 moja??? žiadny mrazacik nevydržal??? jaj bože.... .

gelinka75
23. aug 2012

@azzura no ani jeden ☹

azzura
23. aug 2012

Od utorka som uz doma, ale som totalne unavena. Vcera sme boli so synom na operacii nosa, sedela som 3 hodiny pri posteli a utierala krv a presviecala ho že musi ležat, mm nemsi krv. Chcela som ho nechat tam, ale mm že nie.....a aj tak to dopadlo, ma 16 ale chova sa jak 5 rocne decko....v noci si vybral z nosa tampony, tak sme riesili prud krvy, ktora bola v sade....strasne som kricala. Dnes isli na kontrolu...
Zajtra idem na HP, vcera dosla mrchana

azzura
23. aug 2012

@gelinka75 ides na 2.IVF??? ci??

gelinka75
23. aug 2012

@azzura idem 7.9. mam konzultaciu a chceme podpisat novu ziadost, tak mozno nam obom to vyjde narovnako

lubanka
23. aug 2012

@gelinka75 no áno, ja som teraz absolvovala 2IVF... poisťovňa mi druhú žiadosť schválila za 2týždne (pri prvom som čakala skoro 2mesiace!!) celkovo 2IVF išlo oveľa rýchlejšie ako prvé... možno ani tebe to nebudú naťahovať...

gelinka75
23. aug 2012

@lubanka som zvedava, lebo vszp teraz schvaluje za 2 mesiace co je teda dost, mozno aj na vianoce nam to vyjde

lubanka
24. aug 2012

@gelinka75 hmm... ja mám dôveru a tá mi to prvý krát tiež hrozne dlho držala... ale myslím, či to náhodou nebolo tým, že som žiadosť posielala v septembri... vieš koniec roka, vyčerpané limity atď... teraz som ju posielala hneď začiatkom februára a bola vybavená skoro obratom.

gelinka75
24. aug 2012

@lubanka my sme prvu ziadost posielali v polke marca a az zac maja to bolo odsuhlasene, takze tiez dlho 😠 nevadi aspon si oddychnem od tych hormonov

azzura
24. aug 2012

@gelinka75 cauko, ja som dnes bola na HP a konz. mam 30.8. .....už aj mna to napadlo, že možno budeme spolu stimulovat 😉

lubanka
24. aug 2012

@azzura @gelinka75 pozývam vás k nám na jarmok... dáme si burčiačik, keď už sme oslobodené od "medikamentov" nech si pečeň veľmi nezvyká, že bude zaháľať 😝 😝 čo vy nato? a na "pravý Skalický prdelník" 😀 😀 aby aj kilá nezaostávali 😝

lubanka
24. aug 2012

" E.T. volat domú..." 😲 😲 je tu niekto...??? idete alebo idem sama? 😕 😕 dobre, ako chcete, ale aby ste potom nevraveli, že som vás nezobrala... 😀 😉

gelinka75
24. aug 2012

@lubanka si mooooooc daleko, ale dakujem za pozvanie, my ideme zajtra na 1 den do Madarska 🙂

azzura
24. aug 2012

@lubanka ja som domkaaaaaaaaaaaa...............dojdi pomoct upratat, uz som navarila a požehlila, este periem 3 pracku 😀 . Bleeeeeeeeeeeeee v pondelok opat do prace 🙄 😅 😠

lubanka
24. aug 2012

@azzura keď ochutnám burčiak, utekám vykopávať zemiaky (naši si asi myslia, že keď nasadia 2metráky zemiakov, tak neskutočne véééľa ušetria 😒 ) ale večer sa zastavím a doupratujeme spolu... a neper! zasa si narobíš žehlenie 😀 😀

azzura
24. aug 2012

@lubanka fuuu, aj nas cakaju zemiaky....budes v smunku tak dojdi potom aj k nam 🙂 potom dame vinco, alebo domace 😀 😀 😀 😀 😀

gelinka75
24. aug 2012

@lubanka @azzura svokra uz nasilu vykopala zemiaky, neviem naco, uz tyzden s tym otravovala muza, tiez ma len kusok a starosti okolo toho, my sme dostali cele vrece od muzovho kolegu zadara takze neoplatilo sa? 😀

azzura
24. aug 2012

@gelinka75 to povedz mojmu mm, ja tiež hovorim že sa cokolvek sadit neoplati, akurat je s tym kopec roboty. Mne uz rajciny idu krkom....urobila som aj pretlak a este premyslam nad kecupom, ale nejak sa mi s tym nechce babrat a k tomu je este taky hic vonku

lubanka
24. aug 2012

@azzura 😀 😀 😀 o.k. dohodnuté 😉 a ináč presne to isté mám ja s rajčinami a cuketami!!! už to nemám ani komu rozdávať, lebo každý má toho už vyše hlavy a mne je ľúto to nechať pokapať, keď sa okolo toho človek narobí... asi sa nato všetko vy.a.am...

azzura
24. aug 2012

@lubanka ale priprav sa u nas na dolnakoch je strasne teplo, bleeeeeeeeeeeeee

lubanka
24. aug 2012

@azzura no možno nejaké to sádielko stopím... 😝 😝 ono to už dorazilo aj k nám... takže som už pomaly aklimatizovaná... neboj nič 😉

azzura
24. aug 2012

@lubanka ok....dones plavky, dame virivku 🙂

lexus77
25. aug 2012

@lubanka ahoj ...ty pochadzaš priamo zo Skalice?

lubanka
25. aug 2012

@lexus77 ?? nie, prečo?? 🙂

mates777
26. aug 2012

@azzura @gelinka75 @lexus77 Ahojte zienky, dlhsie som sa tu neukazala, ale uz som zase tu...
Takze Vam podavam kratke info o mne:
som v stimulacnej faze pred IVF co znamena ze si picham 2 injekcie denne...ale gelinka 75 to uz pozna.... odber vajicok bude cca 5.9. dalej neviem....
co mate nove? ako sa mate? ako sa vam dari? nieco som si precitala, ale je toho dost vela...
dufam len, ze ste dalej naladene a neklesate na duchu 🙂
Budem rada ak sa ozvete 🙂

gelinka75
26. aug 2012

@mates777 ahoj, dlho si tu nebola, takze pokracujete uz v stimulke? drzim palce aby to vyslo hned na prvy krat 🙂 ano uz to poznam, je to narocne, my zial musime ist na druhy pokus

klaudia001
27. aug 2012

ahojte, tak ja som sama od seba bola na hematologickom vyšetrení aj priatel bol / tak pre istotu 🙂 /, a ked som vysledky priniesla svojmu dr., tak pozeral ako puk, že odkial to mám, že on ma na nič neposielal, po tejto stránke som zdravá, neviem či si mám vybavit aj to imunologické vyšetrenie, nevie mi niektorá prosím povedat kde to robia ? či v BA alebo inde ? mala som v 4 týždni samovolný potrat / nooo a už si užívame nanovo už 4 den 😀 /