Prvosnažilky po 35-ke
Ahojte, nájdu sa tu nejaké prvosnažilky po 35.- ke, ktoré sa pokúšajú o prvé bábo ? A ako dlho ?
Od utorka som uz doma, ale som totalne unavena. Vcera sme boli so synom na operacii nosa, sedela som 3 hodiny pri posteli a utierala krv a presviecala ho že musi ležat, mm nemsi krv. Chcela som ho nechat tam, ale mm že nie.....a aj tak to dopadlo, ma 16 ale chova sa jak 5 rocne decko....v noci si vybral z nosa tampony, tak sme riesili prud krvy, ktora bola v sade....strasne som kricala. Dnes isli na kontrolu...
Zajtra idem na HP, vcera dosla mrchana
" E.T. volat domú..." 😲 😲 je tu niekto...??? idete alebo idem sama? 😕 😕 dobre, ako chcete, ale aby ste potom nevraveli, že som vás nezobrala... 😀 😉
@azzura @gelinka75 @lexus77 Ahojte zienky, dlhsie som sa tu neukazala, ale uz som zase tu...
Takze Vam podavam kratke info o mne:
som v stimulacnej faze pred IVF co znamena ze si picham 2 injekcie denne...ale gelinka 75 to uz pozna.... odber vajicok bude cca 5.9. dalej neviem....
co mate nove? ako sa mate? ako sa vam dari? nieco som si precitala, ale je toho dost vela...
dufam len, ze ste dalej naladene a neklesate na duchu 🙂
Budem rada ak sa ozvete 🙂
ahojte, tak ja som sama od seba bola na hematologickom vyšetrení aj priatel bol / tak pre istotu 🙂 /, a ked som vysledky priniesla svojmu dr., tak pozeral ako puk, že odkial to mám, že on ma na nič neposielal, po tejto stránke som zdravá, neviem či si mám vybavit aj to imunologické vyšetrenie, nevie mi niektorá prosím povedat kde to robia ? či v BA alebo inde ? mala som v 4 týždni samovolný potrat / nooo a už si užívame nanovo už 4 den 😀 /

@gelinka75 no vieš čo, normálne som z toho mimo... 5ks a ani jedno ☹ 😠 a ináč to s tými liekmi napadlo aj mňa... aspoň taká malinká náplasť 😒 koľkáte IVF už budeš teraz absolvovať? joj do frasa... ten plánovaný máj sa nám začína nejako rúcať 😠 😠 najprv ja (keďže v centre majú dovču, musela som KET posunúť) a teraz ty... 😠