Prvosnažilky po 35-ke
Ahojte, nájdu sa tu nejaké prvosnažilky po 35.- ke, ktoré sa pokúšajú o prvé bábo ? A ako dlho ?
hello baby...uz je so mna opat pracujuca zena... 😀 😀 😀
@azzura ahojki, odkial si? my zhaname marhule, ze niekoho z dolniakov keby bol niekto...neviem, este ci to plati, musela by som sa spytat doma..nepestujete nahodou marhule alebo broskyne? prisli by sme si aj poobierat, keby ste nam predali..
@mates777 drzim palceky..
idem teraz na gyndu, po dobrati dufika, ale urcite nic moc t toho nebude...minule mi napisal , ze mam endometriozu...som zvedava, ci sa to zlepsilo, alebo, co mi to vlastne nasiel minule.. 😲
@zvolsiinylogin moja, ale uz je davno po marhuliach...mala si skor povedat, sme ich rozdavali. Broskyne nemame. Ja som z malebnej obce pri Trnave
baby kde sa tulate???
@azzura ahoj moja....dakujem za povzbudenie...
dnes som bola na krvi a utz a vysledky nic moc...teda aspon dr. sa tvarila zhrozene ze nenasla na pravejj strane ani jedno vajicko a na lavej 5 ks...aj to sa jej zdalo malo....tak neviem...
potom to zvalila na moj vek, takze velmi povzbudive ranko ☹
@azzura tu sme 🙂 teda ja som už tu, ale neviem na ako dlho, lebo môj ríďo má dnes vrtuľu v riti asi 😠 😠 každú minútu niečo chce 😠 to on síce vždy, keď pripravujeme vernisáž, ale teraz obzvlášť je nejaký vyšinutý, už 3krát prerábam pozvánky... 😠 😠 😠 a tak ako vravíš, ešte že je zajtra voľno 😝

@mates777 ahooooooooooooooooooooj, tak drzime palceky aby si stimulku vydrzala a potom daj vediet kedy bude vklad, budeme starne mooc na teba mysliet. Teraz ti prajem iba relitivne dost a hlavne kvalitu vajicok 😉 .