icon

Prvosnažilky po 35-ke

dada7701
11. apr 2012

Ahojte, nájdu sa tu nejaké prvosnažilky po 35.- ke, ktoré sa pokúšajú o prvé bábo ? A ako dlho ?

azzura
27. aug 2012

@mates777 ahooooooooooooooooooooj, tak drzime palceky aby si stimulku vydrzala a potom daj vediet kedy bude vklad, budeme starne mooc na teba mysliet. Teraz ti prajem iba relitivne dost a hlavne kvalitu vajicok 😉 .

azzura
27. aug 2012

hello baby...uz je so mna opat pracujuca zena... 😀 😀 😀

lubanka
27. aug 2012

@azzura áno? už si rozšírila naše rady? 😉 a ako po dovči? chcelo sa ti?

lexus77
28. aug 2012

@lubanka len tak som sa pytala na margo tych Skalických dní🙂

zvolsiinylogin
28. aug 2012

@azzura ahojki, odkial si? my zhaname marhule, ze niekoho z dolniakov keby bol niekto...neviem, este ci to plati, musela by som sa spytat doma..nepestujete nahodou marhule alebo broskyne? prisli by sme si aj poobierat, keby ste nam predali..

zvolsiinylogin
28. aug 2012

@mates777 drzim palceky..

zvolsiinylogin
28. aug 2012

idem teraz na gyndu, po dobrati dufika, ale urcite nic moc t toho nebude...minule mi napisal , ze mam endometriozu...som zvedava, ci sa to zlepsilo, alebo, co mi to vlastne nasiel minule.. 😲

lubanka
28. aug 2012

@lexus77 jáj... 🙂 ale to nie sú Skalické dni... to len chodievajú k nám počas jarmoku piecť trdelníky a na aute majú napísané, že "PRAVÝ SKALICKÝ TRDELNÍK"... 😉 preto som si robila srandu, že pozývam na "pravý Skalický prdelník"... 😝 😉

azzura
28. aug 2012

@lubanka nechcelo, ale sefka ma hned zapriahla, esteže je zajtra volno 😀 😀 😀

azzura
28. aug 2012

@zvolsiinylogin moja, ale uz je davno po marhuliach...mala si skor povedat, sme ich rozdavali. Broskyne nemame. Ja som z malebnej obce pri Trnave

azzura
28. aug 2012

baby kde sa tulate???

mates777
28. aug 2012

@azzura ahoj moja....dakujem za povzbudenie...
dnes som bola na krvi a utz a vysledky nic moc...teda aspon dr. sa tvarila zhrozene ze nenasla na pravejj strane ani jedno vajicko a na lavej 5 ks...aj to sa jej zdalo malo....tak neviem...
potom to zvalila na moj vek, takze velmi povzbudive ranko ☹

mates777
28. aug 2012

@gelinka75 ahoj moja, ano viem, precitala som si ze musite ist na druhy pokus...
lahko sa to pise, tazko sa tomu chce verit, ale aj tak ti silno drzim palceky nech je to ten uspesny POKUS c. 2 😉

lubanka
28. aug 2012

@azzura tu sme 🙂 teda ja som už tu, ale neviem na ako dlho, lebo môj ríďo má dnes vrtuľu v riti asi 😠 😠 každú minútu niečo chce 😠 to on síce vždy, keď pripravujeme vernisáž, ale teraz obzvlášť je nejaký vyšinutý, už 3krát prerábam pozvánky... 😠 😠 😠 a tak ako vravíš, ešte že je zajtra voľno 😝

azzura
28. aug 2012

@mates777 ahojko, a nezvýsila ti davku stimulacie?? Aj 5ks je viac ako nic, vies nejde o kvantitu ale o kvalitu.....ja mam tiez ten pocit, že budem na tom rovnako co sa tyka vajok. Nezufaj, treba verit že vsetko bude ok...nestresuj dopredu 😉

azzura
28. aug 2012

@lubanka čo šefko mal dnes zle ranko...ženuška sa mu nevenovala 😀 😀 😀 😀 😀

gelinka75
28. aug 2012

@mates777 neboj nic, mne na prvej utz iba krutila hlavou, ze mam drobnucke folikuly, tvarila sa dost zle, som si bola ista, ze nic a potom zo mna vydolovali 18 vajec, podla mna ti dvihnu davku

gelinka75
28. aug 2012

@lubanka 😀 😀

gelinka75
28. aug 2012

@azzura ja som tu 😀

azzura
28. aug 2012

@gelinka75 cau cica, kolega mi doniesol vcera tehlu "S" 🙂

gelinka75
28. aug 2012

@azzura a kedy sa tie tehly dostanu ku mne? 😀

mates777
28. aug 2012

@azzura no neviem, poobede mi budu volat takze je to mozne ze to zvysia no ale ked sa vyjadrila zeuz teraz mam konske davky tak neviem...no, snad to bude dobre...
a ty ako? dovolenkovala si?

mates777
28. aug 2012

@gelinka75 gelinka a akymi davkami gonalu si zacala? ja si picham 225 denne + decaceptyl

gelinka75
28. aug 2012

@mates777 ja som zacala s inymi stimulacnymi liekmi, ale zaciatocna davka bola tiez 225, potom mi to zvysili a ku koncu som brala 375, posledne dva dni 300

mates777
28. aug 2012

@gelinka75 diky za info...no necham sa prekvapit cco to so mnou ide narobit, zatial je to v pohode az na to opuchnute brucho 🙂

gelinka75
28. aug 2012

@mates777 snaz sa vela pit, brusko budes mat nafuknute aj mozno ta bude trocha boliet ako pri silnej ovulke, ale to az na konci, daj potom vediet ci ti to upravili

mates777
28. aug 2012

@gelinka75 jasne, hned ako mi zavolaju vam dat vediet co mi povedali 🙂

azzura
28. aug 2012

@gelinka75 hihi, ked mi ukazes // 😝

azzura
28. aug 2012

@mates777 hlavu hore, este bude aj horsie 🙂. Hej, už som po dovolenke, ale sa tak necitim, ešteže sme zajtra doma, ale chystam sa prat zaclony 🙂

lubanka
28. aug 2012

@azzura no presne to sme tu v kancli povedali, že si nevrzol, tak mu to teraz bubnuje na mozog 😠 😠 cap jeden starý plesnivý 😠 😠 jóój tak ten ma vytáča!!!