Prvosnažilky po 35-ke
Ahojte, nájdu sa tu nejaké prvosnažilky po 35.- ke, ktoré sa pokúšajú o prvé bábo ? A ako dlho ?
@mates777 tak tak moja, super prístup. Ja som sa tiež tak rozhodla, že ked budem stimulovat a zacne mi byt tazko tak ostanem doma a po vklade si beriem dovolenku, lebo u nas je hrozny stres a ja sa dokazem vytocit nad akoukolvek blbostou.
moja sefka to este nevie 😀 😀 😀 😀 asik ju porazi, ale je mi to fuk....urobim pre babo vsetko, a ked to nahodou nevyjde tak si poviem že to tak malo byt a ja som pre to sparvila vsetko.
no, už by mohla niektora prerazit tu barieru neplodnosti....takže je to teraz na tebe 😉
@zvolsiinylogin 😠 mi hovor, hladám si nového gyn. najlepšie nejakého aj pôrodníka, čo má skusenosti
@klaudia001 ten moj je aj porodnik, ma aj skusenosti...len az ked som bola prihlasena som zistila, ze vobec nebere krv na hcg a uz sa mi stalo druhy krat, ze som sa tam prisla iba porozpravat o nicom, vobec ma nevysetril, takze dovi dopo..asi nema cas, ci co..a neveri, ze tehotna moze mat menzes...debil
@zvolsiinylogin cauko a mas pocit, ze si tehu?
@zvolsiinylogin a vyšiel Ti pozitívny teho-test ? no to by som šupom zobrala kartu a odišla, ved to musí lekár urobit odobrat krv na hcg ....hm ja som síce donedávna ani nevedela že čo to hcg je 😀 , jjjjuuuuuujjjj 😀 šak človeka život naučí
@gelinka75
@klaudia001
minuly mesiac mi nieco vyslo a je ze dnes mi povie teda, ci tam nieco je alebo nie...a on, no..test som si dnes robila,ked som prisla domov, je tam taky tienik, asi ziadne pozitiv, len nechcela som uz investovat do testov...ze vraj mam prist, az ked bude meskat... 😠 😖
@zvolsiinylogin a čo Ti vyšlo min. mesiac ? pozivit test ?
@gelinka75 presne tak ako povedala @azzura ... žiaden padák, zmuchlal by si vlasy. Neverili by ste, ale x-krát som ho načapala v kancelárii pred zrkadlom, ako si opravoval vlas, ktorý mu nechcel stáť podľa priania a potom ho zalakoval... 😝 totálny pako, my sme tam 17báb, ale ani jedna nerobí kvôli vlasom také teátro ako on... krásavec napomádovaný... a áno @azzura, pracujem v múzeu.
@klaudia001 ale ziadne kolajnice, taka jemna ruzova stuzticka, ale dostala som, no co uz...tak aspon dalej pokracujem v klude v odvykani od fajcenia..inac by som musela naraz a uplne..
@gelinka75 no ono to vyzerá, že je nás veľa,ale to som zrátala všetky baby... máme 6expozícií, resp. budov... aj tak je nás málo, keď si niektorá vezme dovolenku, o problém je postarané. pôvodne nás bolo cez 40, ale keďže všade sa "šporí"... možno to znie exoticky, ale ver mi má to od nej poriadne ďaleko... 😝 nie je nič horšie ako ženský kolektív 😝 niekedy máme dni v poho, ale keď s nami zatrepú hormóny, poprípade sa pripoja rodinné problémy... to by si mala vidieť tú "exotiku" á la italiano 😀

@lubanka 😀 😀 😀 mna takto podobne vyťača moja šefka, jej po 40tke začalo totalne hrabať aje to z roka na rok horšie