icon

Prvosnažilky po 35-ke

dada7701
11. apr 2012

Ahojte, nájdu sa tu nejaké prvosnažilky po 35.- ke, ktoré sa pokúšajú o prvé bábo ? A ako dlho ?

azzura
28. aug 2012

@lubanka 😀 😀 😀 mna takto podobne vyťača moja šefka, jej po 40tke začalo totalne hrabať aje to z roka na rok horšie

lubanka
28. aug 2012

@azzura že vtedy keď budú //... to aby si už pomaly začala tú tehlu baliť, že @gelinka75 😉 😉

gelinka75
28. aug 2012

@azzura zatial mozem len nakreslit mojka 😀 takze si pockam, ale ako motivacia je to tiez ok

gelinka75
28. aug 2012

@lubanka nooo ked nam snazilovanie prirodzene vyjde tak uz mozes aj chystat to darcekove balenie @azzura 😀

azzura
28. aug 2012

@gelinka75 hej, dobre som to vymyslela 🙂, ja verim že budu //

lubanka
28. aug 2012

@azzura nedáme ich do kopy? budú "vrtuľky na druhú"? 😝 myslím tvoju šéfku a môjho starého capa splesnetého, aj vekovo by sedeli, on má niečo po 50.tke

azzura
28. aug 2012

@lubanka ja jej tie tehly skladujem a mnozím 🙂

azzura
28. aug 2012

@lubanka a je fešny ten tvoj sef, lebo mojej sefke sa zapaluju lytka....a chce vyzerat mlado a aj sa tak oblieka a provokuje mladasom a je cela bez seba ked si ju doberaju.....bože, dufam že mne tak sibkat v 40 nebude ☹

azzura
28. aug 2012

@gelinka75 ok, aj mašlicku ti tam dam 😀 😀 😀 😀 😀 😀

lubanka
28. aug 2012

@azzura to je akurát pre môjho prišahaného šéfa... ten všetky sukne obzerá, čumí babám do výstrihu, celý sa pri tom zaslintá... a je podľa mňa úchylný... lakuje si vlasy !!!! ale vyzerá fakt dobre, to musím uznať no...

azzura
28. aug 2012

@lubanka 😀 😀 skoda že ste tak daleko, hned by sme ich zoznamili 😀 😀 😀

mates777
28. aug 2012

@azzura ni nevrav, aj ja som uz zabudla ze som bola na nejakej dovolenke...ale tak od buduceho tyzdna som doma, rozhodla som sa ze toto je pre mna prvoradejsie ako praca....takze budem len spat a pisat si s vami...no a chodit na kontroly do Martina 😎

lubanka
28. aug 2012

@azzura no veru škoda ☹ ale tak snáď pri nejakej služobne... často lieta do BA alebo Viedne, tak to by bolo vaším smerom... 😉

azzura
28. aug 2012

@mates777 tak tak moja, super prístup. Ja som sa tiež tak rozhodla, že ked budem stimulovat a zacne mi byt tazko tak ostanem doma a po vklade si beriem dovolenku, lebo u nas je hrozny stres a ja sa dokazem vytocit nad akoukolvek blbostou.
moja sefka to este nevie 😀 😀 😀 😀 asik ju porazi, ale je mi to fuk....urobim pre babo vsetko, a ked to nahodou nevyjde tak si poviem že to tak malo byt a ja som pre to sparvila vsetko.

no, už by mohla niektora prerazit tu barieru neplodnosti....takže je to teraz na tebe 😉

azzura
28. aug 2012

@lubanka dobre si pamatam že robis v muzeu, ci trepem 😎

gelinka75
28. aug 2012

@lubanka kup mu letenku len po trnavu a nech vyskoci padakom 😀

azzura
28. aug 2012

@gelinka75 nemože ist padakom, ved by sa mu nalakovane vlasy postrapatili 🙂 vsak @lubanka

mates777
28. aug 2012

@azzura mojaaaaa, no snad to niektora z nas prerazi do konca roka 🙂
ja som si tiez povedala ze kaslem na robotu...prvorade je babo a tiez sa nemienim stresovat ked nemozem!!!

azzura
28. aug 2012

@mates777 držim silno palceky, raz to musi vyjst 🙂 , hlavne sa nevzdat

zvolsiinylogin
28. aug 2012

@azzura
@mates777
@gelinka75
baby, ja by som tych gyndosov pohadzala do jedneho vreca, odisla som od debila, ale dalsi ma asi pockal...ved ten moj vysetruje asi rontgenovymi ocami...2 ecka v prdeli a on sa len spytal, ci mam menzes...debil..

klaudia001
28. aug 2012

@zvolsiinylogin 😠 mi hovor, hladám si nového gyn. najlepšie nejakého aj pôrodníka, čo má skusenosti

zvolsiinylogin
28. aug 2012

@klaudia001 ten moj je aj porodnik, ma aj skusenosti...len az ked som bola prihlasena som zistila, ze vobec nebere krv na hcg a uz sa mi stalo druhy krat, ze som sa tam prisla iba porozpravat o nicom, vobec ma nevysetril, takze dovi dopo..asi nema cas, ci co..a neveri, ze tehotna moze mat menzes...debil

gelinka75
28. aug 2012

@zvolsiinylogin cauko a mas pocit, ze si tehu?

klaudia001
28. aug 2012

@zvolsiinylogin a vyšiel Ti pozitívny teho-test ? no to by som šupom zobrala kartu a odišla, ved to musí lekár urobit odobrat krv na hcg ....hm ja som síce donedávna ani nevedela že čo to hcg je 😀 , jjjjuuuuuujjjj 😀 šak človeka život naučí

zvolsiinylogin
28. aug 2012

@gelinka75
@klaudia001
minuly mesiac mi nieco vyslo a je ze dnes mi povie teda, ci tam nieco je alebo nie...a on, no..test som si dnes robila,ked som prisla domov, je tam taky tienik, asi ziadne pozitiv, len nechcela som uz investovat do testov...ze vraj mam prist, az ked bude meskat... 😠 😖

klaudia001
28. aug 2012

@zvolsiinylogin a čo Ti vyšlo min. mesiac ? pozivit test ?

lubanka
28. aug 2012

@gelinka75 presne tak ako povedala @azzura ... žiaden padák, zmuchlal by si vlasy. Neverili by ste, ale x-krát som ho načapala v kancelárii pred zrkadlom, ako si opravoval vlas, ktorý mu nechcel stáť podľa priania a potom ho zalakoval... 😝 totálny pako, my sme tam 17báb, ale ani jedna nerobí kvôli vlasom také teátro ako on... krásavec napomádovaný... a áno @azzura, pracujem v múzeu.

zvolsiinylogin
28. aug 2012

@klaudia001 ale ziadne kolajnice, taka jemna ruzova stuzticka, ale dostala som, no co uz...tak aspon dalej pokracujem v klude v odvykani od fajcenia..inac by som musela naraz a uplne..

gelinka75
28. aug 2012

@lubanka xixi to znie tak exoticky, ze pracujem v muzeu a co tam tolke robite? 😕

lubanka
28. aug 2012

@gelinka75 no ono to vyzerá, že je nás veľa,ale to som zrátala všetky baby... máme 6expozícií, resp. budov... aj tak je nás málo, keď si niektorá vezme dovolenku, o problém je postarané. pôvodne nás bolo cez 40, ale keďže všade sa "šporí"... možno to znie exoticky, ale ver mi má to od nej poriadne ďaleko... 😝 nie je nič horšie ako ženský kolektív 😝 niekedy máme dni v poho, ale keď s nami zatrepú hormóny, poprípade sa pripoja rodinné problémy... to by si mala vidieť tú "exotiku" á la italiano 😀