Prvosnažilky po 35-ke
Ahojte, nájdu sa tu nejaké prvosnažilky po 35.- ke, ktoré sa pokúšajú o prvé bábo ? A ako dlho ?
@klaudia001 a ináč Mojžišovku som necvičila, nebolo kedy, mangelito išiel na služobku, tak som ho potrebovala ožehliť, pobaliť... podľa toho, čo som videla, je mi jasné, že to bude iná fuška... 😝 tak hádam to zvládnem, len keď to k niečomu bude dobré 😉
@klaudia001 blba... 😕 a nechodíš náhodou k môjmu? 😀
jééj, kto mi poslal srdiečko??? 😵 😵 ďakujem 😉
ahojte....
@klaudia001 ja som potratila v 21 tt... teda odtiekla mi plodovka a porodila.. samozrejme ze bolo este prilis skoro... teraz sa nanovo zaciname snazit.. teda uz sme si povedali ze cez tu ovulku co bola.. ale nejako sme to nestihli.. ani nie ze nestihli .. ale este mam rozhadzany cyklus.. tak ani neviem kedy vlastne ovulku mam.. a ci ju vlastne mam..ja uz mam vsetky vysetrenia za sebou... aj hematologiu aj genetiku... robili mi vsetko co robili tebe...
@lubanka obdivujem tvoju silu... a energiu 😉
strasne vam drzim palce.. nech sa zadari..
@viktorka555 gratulujem
@linuska1 ahoj, ale mne genetické vyšetrenie nerobili, len hematologické a to som sa teraz dozvedela, že mi robili nedostatočné hem. vyšetrenie, ja som si to vyšetrenie vybavila sama , máme tam známeho 🙂 , ale musím mu zavolat, že to bolo nedostatočné vyšetrenie, že chcem také pred tehotenské 🙂 , jedna holka mi teraz poslala mailom, že aké to má byt vyšetrenie, čo všetko sa má zistovat.
@klaudia001 mne robili hematologicke na 2x..najprv vseobecne.. a z toho ktore vysledky mi prisli zle..tak druhe mi robili podrobnejsie.. ale bolo zamerane len na tie hodnoty..ktore mi prisli zle... vies mi ten mail preposlat?.. ideme sa snazit o babo.. a budem mat kontrolu na hematologii v oktobri. tak sa na to doktorky opytam...) mail.. alicahudakova@centrum.sk
@linuska1 ďakujem 😉 ale aj teba treba obdivovať, aj ty si si prežila svoj "horor" a máš odvahu opäť do toho ísť... 😉 je zaujímavé, že čím všetkým si ženy musia prejsť (mám na mysli tie, ktoré majú problémy) a potom odniekiaľ vyhrabú posledné zvyšky odvahy, sily a čo ja viem čoho ešte a opäť do toho skáču rovnými nohami a s triezvou hlavou... cha... kdeže chlapi... ja vždy vravím, že keby chlapi mali rodiť... tak ľudstvo vymrie 😉
Aj tebe prajem zo srdca len to najlepšie, nech sa ti čo najskôr pošťastí krásne zdravé dieťatko a nech si do sýtosti užiješ bezproblémové tehotenstvo 🙂
@lubanka ja az taku odvahu nemam.... ☹ strasne by sme chceli druhe a ideme sa snazilkovat.. ale neskutocne sa bojim.. aby to neskoncilo tak ako predosle tehu... najhorsie chvile v mojom zivote na porodnej sale.. neviem a ani si nechcem predstavit ze by som to mala este raz prezit.. ak sa zadari.. celych 9 mesiacov budem s malou dusickou.. teda velmi malou dusickou dufat.. ze sa to uz nestane... ked sa to stalo. povedala som si ze uz nie.. ze to je tak strasna rana pre zenu.. ze dalsi krat uz nie.. ale s odstupom casu sa opat ozve materinsky cit a tuzba... ktora nastastie prevysi strach.. a cloveku neostava nic len dufat.. ze sa zadari a ze tentokrat to bude vsetko ok... 😉
a zistili u vas pricinu?..
@linuska1 to ako keby si mi z duše prehovorila... to isté bol môj prípad, keď sa to stalo, hneď vtedy som povedala manželovi: "to bolo posledný krát" a on aj súhlasil, povedal, že sa dáme na adopciu a bodka... ale prešlo zopár mesiacov a ja som si povedala, že treba skúšať, raz to musí výjsť... tiež mám strach, stále keď sa snažíme, mám v hlave myšlienky, čo ak si znova pripravujem bolesť a problémy a tiež viem, že keď to výjde... budem chromá od strachu, ale už som to tu viac krát spomínala: Kto nič neriskuje, nič nemá... týmto sa riadim a hotovo. Nechcem sa jedného dňa zobudiť, zistiť, že mám 50r, pri sebe manžela a psa a v hlave výčitku, že zo strachu som zahodila všetky túžby, ktoré mohli byť možno zhmotnené...
a príčina? v nemocnici u nás povedali, že príčina bol slabý krčok a keďže boli dvaja... a v nemocnici, kde som rodila povedala lekárka, ktorá robila sekciu, že keď ma otvorila, zbadala obrovskú zrazeninu, ktoré bola za hlavičkou malého, preto lekári u nás nemohli zistiť príčinu, keďže na ultrazvuku ju nevideli, ktorá odlúpla z placenty a tak pomaly spustila pôrod... takže ktorá verzia je správna neviem a ani sa už asi nedozviem... a tvoja príčina? zistili dôvod?
@lubanka ani nie.. teda kazdy lekar si tvrdi to svoje.. hematologicka ze na pricine su moje diagnozy ktore zistili po potrate.. ze mam velmi hustu krv.. beriem lieky na riedenie.. k tomu som homogyt... a mam velmi vysoku hladinu homocysteinu.. vraj som potratila kvoli tomu ze maly nebol vyzivovany.. ale to je podla mna hlupost. lebo maly sa narodil zivy.. keby nebol vyzivovany tak by vo mne zomrel... ale maly zodpovedal danemu tyzdnu a dnu.. takze podla mna sprostost.. ale ona si tvrdila svoje.. ze mozem byt rada ze mam malu a ze je zdrava.. lebo vysoky homocystein sposobuje rastepy u plodov.. ktomu.. mala je zdrava a maly bol tiez zdravy..a ze si mam dat vsetky plusy a minusy a porozmyslat ci chceme dalsie. z hematologickeho hladiska si budem ked otehotniem pichat injekcie na riedenie krvi.. ta ma tak vystrasila ze sme si s mm povedali ze uz nie.. ze asi fakt mozme byt radi za malu..
na genetike.. ked som to povedala geneticke.. tak povedala ze u nas je vsetko v poriadku.. ze mame karaotypy ok.. a ze keby sme sa mali rozhodovat podla toho co vsetko dieta moze mat.. tak ziadna z nas by nikdy dieta nemala.. tak sme dostali taku malu nadej.. a doktor pri ktorom som rodila mi povedal ze podla neho mi len nevydrzal krcok.. ze nevedia preco.. ja najviac verim tomu mojmu porodnikovi.. povedal ze pri dalsom tehu treba zasit krcok.. a pre istotu dat aj pesar.. a ze sa nemam bat.. ze ma budu castejsie sledovat.. tak uvidime. kedy sa zadari..🙂
@linuska1 ??? tak to v podstate tebe povedali to isté, čo mne... tak isto budem musieť v tehotenstve pichať fraxiparín na riedenie (hematologička vravela) a gyndoš, že kvôli krčku bude treba steh... podľa toho to vyzerá, že majú "osvedčené teórie", ktorými vysvetľujú také nešťastia, aké sa prihodili nám...
@lubanka podla mna ani sami nevedia co sa stalo.. a nejako to ani neskumaju.. beru to ako na pase... ze take veci sa stavaju... steh na krcku aj pesar.. aj fraxik su podla mna len preventivne.. ani sa nevedia dohodnut na tom ze kolko si trebalo dat pauzu.. jeden hovori pol roka.. druhy 4 mesiace.. dalsia ze az rok... nakoniec sme sa rozhodli dat si pauzu 5 m.. takze sme sa zacali snazit tento mesiac.. teda tento mesiac sme to odflakli nejako.. boli sme na dovolenke v tatrach.. a boli sme taki unaveni ze sme snazilkovali len raz...🙂 a asi aj mimo ovulky.. merala som bt len sporadicky..🙂 a nie v rovnakom case..🙂 ani poriadne neviem ci ovulka bola.. ci nebol len anovulak... takze si dame zalezat asi az dalsi mesiac..🙂 ked je moje telo pripravene tak otehotniem..ak nie. tak neotehotniem... tak to berieme...🙂
ja ti napisem do ip.. co sa stalo u mne.. pisala som to kamoske.. tak to len skopirujem..
@linuska1 ahoj, mne z toho prvého vyšli výsledky výborné naštastie / to asi preto lebo velmi lubíim cibulu / to mi povedal lekár, že cibula je malý zázrak 😀 , no ale odbočila som od témy, tak som si porovnala jednotlivé chem. látky / či jako sa to volá/ čo mi poslala tá holka so svojimi, a v podstate viac ako polovicu mám aj ja na teste, a všetky vitamíny a minerály mám v poriadku . ja som potratila spontánne v 4 týždni, jednoducho som začala krvacat a bolo to.....ked som s tým prišla ku svojmu gyn. tak absolutne nič nepovedal, vyšetril ma, povedal že všetko je v poriadku a neposlal ma ani na nijaké vyšetrenia , vobec nič, no je to BLB, naozaj BLB, tak ked sa nezadarí mat bábenko vyše pol roka , tak si vybavím ostatné potrebné vyšetrenia, nám sa totiž zadarilo hned na prvý šup 😀 , no ale buhužial to takto dopadlo.....
@klaudia001 ja cibulu nemozem, mne vyvolava silnu migrenu, tak az taky zazrak to nie je 😉
@lubanka objednala som si teraz enzym serrapeptaza, je na celkovu ocistu tela od toxinov, ktore sa sami nevedia odburat a su hlavne bielkovinoveho povodu, hlavne tie sposobuju aj zapaly, medzi tou zmesou textu co som o tom citala, ma zaujalo aj to, ze riedi krv a je lepsi v porovnani s tymi vecami, co teraz davaju proti zrazanlivosti krvi, takze ak ta to zaujalo tak si o tom nieco precitaj na nete
http://nanicmama.sme.sk/tehotenstvo/homocystein...
prečo mna moj blb gynekolog neposlal na odbery týchto látok po tom čo sa mi to stalo ? ja viem prečo lebo je to blb !!!
😀 , ked som absolvovala tu torturu lekárov nooo tak mi to povedali, že treba vyšetrenie aby sa predišlo......no ved ale ten moj no krasavec mna nikam neposlal, noo ved idem si tam po kartu, už mám vybaveného druhého, tak sa ho to slušne spýtam, noooo slušne, bože moj ked si človek sám nevybaví , tak hotovo, idem si urobik kávu nebo mne picne 😀
@gelinka75 ja zasa môžem aj 3 denne, nooo ale potom mi ten moj nechce dat ani hubanec 😀 , jeeeeejdaaa a cesnak milujem ešte viacej, ja som taký smradošek 😀
@klaudia001
@gelinka75 aj ja milujem cibulku, ale ked si ju dá mm tak musim aj ja, lebo ked len jeden smrdi tak to je des a ani pusu mu potom nedam 😀 😀
ahojte dievčatá...tak ako to vyzerá s vami?...už je niektorá tehuľka?.....ja som po druhej neúspešnej IUI a čaká ma ešte jedna teraz v septembri...potom mi už zostáva len IVF...tento krát ma to sklamanie trochu položilo,lebo som verila,ale viem,že život ide dalej...tak budem dufať a veriť a vám všetkým držat palce🙂🙂🙂🙂🙂
nie nie ...to som určite nepovedala....s niekým si ma mýliš...absolvovala som zatial dve IUI a čaká ma ešte tretie teraz v septembri,lebo mi povedali v centre asist,reprodukcie,že musím absolvovať aspoň 3 IUI,aby som mohla požiadať poistovnu o IVF.....
@lexus77 uz sme mali 2 konzultacie, mam vysledky z vysetreni a 26.9. idem na SIS, aby mi zistil ci sa mi nevratil myom....doteraz nik neriesil ze mi v 30tke odstranovali. Ked som dosla do CAR a precital si papiere, tak sa zhrozil že som mala myom a ci ho sledujeme a atd.....ja ze nie, kazdy doktor to bral ako uzavretu vec. Co je smutne vo febr. ked mi robili laparku mi kontrolovali len vajcovody ale nie maternicu, ak sa potvrdi myom tak idem opat pod noz....ma asi svihne.

@lubanka v 26 týždni.....prečo sa takéto veci vobec deju, mám vela kamošiek, ktorým sa tehotenstvo skončilo po 20 týždni....jedna holka mi pošle na mail jej ´hematologické vyšetrenie, čo kenkretne jej z krvi zistovali...tak som zvedavá, čo ešte všetko musím mat urobené, som si povedala, že hematologia je to základné a potom ked sa nezadarí po pár mesiacoch tak to budeme riešit, určite nie cez gyn., lebo mám takého blba, fakt blba..... 😀