Reprodukčná imunológia - Prešov, Nitra verzus Bratislava
Ahojte, prosím žienky, ktoré s partnermi absolvovali reprodukčno-imunologické vyšetrenie, aby tu prispeli svojou skúsenosťou, kde boli a aký obsah výsledkov získali. V Prešove sa otvorilo centrum Adla, tak to by ma zaujímalo, ktoré ste tam boli, aby ste napísali svoje skúsenosti a názory. Nitru mám tak trochu "od ruky", preto sa informujem.
Pomohli vám získané informácie ku dieťatku?
Ďakujem krásne... 😵
@alenka10101 my sme listok ani nemali.. ale ja uz som tam mala kartu... spravil s nami pohovor a zobrali nam krv... zajtra idem pre vysledky... my sme este predtym boli na spermiogram a doniesli sme mu vysledok...
@alenka10101 tusim sme boli nalacno ale myslim ze sa mozes najest.... boli sme tam 29.1. a vysledky zajtra.... platila som za moje testy 70€ a za spermiogram 40 😵
@alenka10101 tak mne brali viac skumaviek ako mm a aj viac veci mi zistovali ako jemu.... ach len nech nenajdu nejake cudo.... uz mam tych lekarov dost :(
@alenka10101 zajtra sa to rozluskne... na gynde mi robili horm. profil... vysledok zvyseny prolaktin... ale nemienia s tym zatial nic robit.... tak som si nasadila mastodynon (vitex) a davam si vyssie davky b6, zinok....
@alenka10101 och to ti neviem povedat, ja som platila aj spg v laborke aj odbery v ambulancii v hotovosti
@alenka10101 tak ako?
mne potvrdili antofosfolipidovy syndrom co mi uz naznacovali aj na hematke... budem si musiet pichat fraxiparin co najskor po zisteni tehu... a tiez aj protilatky proti embryu mierne zvysene... mala by som opakovat testy nech sa to potvrdi alebo vyluci... a mozem si nachystat dalsich 40 eur.. odporucal ivf... ale mozeme sa snazit dalej, len to bude asi dlho trvat....
@alenka10101 aj nam sa podarilo prirodzene... ale od potratu presiel rok... ovulu si sledujem.... tak potom este ten prolaktin moze byt problem.... uvidime.... musim si to nechat prejst hlavou a postudovat nieco o tom syndrome + uvidim co na to hematologicka.....
cize teraz, ste neplatili nic?
@alenka10101 asi ti teraz urobil len zakladne vysetrenia a ka tam nico bude vyskakovat, tak spravi tie speci.... no drzim palce.... ja asi pojdem na tie kontrolne testy na cytokiny.. uz som vyhodila peniaze za kopec somarin tak kvoli babu ich urcite obetujem...
Abojte dievcata, co vsetko vysetruju v presove? Je to presne to iste ako v nitre? Lebo teda o nitre sa hovori ako o najlepsom pracovisku tohto typu. Ja som objednana do nitry, ale dali mi termin az na jul🙈. Som sice z trnavy a do nitry to mam na skok, ale normalne zvazujem , ze by som sla do presova, ak by mi dali termin skor.
@anickaa1983 ahoj, podarilo sa ti nieco zistit? Ja som volala do Nitri tak davaju terminy az na august a v PO na jun. Tak ci staci ist aj do toho Po?
@emikyana ahoj, nakoniec som to nechala tak a pojdem do tej nitry, lebo ak by som tam musela chodit nejak castejsie, tak je pre mna nerealne chodit nejak castejsie do presova. Pockam si na tu nitru
Ahojte,pripojím sa do vašej diskusie, som po neúspešnom ET aj Ket,chcem ísť do Prešova.Date mi číslo kontakt na dr.Lestana? Treba aj výmenný lístok? Ďakujem za info😉
@cicamica024 ip
@ikonica dakujem

Ahoj, nezistili vôbec nič,..obidvaja sme v top stave 🙂 ... Držím palce. Aj tak je celé IVF nič viac len drahé šarlatánstvo s malinkou šancou na úspech. Všetky, ktoré to skúšajú už neviem koľkí krát, vedia o čom hovorím... Ja osobne už na to kašlem. Ušetrím si vlastné zdravie a v neposlednom rade aj peniaze, keďže nejde o práve zanedbateľné čiastky za tento hókus-pokus. A potom sa z toho treba psychicky dostávať.....