Resetujeme snažilkovanie a začíname rátať odznova
Zdravim dievčata, (už čoskoro uspešne) snažilky 🙂
My s mužikom sa snažime už dlho o potomka, začali sme už pred svadbou + cele manželstvo. Dlho sa nam nedari a prešla som si všetkymi fazami od nadšenia, cez znechutenie, smutenie, zurivost, zavist, rezignaciu a tak dalej. Čim dlhšie nam snaženie trva, tym viac ma to demotivuje. Ked vidim tehotnu kamaratku, neviem či sa mam silit do afektovaneho usmevu, alebo rovno sa rozplakat...Som alergicka na reči - pride to, ked vam bude sudene, alebo asi ešte nie ste pripraveni, uživaj si kym nemaš deti, alebo top zo všetkeho - Pride to, ked to budete najmenej čakat... 😠 Ako si to do paroma niekto predstavuje, po tolkom snazeni a koncentracii ma prist niečo nečakane :D To ako keby človek ratal každu kaloriu, aby nepribral a potom by ho prekvapilo, že schudol... 😀
Každopadne, dnes som sa rozhodla, že začnem odznova. Nebudem ratat neuspešne mesiace. Uplne zabudam na to, čo bolo. Resetla som všetky pokusy, nezdary a emocie...Začinam sa snažit od dnes - 9.4. 14...Ak v maji uvidim negativny test - nevadiiii, šak komu to vyjde na prvy pokus? 😉
Pozyvam Vas damy, pridajte sa ku mne a začnime snažilkovat odznova. Nech je naša cesta k potomstvu je tabula rasa, nezatazena minulostou...Verim, že toto naše rozhodnutie zotavi naše psychiky a prinesie nam vytužene, vymodlene detičky 🙂
Takže, čo sa tyka mna, ja a mužiček začiname so snaženim ododnes 🙂 Prida sa niekto? 🙂
ahojte, ozyvam sa po par dnoch. takto o tyzden budem uz naisto vediet, ako dopadol tento cyklus. nechcela som si to takto sledovat, ale co uz. som naladena na dalsi mesiac. moc sme tomuto mesiacu nedali, nevadi, je mi to uz uuuplne jedno. sice sa teraz z kazdej strany ako naschval zacali ozyvat hlasy, kedy bude babo, ale nech si nohou trhnu, budem sa tvarit, ze nechcem, potom stichnu 😝
@isabella22 neboj,mysli iba na krasne veci,mysli nato ake to bude krasne,ked budete mat rodinku,nato mysli,ze si zdrava a aj sa ti to vsetko splni urcite
Ahojte dievčata 🙂
@lal ,@tomiholjubavi , @tinus8, @cammeronka, @zuzkut, @zuzicek88, @zuzulkamr, @lyzzy, @ria88, ako sa Vám darí??? Ja mám isť utorok, to bude 14den cyklu na folikulometriu tak uvidíme, co povie doktor ale, poviem pravdu tento mesiac tomu dávam velku šancu, neviem taký nejaký vnutorný pocit je vo mne 🙂, aj ked v stredu odchadzam na sluzobku do kosic a v case ovulacie tu asi nebude 😲 vrátim sa v sobotu, no ale však sa posnažíme predtým a potom ako sa vratim a uvidíme. Velmi si to prajeme, buduci mesiac 14.6.2014 máme svadbu a tak dufame ze uz budeme na nej traja 😉
Držíl palčeky a myslite na mna 🙂 🙂 🙂
Držím palčeky nám všetkým som chcela napísať 🙂
@roxy80 no teraz sa vacsina z nas pripravuje na ovulku, tak je tu kludnejsie..burlivejsia debata je vzdy po ovu, ked sledujeme vsetky mozne a nemozne priznaky 🙂 tak drzim paste nech ste uz na svadbe traja..my sme uz skoro 4 roky po, ale teraz idem brachovi na svadbu o tyzden, tak netrpezlivo sledujem pocko 🙂)
Ahoj, @roxy80 🙂
No, ja som 2t po kyrete po MA, takze zatial len sledujem, ci vsetko prebieha ako ma, snazim sa mysliet na ine veci (rodina, priatelia, dovolenka, hokej🙂)
V stredu budem mat vysledky histologie a asi prvy raz v zivote sa tesim na M a potom dalsiu a potom dalsiu a potom snad kvalitnu ovu a baby uspechy🙂
Dnes sme boli pri Neusiedler See a ako uplne trdlo som si obzerala kvalitu okoloiducich kocikov a porovnavala ich dizajn a kolesa... Uz mi z toho hrabe trosku:D
Drzim palce, nech si svadbu uzijete a nech sa naplnia plany podla Vasich predstav🙂
Tak pre mna by den pravdy mal prist cca za tyzden, tak som zvedava. Posnazili sme sa, pila som alchemilku, kyselinu listovu aj inofolic, uvidime ako to dopadne. Teraz sme na vikende v krakowe, takze moc na to nemyslim.
dievcence pomaly zaciname dalsie plodne obdobie 😀 uz teraz mi chyba ten pokoj v dusi, ktory som mala pocas ms 😀
@cammeronka to je presne napisane 😀 😀 😀 sa smejem z toho komentu 😀 😀
@roxy80 juuuuj gratulujem ku svadbe 🙂 😉 zelam uspesne snazenie
@tomiholjubavi
@lal
@roxy80 tak ja este len 9DC, cez vikend by mala byt ovulka, ale ktovie ci sa zase neposunie na neskor, a do 1.6. (MDD🙂 nekupim ziaden test...to bude tazkeeeeeeeeeee vydrzat, ale MUSIM 🙂
@cammeronka ja som 11 dc, tak tiez si este pockam...zatial nemam "priznaky ovulacie" 😀 uz sa v tom ani diva svina nevyzna 😀 budem musiet kupit ovu testy...inak tie mam rada..lebo su jedine, ktore mi vychadzaju pozitivne :D
@tomiholjubavi ved to, ja som preto nimi testovala aj tehu, lebo aspon aka taka palicka sa zjavuje, na cisto biely na nebavi pozerat 🙂
Ahojte baby, pozdravujem len v kratkosti, cakam co sa bude diat najblizsie dni - mrchu ocakavam od soboty do utorka a ked nic, tak neviem 😀 Po minulom mesiaci sa uz ale snazim nerobit si nejake nadeje...
tak dievcata ja som opat mrchu dostala na 40DC toto je druha po MA, zeby sa mi nejak extra cyklus upravil, to nemozem povedat 😀, zajtra idem k jednemu dr. na kramare som zvedava co mi povie a ake nadeje mi da :-8
Ahojte žienky!Dlho som rozmýšľala ku ktorej skupinke sa tu pridám a optimisticky som najskôr pozerala po tých "mesačných"(snažilkujeme od januára,februára,marca atď.) ale keďže to ani jeden z tých mesiacov u nás nejako nevychádzalo na nádejné snaženie tak som vždy ostala len pri čítaní 😒 Aaaaale keďže ma ešte všetok optimizmus neopustil tak resetujem predchádzajúce mesiace a začínam odznova 😀
@tomiholjubavi jee, škoda, že som to tu neobjavila skôr, tiež by sa mi hodil nový začiatok 🙂 Ale len tak mimochodom - vieš, ako sa dá po 2 rokoch snaženia otehotnieť nečakane? Žena s PCO má mykózu, ale keďže už predtým mala 2 týždne zdrav. problémy, tak sa rozhodne, že s kondómom (v rámci zachovania zdravia chlapa) predsa len ten sex bude a tadá! tehotná 😕
Ahohjte, tak novy cyklus. Po 3 tyzdnoch. Od zaciatku roka mamlen same kratke, tak mi tie neuspesne cykly rychlejsie pribudaju. Ani bocian spred 2 tyzdnov nic nepriniesol. Dala som sa este na vitaminovu kuru. Asi je to aj tak nanic, ale neobsedim. Neviem, co tym ludom sibe, viac a viac kazdy za babo rype. Ale povedala som, ze mam cas. Menej budu boliet vycitky, ze preco cakam ako zarucene rady na otehotnenie, ak priznam, ze to nejde.
Dnes som si bola kupit saty nove, v sobotu ideme kamaratke na svadbu. Len ja netradicne v ciernom kvoli smutku, ale skusim to prebit niecim malym farebnym. Snad nieco najdem, drzte palusiky 😉
@ria88 ako velmi ti rozumiem. V robote sa objavila dalsia tehotna, no mna len pichlo pri srdci. Vcera som bola u ortopeda, som sa zranila pri cviceni 😀 A ako som tam cakala, tak tam dosli dve zeny s 4 mesacnymi detmi, asi na kontrolu klbov a mne hned do placu ostalo.
Mimo toho sa mi snival tento tyzden uplne zivy sen ako mi mamina vycita ze preco este nemame babo. Ako keby to bolo take jednoduche. Na porazenie toto vsetko.
@ria88
@lal ..ja som dnes 13 dc..akurat by som mala nabiehat, ale rozmyslam, ze sa na to tento mesiac asi vykaslem...kedysi na zaciatku temy som spominala, ze sa mi stale toci hlava....no tak este ma to nepreslo. mam stale pocit, ako keby som sa vozila na kolotoci, sem-tam sa mi z toho az zdviha zaludok 😒 par krat som aj spadla...tak dnes sme boli u doktorky s tym...akurat mi zmerala tlak dnes, povedala ze mam strasne nizky - 80 na 50. tak zajtra idem na krvny obraz, uvidime co z toho bude.
(este stale niekde v kutiku duse dufam, ze aj napriek vsetkym tym negativnym testom a mrche by to predsa len mohlo byt tehu...ale asi som az moc optimistka, ci? :D ) ...inak nasla som si na krku asi pred dvoma tyzdnami kliesta...ale to asi nebude dovod, lebo tie točaky mam dlhsie...
co si o tom myslite?
Tak, po dnešnej kontrole mám úplne najčerstvejšie informácie,takže vás môžem uviesť do svojej situácie 😖 U nás je situácia taká,že snažíme(nebránime) sa cca 2,5 roka...ale je to ťažké presne zmerať pretože priateľ robí šoféra kamiónu takže chodí väčšinou na mesiac von a doma je od 5-8 dní,takže u nás sa podľa doby snaženia skutočne nedá nič posudzovať...nijaké špeciálne vyšetrenia sme zatiaľ ešte nerobili,ale keďže v auguste nás čaká svadba tak sa do toho pomaličky chystáme pustiť.Ja sa liečim so štítnou žľazou tak som sa v apríli na kontrole informovala,či by to mohlo robiť problém s otehotnením alebo udržaním,ale lekárka povedala,že nie.Už trošku skôr som si dávala robiť hormonálny profil,ktorý vyšiel dobre takže v tomto smere by tiež problém nemal byť.Cyklus mám bezproblémový,pravidelný,takže aj to som si odškrtla v zozname 😀
Momentálne ma ale brzdí polyp na maternici,ktorý musím dať von a aby toho nebolo málo našiel mi dnes aj cystu na vaječníku ☹ budúci týždeň mám zákrok na jednodňovke na ten polyp a od dnes na mesiac začínam s liečbou cysty a potom už dúfam konečne budeme môcť znova začať riešiť snaženie...
@tomiholjubavi no ako si dnes dopadla?
@zuzik1985 na ten polyp ti prisli pri prehliadke?
Ja mam dnes teda 28DC, takze uplne cisto teoreticky by som zajtra mohla dostat mrchu. Cisto teoreticky kvoli tomu, ze zvycajne mavam cyklus 32 dni a ak sa mi skratil tak len kvoli inofolicu, ktor som tento mesiac zacala uzivat. Takze skor cakam az od buducej stredy tak naostro.
Jedine co som si vsimla, ze ma bolia prsia, to sa mne nikdy nestavalo.
@lal áno,bola som v januári na preventívke a vtedy ho tam objavil 😒 ja už som mala minulý rok jeden na krčku a dali mi ho preč,tak som myslela,že už budem mať pokoj,ale nie... ☹ teraz som to chcela riešiť až v lete keď budem mať prázdniny(som učiteľka),ale tento mesiac mi asi prvý krát zblbol menzes a nebola som si istá,či to nie je kvôli tomu polypu,tak som si ho bola dnes dať znova pozrieť.Ostal rovnaký,ale menzes zblbol kvôli cyste 😠 a ja už som v kútiku duše dúfala,že to bude tehotenstvom 😖
@lal ale ziadno, zobrali mi krv a ze mam prist v pondelok...tak zatial neviem ...uvidime co prinesu vysledky ... 😕
Po dlhom case som prisla pozriet na MK a tolko veci som sa tu dozvedela. Kde som doteraz bola?! 🙂 S manzelom sa uz rok a 3M snazime. V novembri som aj otehotnela, ale bohuzial v decembri som v 8tt potratila, bola som na kyretazi. Potom mi gynac povedal, ze 2M pauza a od marca sa mozeme snazit. Vsade som citala ze druhykrat to ide hned, no zial to nie je nas pripad 😒 Teraz som sa rozhodla zmenit vyzivove doplnky, povodne som chcela prejst na valovicove kvapky Femi, ale dnes som tu nasla vyborne recenzie na inofolic, tak si ho pojdem v pondelok hned kupit. Mozem popritom uzivat este kyselinu listovu? Neda sa tym nejako predavkovat, ked aj inofolic obsahuje kyselinu listovu?
@janka213 No, ja si myslím, že postačí Inofolic a teda pre lepší pocit a väčší účinok si ho môžeš "naordinovať" 2krát denne ako niektoré baby tu užívajú. Tiež som prešla z Femibionu na Inofolic, ale ja sa zatiaľ riadim návodom (jeden sáčok denne) a k tomu pekne alchemilka 😉 . Snažilkujeme tiež po kyrete a neviem sa dočkať, keď sa aj ja hrdo pochválim, že po takej prázdnote opäť vo mne znova začne búšiť druhé srdiečko 🙂
@janka213 ja som uzivala bud len inofolic, alebo kyselinu listovu, davala som to pekne na striedacku 🙂 teraz som si kupila taky zeleny prach z mladeho jacmena, kvoli tomu, ze sa mi stale tocieva hlava, ale vraj to ma celkovo blahodarne ucinky na organizmus, tak dufam, ze sa nam zadari 🙂 (všetkym)...
@tomiholjubavi oooo ano, jacmen poznam. Dobre nechutna vec 🙂 brala som ho niekolko rokov spat (nie kvoli otehotneniu vtedy) a pekne mi vycistil telo, naozaj priaznivo posobi na viacere problemy. Zo zaciatku sa mozes z toho vyhadzat, alebo sa ti mozu zhorsit problemy, kt mas, kvoli kt jacmen uzivas. Nezlakni sa toho, to je znak ze sa telo zacina cistit a jacmen posobi tam kde ma.

@zuzicek88 vsak to dufam ked nie budem to riesit cez centrum ale dufam ze ho ani nebudem potrebovat....ako mne sa to uz trosku ustalilo ale nebudem zakrikovat....