Resetujeme snažilkovanie a začíname rátať odznova
Zdravim dievčata, (už čoskoro uspešne) snažilky 🙂
My s mužikom sa snažime už dlho o potomka, začali sme už pred svadbou + cele manželstvo. Dlho sa nam nedari a prešla som si všetkymi fazami od nadšenia, cez znechutenie, smutenie, zurivost, zavist, rezignaciu a tak dalej. Čim dlhšie nam snaženie trva, tym viac ma to demotivuje. Ked vidim tehotnu kamaratku, neviem či sa mam silit do afektovaneho usmevu, alebo rovno sa rozplakat...Som alergicka na reči - pride to, ked vam bude sudene, alebo asi ešte nie ste pripraveni, uživaj si kym nemaš deti, alebo top zo všetkeho - Pride to, ked to budete najmenej čakat... 😠 Ako si to do paroma niekto predstavuje, po tolkom snazeni a koncentracii ma prist niečo nečakane :D To ako keby človek ratal každu kaloriu, aby nepribral a potom by ho prekvapilo, že schudol... 😀
Každopadne, dnes som sa rozhodla, že začnem odznova. Nebudem ratat neuspešne mesiace. Uplne zabudam na to, čo bolo. Resetla som všetky pokusy, nezdary a emocie...Začinam sa snažit od dnes - 9.4. 14...Ak v maji uvidim negativny test - nevadiiii, šak komu to vyjde na prvy pokus? 😉
Pozyvam Vas damy, pridajte sa ku mne a začnime snažilkovat odznova. Nech je naša cesta k potomstvu je tabula rasa, nezatazena minulostou...Verim, že toto naše rozhodnutie zotavi naše psychiky a prinesie nam vytužene, vymodlene detičky 🙂
Takže, čo sa tyka mna, ja a mužiček začiname so snaženim ododnes 🙂 Prida sa niekto? 🙂
ahojte, ma niektora novinky? lebo u nas nic nove. iba chvilkami smutne premyslam nad tym testom z januara. a uz mame maj a nic ☹
ale tak raz sa dockam.
tak co ostatne? dajte pozitivne spravy 😉
@ria88 Ahoj ,ja mam nove akurat to,ze som bola v pondelok na driling vajecnikov a tam zistili,ze som mala nejak polepene vajcovody tak mi to pod tlakom "spojazdnili"..a to je v podstate pre mna velmi dobra sprava a teraz len uvazujem ci uz sa zacat snazit este tuto ovulku,alebo to nechat na buduci mesiac..
dievcata a este tak rozmyslam nad tym..mam kamosku a ona tak dost zdravo zije furt dajake dzusiky z kapusty pije a kadejake ine "dobroty" si robi..teraz bude mat 40 a pred par mesiacmi sa jej narodilo babo,mesiac predtym potratila a to boili len 2 mesiace co sa snazila a hned ma babo aj ked raz potratila,rozmyslam nad tym odstavovacom,viem ze bol hrone drahy..okolo 400 e,ale ked tak popocitam kolko som dala za vitaminy,lieky a injekcie ,vysetrenia tak to daleko presiahne tuto sumu..
@ria88 ta veraze pojde a just! jedine co ma trochu trapo a mozno mi najdes na to riesenie..Snazime sa skoro 4 roky ,za ten cas som mozno 10cyklov skusala ovu testy a mozno tak raz mi vysiel pozitivny.No vzdy na folikulometrii mi bola potvrdena ovulka,proste neviem preco tie ovu testy niesu pozitivne..nemas nejaky napad??
@ria88 hmmm..podla bazalky mi vychadzala ovu okolo 11-12 dna cyklu a vtedy mi zvykol aj zosilniet ovu test,ale vzdy to bola slabucka ciarka,aj ked podla bazalky to boli ukazkove grafy..aj podla pocitov az na ten hlien,ten bol len taky dost nebadatelny ale grepmi som to trochu rozbehla,robili mi par krat aj HP a ten bol tiez v poriadku(jeden cas som mala vysoky prolaktin a aj teraz je na hrane ,ale prirodnymi prostriedkami do davam do normi)a testovala som 2x denne len ked to bolo okolo ovulky a vzdy to bola o polovicu slabsia ciarka ako kontrolna..Neda sa nejakymi bylinkami dosiahnut vyssii LH hormon?
Dievčatá, ovu testy majú tiež citlivosti. ja som anovulak nikdy nemala, tu som nakupila testy na mk a nikdy som ich nemala pozitívne. Predtým som mala také kazetové z dm, tam mi krásne ukázali ovu, tak si hovorím, že to neni možné, že v tom bude záhada, lebo ovu určite prebieha, no a kúpila som opäť tie drahé, urobila oba a prišla som na dôvod. Tie lacné boli 20 kove tie drahé 40 dsiatkove, proste, to nefunguje ako priamo úmerne s zvyšovaním sa lh. Proste keď je hob tele moc, tak tie 20kove testy silné nebudú. Treba 40 kúpiť. Aj som to potom niekde čítala, bolo to tam aj vysvetlené. Proste treba keď sa začína kúpiť viac citlivosti a zistiť, komu čo vyhovuje, potom je to už každý mesiac rovnaké. Aj tak najlepšie je merať bazalku, od sledovať si 3 cykly a neni možné, aby človek nepoznal svoje telo aj podľa hlienu, pocitov...
@sono2 hmmm nad tym som nikdy neuvazovala,ked kupujem testy tak vzdy tie najlacnejsie..uz som dostala par rad,aby som sa vykaslala na tie testy a riadila sa len podla toho co mi telo vravi..zajtra idem vyberat stehy po laparke tak to skusim prebrat s pani primarkou aj ked si myslim,ze mi povie,aby som sa vybodla na tie testy..ale dakujem ti velmi pekne za nazor a info,urcite si ma posunula blizsie k babatku
@spisanka LH prudko stupa a niektore zeny maju vrchol aj 4 dni pred ovu. a niekedy sa stane aj to, ze vrchol je medzi dvoma testovaniami v priebehu dna a zmena pride tak prudko, ze aj ked sa snazis, nevystihnes.
nepoznam momentalne nic, co by LH zvysovalo. alebo vyskusaj par znaciek 20-tkovych testov. vzdy v jeden cyklus rovnaky druh.
LH a hlien nemaju nic spolocne. hlien sa tvori hlavne za "asistencie" estrogenu. skus este ACC long 600 2x za den.
@spisanka jasné. Toto je to.a vôbec, keď máš všetko ok ako myslím zdravotne stačí sa milovať ob deň a aj v deň keď ešte teplota vyskočí pre istotu a musí to jeden mesiac vyjsť. 🙂 a nepotrebuješ testy, spermie by tam mali už pred ovu minimálne 2 dní byť, lebo aj trvá. Kým sa tam dostanú oni nejdú naraz, ale driemu a idu opäť a tak. Tak som to čítala. Veľa šťastia! ĎAKUJEM za srdiečko 🙂
sama sebe si spravy posielam.. 😀
Som hrozne rada,ze existuje ten modry kon,kde by som po rady chodila ... 😀
dakujem za SRDIECKO urcite odtial priletelo..uz aby aj ten bocian zacal lietat KONECNE..
ahojte snažilky ja vás chcem pozdraviť a skúsime čo nám prinesie ten náš mesiac lásky 🙂 🙂 😉 poprajme si veľa zdravia,šťastia, trpezlivosti áááaa samozrejme LÁSKY 😉 😉 😀 .
Ahojte kocky, velmi ma zaujala vasa tema, jej nazov, aj uvodny prispevok autorky 🙂 Tak OK, zaciname odznova 🙂🙂🙂 Drzte sa baby!
@sarafortuna pomohli Ti ricinove obklady?
@meca myslim, ze ano... Alebo vitamin D
ahojte.tak ja resetujem kazdy mesiac 🙂 🙂 🙂 .... musim sa uz smiat lebo je ta ufff snazime sa rok 5mesiacov,manzelovi zistili pred necelym rokom varikokelu uz mame polroka po operacii a stale nie anie otehotniet :( aj spermogram sa mu zlepsil, dokonca som bola minuli mesiac u vestici 🙂 🙂 🙂 ta mi povadala ze nikdy nebudeme mat normalnou cestou babo ☹ ☹ ☹ mozno len umele oplodnenie ☹ ☹ 🙂 ale povedala nedine keby panbozko urobil zazrak..... a ja verim ze urobi a jedneho dna budeme mat aj my zdravucke babo
ahojte, zije este tato tema? 🙂 my nic nove. cez zimu som uplne stagnovala, ale mali sme s mm debatu a este tomu dame sancu. ale len prirodzene. a uvidime 🙂

Zdravím Vás dievčatá 🙂 Ako ste na tom?? Máte nejaké nové a dobré správy?? Môj manžel behal po lekároch a vybavoval vyšetrenia a zatiaľ sme nič nezistili s krvi. Bol na hematológií a na endokrinológií a výsledky sú v poriadku. Ešte nám odporučili vyskúšať nového urológa. Tak ideme pátrať, ale nie v okolí Trenčína. Asi to pozrieme aj ďalej, mimo Trenčína. Ak poznáte nejakého odborníka, budem rada ak poradíte. U nás sa zatiaľ užívajú len čaje čo predpísala jedna bylinkárka manželovi, k tomu kvapky a vitamíny. Som zvedavá aký bude v apríly výsledok zo spermiogramu. Držím palce 🙂